Şimdi Ara

Trafikte karşımızdaki araçlara yol vermek çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada sırada kullandığım ve aşağıdaki videoda bir kavgaya neden olan kavşakta, opel sürücüsü ve yanındakiler 3-4 metre mesafe bıraksalar ve orada bekleyen araçlar aradan geçseler hiçbir sorun olmayacak. Opel sürücüsünün yaptığı yanlış olsada bmw den inenlerin yaptıklarının tasvip edilecek hiç bir tarafı kesiklikle yoktur. Lütfen trafikte müsait durumdaysanız karşınızdakine yol verin

1.40 dan sonrasına dikkat.

• 3 harf 3 rakamlı plakalar suriyelilerindi dımı ?
  • Sanırım Ankara'da çok var böyle tiplerden. Uyduruk takım elbise giyip, kirli sakal bırakınca dünya bunların oluyor, hele bir de altlarında BMW varsa yandık... Tek başına, savunmasız çocuğu görünce de hemen şiddete başvurmuş. Umarım karşılarına bir gün alttaki videodaki gibiler denk gelir de aynı artistliği onlara da yapmaya cüret ederler.

• Yok hocam öyle birşey
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    Aslinda nispeten oyle birsey var. Yanlis bilmiyorsam her ilde SAA plakalar suriyelilere veriliyor. Suriyel/suriyeli aile araci acilimi da. Buyrun bu da haber linki. Dogru biliyormusum.https://www.google.com.tr/amp/s/amp.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber-amp/1087571-binlerce-suriye-plakali-araba-yollarda

Ankara'daki bu plakalar haricinde 3harf 3 sayiya gecilme sebebi de plakalarin bitmis olmasi sanirim. Nasil bitiyor onu ben de anlamadim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 11 Mart 2017; 1:31:45 >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Aynen SAA olabilir ancak her 3 harf 3 rakam Suriyelilerin değil. Ankarada sıfır arabaların çoğu şuan 3 harf 3 rakam şeklinde satılıyor.
  • Opel surucusu burada neyi yanlis yapmis?

Adam duzgun yolunda dururken/giderken burun veren BMW, ustune inip artistik yapan da BMW, Opel'deki surucuyu darp eden de BMW'dekiler. Opel'deki eleman darpin ustune cekse emaneti siksa 2 tane haksiz demem.

Olay BMW'ye yol vermek degil, Opel'in arkasinda da bircok arac var. Opel yol verse gerideki bircok araci da bekletecek boyle bir yol verme olmaz.

Boyle bir durumda bekleyeceksiniz, ha ben o kadar sabirli degilim diyorsaniz vereceksiniz taksiye, otobuse parayi onlar goturecek sizi.
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Opelin önü zaten kırmızı ışık yüzünden tıkanmış durumda. Opel ile aynı sıradakiler biraz bekleyip bmw tarafından gelen araçlara yol vermesi gerekiyordu. Opel vermese arkasındaki verecek, o adamlar akşama kadar bekleyecek değiller ya?
  • Oyle bir sey yok gerekirse aksama kadar bekleyecek. Ana yoldan tali yola cikacak diye anayoldakilerin yol vermesi gibi bir durum soz konusu olamaz.

Ayrica burada bir kavsakta yok gordugum kadariyla haliyle tali yola girmek isteyenler uygun ana kadar beklemek durumundalar.

Buradakiler saga dogru devam edecek olsalar da Opel ile ayni yone gidecek olsalar da bekleyecekler.

Her gun benzeri bir yerden ben de geciyorum cok bekledigimi bilirim, kornaya basanlar da oluyor; ancak beklerim. Olmadi cekilirim kenara gecsin o gecebiliyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Oyle bir sey yok gerekirse aksama kadar bekleyecek. Ana yoldan tali yola cikacak diye anayoldakilerin yol vermesi gibi bir durum soz konusu olamaz.

Ayrica burada bir kavsakta yok gordugum kadariyla haliyle tali yola girmek isteyenler uygun ana kadar beklemek durumundalar.

Buradakiler saga dogru devam edecek olsalar da Opel ile ayni yone gidecek olsalar da bekleyecekler.

Her gun benzeri bir yerden ben de geciyorum cok bekledigimi bilirim, kornaya basanlar da oluyor; ancak beklerim. Olmadi cekilirim kenara gecsin o gecebiliyorsa.

Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum. Zaten opelin gittiği yön tıkanmış, sadece 1 araçlık boşluk bırakacaksın, bmw ve yanındaki kırmızı araca yol vereceksin. Ne kaybedersin, çok merak ediyorum.

• Altina BMW çeken gubidikler kendilerini bir sey sanıyorlar ya gına geldi arkadaş. BMW bildigin maganda aracbasi oldu ulkemizde. Yol verilmedi diye kimse kimseyi darp edemez bmw sahiplerinin yaptığı serefsizlikten baska bir sey degil!

Burda asıl dikkat cekilmesi gereken durumsa karayollarimizin acinacak halde olmasi. Ne trafik lambasi var ne yol duzenleyici bir levha varr hicbir sey yokk yolda! 1 tane lamba 1 tane direk koyamiyoruz arkadas yollara o kadar mi aciz bu trafikten sorumlu kişiler... Taksinlar parasini ben verecem, vergi vermekten iligim kurudu cebimdeki son kalan parayi da trafik isiklarina vereyim de taksinlar...
  • BMW burnu, Opel dururken degil harekete gecerken veriyor. Akan/akacak trafigin ortasina daliyor videoyu tekrar izleyin. Opel'in onundeki arac hareketleniyor, Opel de hareketlenmek isterken BMW burun veriyor.

Ayrica sadece Opel'in yol vermesi yeterli degil eger sagdan devam edecekse. Diger Opel ile ayni yone giden 3-4 arac da yol vermeli. Hatta Opel'in arkasinda yer alan kaydi yapan arac da neredeyse tampon tampona gidiyor. Bu kadar sıkışık trafikte oncelik beklemek hele hele de bu durumda, fazlasiyla bencillik.

Diger yandan herkes kurallara uyarsa zaten ortada sorun kalmaz. Herkesin isi gucu var, bir yerlere yetismesi gerekiyor.
  • İnip kavga çıkarması yanlış ama burda Bmci kesinlikle haklı.

Günde 2-3 kez buradan geçiyorum. Şöyle tarif ediyim Bmw nin gideceği yol açık, aradan geçip dümdüz devam edecek ama Opelin gideceği yolda ışık+trafik var yani istede de ilerleyeniyor. Opel gibi araçlar yandan gelenlere yol vermedikçe ne kendileri ne yandan gelen araçlar geçebiliyor.

Opel orda beklese önündeki trafik azalana kadar 10 15 araç geçse ne olur? Yapması gereken de o zaten.
  • opel hakli
    nokta
  • ülkede herkes adaletini kendi sağlamaya başladı, astranın yaptığı yanlış, önün zaten tıkalı yol versen de vermesen de hayatında hiç bir şey değişmeyecek, bedelini dayak yiyerek bir ömür boyu travma kazanarak ödedi, bmwnin yaptığı da yanlış tabi ama bmwnin yerinde kim olsa o adamı dövmek ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 11 Mart 2017; 4:8:16 >
  • Tıkalı oldugunu bile bile kavşağa dalip kitliyolar, haketmiş dayağı.
  • bmwci haklı diyebilecek insanlar olduğu sürece bu magandalar tam gaz devam
  • Çıkamayacağın kavşağa girmeyeceksin. Bu kadar basit bir kural.

Opel veya önündeki veya arkasındaki 1 dakika yürümese, yol verse diğer yola gitmek isteyenler gereksiz beklemeyerek arkalarındaki trafiği de tıkamayacaklar.

BMW araya burnunu sokuyor. BMW için ilerisi boş. Ama Opel ısrarla yol vermemek için sağına dalarak önünü kapatıyor. Ve ilerleyemiyor da. Kazancı sıfır. Halbuki yol veriverse diğer arabalara ne kaybeder ki?

BMW'nin yaptığını savunmuyorum. Ama Opel de sütten çıkmış ak kaşık değil. Saygısızın biri. Önündeki de. Arkasındaki de.
  • Videoyu izlerken benim elim ayağım titredi.Bu nedir yahu.Biz ne zaman bu kadar basit bir toplum olduk ? Altına bmw çeken kendini kral sanıyor
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Yaranmaya devam diyorsun yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.