Şimdi Ara

***TRAFİKTE EN UYUZ OLDUĞUNUZ DURUMLAR NELER?*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • trafikte en uyuz olduğum şey trafiğin kendisi
  • sol şeritten hızla giderken önümdeki heriflere korna ve selektör yakmama rağmen sağa çekemmesi benim fren yapıp adamın sağından geçmeye kıl oluyorum ama mecbur kalıyorum. birde sinyal vermeyenlerden nefret ederim.
  • özellikle sol şeritin 2-3 denyozn kapatmasına
    2 kişilik park yerine 1 kişilik araçlıkmış gibi parkedilmesine
    egzos takıp puf puf araçını bagırtanlara özellikle basmıyan araçlara uygulayanlara
    trafikte sağımdan solumdan hızlıca motorun geçmesine
    sinir olurum
  • sol şeritten yavaş gidilmez!
  • 1- taksiciler
    2-Ticari araçlar (doblo, partner, clio, corsa, zart zurt)
    3-Dolmuş ve halk otobüsleri fix zaten.
    4-Bmw ile hız yapan, makas atan Zengin bebeleri
    5 şahin ve kartal cılar.
    6- Canlı bomba Kamyoncular
    7-Servis şöförleri
    8-Yaşlı şöförler (2 defa yanlışlıkla üstüme sürerlerken son anda kurtardım)
    9-Bayan şöförlerin bazıları
    10- Ben onlar beklediğim halde, bana yeşil yanınca hala geçmeye çalışan ve yol isteyen yayalar.

Çok kalabalık bir liste oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 6 Aralık 2007; 22:43:19 >
  • türkiyede günde ortalama 14 kişi ölüyormuş trafik kazalarında, tv de söyledi. Çok ciddi bir rakam. Isparta uçağında 57 kişi öldü olay oldu. Oysa her 4 günde bir uçak düşüyor sayılır bu rakamlara göre ama kanıksanmış. Terörden falan çok daha ciddi bir sorun.
  • arkadaşlar dün başıma çok garip bir olay geldi;
    bir arkadaşıma gitmiştim, eve dönerken motoru ısıtmak maksatlı en sağ şeritten, 3 şeritli yolda 1. viteste ağır olarak gidiyordum,birden arkama bir bayan sürücü yapıştı ve beni yaklaşık 200 metre takip etti(hızım 20-30) daha sonra birden sert bir hareketle beni solladı sollarkende el kol hareketi ve kötü sözler... daha sonra ben istemeden de olsa kırmızı ışıkta bu kibar hanımefendinin yanında durdum ,kadını bir görmeliydiniz,arabada kayboldu!!!
    eminim aynı kadın en sol şeriti kapatıp gidiyordur ve arkadakiler, onu solluyordur. ben en sağ şeritten gidiyorsam, benden hızlıysan beni geç, böyle kadın sürüclere

• Yolun orasına burasına dağılmış odun parçaları (dolmuşçular ve araçları). Her durumda hem suçlular hem de güçlüler. Haksız duruma düşünce telefonla duraktakileri çağıracak kadar da tırsak olabiliyorlar. Tabi bir de bilinçsiz sınıfındaki bazı bayan sürücüler. Selektör denen şeyden bihaber yaşıyorlar. Kornalarıyla aşk yaşıyorlar. İnip dövmek geliyor içimden ama ne yaparsın bayan işte...
  • Uzun yolda gözü sollamayı kesmediği halde bir kamyonun arkasında tampon tampona gidenler.Kendileri sollayamadığı gibi uzun konvoylar oluşturup kimseyede sollama hakkı tanımayanlar.Herkesin tecrübesi farklı kimseye riskli sollama yapsın demiyorum ama gözünüz kesmiyorsa en azından önünüzde bir aracın sığınacağı kadar boşluk bırakın.Bu arkadaşlar birde önüne girmeye çalışınca korna sellektör ortalığı yıkıyor.Trafik kurallarına göre gittiğiniz hızın metre ölçüsünden yarısı kadar aralık bırakmak zorundasınız ve yakın takibin cezası var.Bir kamyonun arkasından 30km. hızla gitseniz 15m. aralık bırak diyor kurallar.Bir araba boyu 2.5-3m. ben bunada razıyım.Hem suçlu hem güçlü olmanın manası yok.
  • Trafik ışığında beklerken arkadaki aracın sarı ile birlikte kornaya basması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

Trafik ışığında beklerken arkadaki aracın sarı ile birlikte kornaya basması.

+ 1,000,000

ayrıca tali yoldan ana yola dönmek için ışıksız kavşakta beklerken, ana yoldan gelip sinyal vermeden benim bulunduğum tali yola dönenlere

• Sinyal kullanma özürlülere...
    Altlarındaki aracı uçak sananlara...
    Sollama beni sollarım seniye...
    Motorsikletin trafikte herşeye hakkı varmışça davranalara...
    Sadece 30-40 km/s sürat yaprken arabaları 200km/s ile gider gibi ses çıkaranlara...

• sarı dan kırmızıya geçerken durduğun zaman arkandaki aracın dat dat kornaya basması kadar saçma bir durum olamaz
  • en başta sarıda korna çalanlar tabiki

ışıkta dururken yada sadece yanımdan geçerken ters ters bakanlara

birden önüme fırlayanlara (en çok)

yolun ortasında duran top(lu) taşımalara

iki arabalık yere park edenlere

emniyet şeridi erkeklerine

kendini çok usta sanıpta sokak arasında iki araba arasından zar zor geçenlere

bir eli sürekli kornaya basmaya hazır olanlara

ışıklarda uyuyanlara (özellikle sabahları)

zaten aynada zar zor görülen motorcuların (özellikle esnaf motorları) birden yanınızdan pırr diye geçmesine

modifiyeli şahinlere

camları sonuna kadar açıp müziğin sesini kökleyenlere

altına her araba geçirenin bağdat caddesine geldiğinde havalara girmesine

taksicilere (işini iyi yapanlar hariç)

bazı bayan sürücülere

dikkatsiz yaşlı amcalara

yokuşta durduğumda kıçıma kadar girenlere

kısacası trafikteki herşeye

• Trafikte Ağzını sallayanlar,uyuşuk uyuşuk araba sürenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donanımcı Aras

İstanbulun tekstil dükkanlarına sahip olan sokaklarında indirme bindirme olmasına rağmen klaksiyonla tüm sokağı rahatsız edip üstüne dayak yiyenlerden..

Ve öncelikli olarak karşısındaki insana saygı sevgi, sonra kendi otomobili içersindekilere hayati tehlike yaşatmadan otomobil kullanmayı bilmeyen insanlardan TİKSİNİYORUM

dostum yeşildirektemisin, osmanbeydemi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.