Şimdi Ara

Trafikte karşımızdaki araçlara yol vermek çok mu zor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw ci bi kornaya dokunsa düzgünce rica etse opelci yok demezdi.2 tarafta alttan alsa sorun olmaz ama bmw ciler pek laftan anlayacak tiplere benzemiyorlar.Yol vermiyo diye kimsenin kimseyi darp etmeye hakki yok

Ayrıca 2:27de ilk saldıranın yaptığı harekete dikkat eden varmı.İzleyin bi daha.Muhtemelen civarda tanıdıkları var.

Ankara trafikte bu magandaların kimlikleri falan paylaşıldı ayrıca.Ulusta esnafmış bunlar heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ikisi de haksız.Sabırsız insanlar. Fakat çocuğu küfür ettiğinden falan dolayı dövdüklerini düşünüyorum.Tabii ki de dövmeye hakları yok.Bir insan bu kadar dövülür mü ya?
  • Eğitim şart.

• BMW ye maganda demişsiniz son derece doğru yaptıkları magandalık. Malmisin içinden kufurunu et geç. Ancak opel sürücüsü gibi adamlar da Dayaklık arkadaş.
    Yolda hatalı. Saçma sapan bir durum. Videodaki herkes haksız.

Ben İstanbul da yaşıyorum. İlerde ki rampa dan sağa ayrılacağım sağa sinyal veriyorum, Adam ben geçmeyim diye gaza basıyor. Beni sağlayıp sonra geri şeridine geçip saçma sapan hareketler yapıyorlar.

Sinyal verince hususu yol vermiyorlar. Kavşağı boş yere kigliyorlar. Biz enayi gibi beklerken kafadan dalanlar zaten açık olan şeritleri de tıkıyor.

Türkiye deki sürücülerden yol isteyince sanırım paralarını istiyoruz diye anlıyorlar. Bu kadar bencillik beyinsizlik olmaz.

Ben sinyalini yakıp yol isteyen herkese istisnasız yol veririm. Ne ben strese girerim ne de o. Gideceğim yere de en fazla 2dk geç giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 11 Mart 2017; 9:31:57 >

• Yazacak o kadar şey var ki ban yemekten korkuyorum.

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Kasma hocam trafikte yaşanan kavgaların çoğu bu arkadaş gibi davrananlar yüzünden. Opelde aynı kafaydı. Dua etsin inenler iki tane sıkıp bırakmamış. Önü kapalı neye zorluyorsa yol vermiyor sonra bi ton dayak. Doğru mu değil ama haketti mi evet.

• Kimin suçlu olduğu önemli değil burada.

Suç böyle kuş beyinlilere ehliyet veren ve ceza yazmayanlarda.

Gerizekalı herif. Ankarada en az 3 milyon araba var.

Her biri sana yol vermediğinde araçtan inip ona şiddet mi uygulayacaksın ?

Not: Tüm kuşlardan özür dilerim.

• Arkadaş basliga bak, yorumlara bak. Yol vermek çok mu zormus. Saka misiniz siz. Bmwyi hakli bulmuşlar. Guler misin aglar misin. Opel yol vermek zorunda mi? Degil. Sen yol vermedi diye gidip kavga çıkartabilir misin? Hayir. Bir de opel hakli ama... ile baslayan cümleler kurmuslar. Opel hakli kardesim. Nokta. Amasi falan yok bu işin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onun karşısısın o senin, kim kime yol verecek

• O6 BF 334
    06BF334

Dikkat! tarafik magandası.
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlemeden sadece videonun görünen karesi ile yorumladım ve buna göre siz haksızdınıZ,hatta anti yorum yazacaktım, sonra videoyu izleyeyim dedim birde, videom un giriş ekranında görünen görüntü ile alakası yok, opelin yol verme zorunluluğu yada yol verse trafiğe sağlayacağı bir katkı kesinlikle yok.

• ikisi de barzo nokta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    BMW nin yanındaki kırmızı araç gayet kibar bir şekilde yol istiyor ama anlayış yoksunu kişiler(Opel ve videoyu çeken araç) inatla ilerlemeye devam ediyor. 10 metre ileri gittin sonra durmak zorundasın. soldan gelen araçlara yol verse hiçbir şey kaybetmeyecek hatta ilerideki kavşağın yoğunluğunun azalmasını sağlayarak kendi yönünüde rahatlatacak ve kolayca kavşaktan ilerleyebilecek. İşte türk insanının sıkıntısı, ileriyi hiçbir zaman göremiyorlar. Zorundamıymış, yok değilmiş de anlayışa bak! Bu trafikteki gereksiz yoğunluğun tek sebebi opel ve arkasındaki videoyu çeken araç sürücüleri ve onları haklı görenlerin bu düşünce yapısıdır.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    BMW yi haklı bulmak gibi bir şey demedim, başlıkta gayet uygundur. Ben BMW içinden çıkanların yaptıklarını tartışmıyorum, onun tartışılacak bir yönü yok. Buradaki sıkıntı opel ve yanındaki araçların bekleyen insanlara yol vermemesinden kaynaklanmaktadır. Trafik kültürü olan kişiler burada yol verilmesi gerektiğini söylerken, diğerleri zorunda olmadıklarını söylüyorlar.
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Tebrikler
  • orası hep öyle hiç sevmiyorum o yolu. sabah ve akşam saatlerinde kitleniyor zaten. nefret ederek 3 yıl gittim geldim oradan. bir polis şart oraya. opelci orada yol verse yarım saat karşıdan gelenleri beklerler kimse bidaha yol vermez. birinin yönetmesi şart orayı. bende yol vermiyordum.
  • iyi de,bu nasıl bir kavşaktır anlamadım.opel in sağında 3 şerit daha var ve trafik o şeritlerde de akıyor.diyelim ki opel yol verdi, okadar şeritin içinden nasıl geçicek bmw ki?herkesin yol vermesi gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

3 harf 3 rakamlı plakalar suriyelilerindi dımı ?

SAA plakalar suriyelilerin.
  • İki tarafta haksız bu durumda. Bende hergün bu yoldan geçiyorum. Olması gereken opelin durup soldan geçeceklere yol vermesi gerekirdi. Bmwli hanzoların davranışıda hepten yanlış tabi. Yanlışlıklar silsilesi tamamen.

• quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

Videoyu izlemeden sadece videonun görünen karesi ile yorumladım ve buna göre siz haksızdınıZ,hatta anti yorum yazacaktım, sonra videoyu izleyeyim dedim birde, videom un giriş ekranında görünen görüntü ile alakası yok, opelin yol verme zorunluluğu yada yol verse trafiğe sağlayacağı bir katkı kesinlikle yok.

Forumdaki arkadaslar iyi niyetli dusunuyorlar; ancak trafik iyi niyetle degil kuralla ilerler. Soyle ki Opel dikkatsiz davranip BMW'ye vursa o araya girdigini fark etmese ve tamponla camurlugu birlestirse, forum bu sefer BMW'yi haksiz bulacakti. Kaza olmamis olmasi Opel'in yol vermesini gerektirmiyor.

Basimiza benzer bir olay geldi, bombos yolda(4 arac yan yana sigacak, 3 arac yan yana hareket edecek kadar bos) sagda park halindeki araci trafige cikarirken arka dolu diye yarim metre kadar burun verdik. Geriden gelen carpti, aynayi da kontrol etmistik; ancak tahmini yanlis yapmisiz demek ki. Direksiyonu 2-3 cm cevirse kurtaracak; fakat o da dikkat etmedi sanirim. Sinyal de vermistik. Hasili % 100 kusurlu ciktik. Sordugumuzda adamin yoluna cikmayacaksiniz yol onun hakki o anda denildi. Sineye cektik bir daha da cikarken bos olmasina dikkat etmeye basladik.

Yol burada Opel'in hatta ve hatta BMW burun vererek trafigin akisina engel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.