Şimdi Ara

Trafikte Neye Korna Çaldığınıza Dikkat Edin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
9
Favori
8.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumun en gereksiz üyesisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş zaten konu başlığıyla kendini ele veriyor. Konu başlığı; "Trafikte neye korna çaldığınıza dikkat edin" Ne, cansız varlıklar ve hayvanlar icin kullanılır. Arkadaş zaten bilinç altında kendini bir büyükbaş hayvan olarak kabullenmiş. Bizede söz düşmez, adam kesinlikle haklı beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net söylüyorum,
    Aynı şeyi başka bir zaman tekrarlamaya kalkar da, ters birine denk gelirsen net silkelenirsin.
    Benzeri bir olay benim başıma geldi.
    Motosikletle gidiyorum, sinyal verdim adamı sollamak için, sola geçtim, sola manevra yaptı.
    Frenledim, geçmedim. Bu bir kaç kez daha tekrarladı böyle.
    En sonunda ışıklarda durdum. Tam adamın arabasının yanındayım. Süreyi kontrol ediyorum bir yandan.
    2 saniye kala adamın sol aynayı olduğu gibi aldım aşağıya bastım devam ettim.
    2 kilometre falan beni kovalamıştır ama sonuç ''FIS''

Adamın aynasını alırım. Kavga da çıkartırdım da haksız duruma düşmek istemedim.
  • rizenin ardeşen diye bir ilçesi var

orada korna çalmak kğfğr etmek olarak yorumlanıyor

çok dayak yiyen gördüm

korna çalıp rize plakası değilsen direk dayak yiyorsun
  • Muhalefet olcam diye yazanlar yokmu.... arkadaş bu tür yerlerde kuyruk oluşmasın diye çift şerit yapılır. Öğrenin bunları.
  • 50mt sonra yine aynı kuyruğa gireceksin neyin kafasını yaşıyorsun. dayak yeyip rahatlasaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 7 Mart 2016; 11:00:18 >
  • ulan bize denk gelmiyor şöyle hakan gibi zibidiler..agzını burununu kırar bıle zornayı eline verirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Muhalefet olcam diye yazanlar yokmu.... arkadaş bu tür yerlerde kuyruk oluşmasın diye çift şerit yapılır. Öğrenin bunları.

Sonra ne yapılır? Soldan gidenin üzerine mi kırılır?
  • herşeyi anladımda arabadan inmek ne oluyor? Karşınıza kimin çıkacağını bilemezsiniz.gereksiz atraksiyonlara girmeyin ve arabadan inmeyin kesinlikle bir daha.size tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Muhalefet olcam diye yazanlar yokmu.... arkadaş bu tür yerlerde kuyruk oluşmasın diye çift şerit yapılır. Öğrenin bunları.

Sonra ne yapılır? Soldan gidenin üzerine mi kırılır?

Üzerine kırmıyor açıktan alıyor. Soldaki bilerek hızlanıp engellemeye çalışıyor. Çift şerit yapılması gayet normal.
  • trafikte öyle haksızken gider yapmaya kalkmayın.
    sonu düşündüğünüzden de kötü olabilir.
  • Keşke o adamın yerinde ben olsaydım diyorum şu an sana. Şirket arabası kullanıyorum. Full Kaskolu. O kadar korna basacağıma girerdim direk yandan mis gibi olurdu. Senin gibiler yüzünden uğraşıyoruz işte.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Çift şerit yapılmasının normal olduğu yerde çift şerit çizilir. İki şerit olması gerekiyorsa direksiyonla akan trafiğin üzerine kırılmaz, belediye meclisindeki vekile söylenir, uygunsa oraya iki şerit çizilir.

Dönüş kurallarının sebepleri var. Kavşakta geçme yapılmaz çünkü sürücü gireceği yöndeki yola bakar. Sola dönüşlerde sağdan geleni geç farkeder, belki de farketmez. Sürücüyü sinirlendiren zaten bu ek tehlike. Bu anlarda sürücülerin ne yapacağı belli olmaz. Hızlanabilr, direksiyonu kırabilir, yavaşlayabilir... Kavşak içinde trafiği yavaşlatmak yanlış, bu trafiği hızlandırmıyor. Trafik konusunda ciddi ülkelerde bu kadar hatayı aynı yapanların bir süre ehliyetlerini askıya alıyorlar.

Yani nereden bakılırsa bakılsın hatalarla dolu, tehlikeli bir hareket.
  • Tamam adam arabadan indi de sonra ne oldu acaba ? Adam kaslarına güvenmese o kadar kornaya basmaz.

• ben direk ortadan girerdim :d şirket arabası kusurun yoksa kaza yapmak serbest takip mesafesini korumyana en son bozuk park sensörlerini yaptırmıştım. hatanız yoksa dalın ne korna morna uğraşacan .... arabayı yaptırınca akıllanıyo denyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

Keşke o adamın yerinde ben olsaydım diyorum şu an sana. Şirket arabası kullanıyorum. Full Kaskolu. O kadar korna basacağıma girerdim direk yandan mis gibi olurdu. Senin gibiler yüzünden uğraşıyoruz işte.

bendensin kardeş :D denyoları böyle böyle adam edecez.
  • Merhaba,
    İyi ki bana denk gelmemiş aynı şekilde kornaya basardım. Yaşına bakmaz bide sopayı basardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanın camından plakanızı görebilme umuduyla baktım ama olmadı, canavarlığınızı ne yazık ki tespit edemedik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen kavşaktan her gün geçiyorum. Konuyu açan arkadaş %100 haksızsın. Oradan o şekilde dönülmez, adam sinirlenmiş kornaya basmış gidipte arabanı evini yakıp yıkmamış sonuçta. Adamın hakkını yiyorsun o kadar tepki vermesi normal. O nokta zaten sıkıntılı bir nokta bu şekilde insanların haklarını gasp ederek, bir arabadan inerek artistlik yapmanız doğru değil. Arabadan inerek bir kabadayılık örneği istanbulda işlemez size en sonra bir motorcu ile bir emniyet mensubunun kavgasını hatırlatmak isterim biri kuru sıkı çekiyor öteki gerçek silah ile adamı vuruyor. Niçin, neden bir hiç için iyi günler. o kavşaktan o şekilde dönen herkes haksızdır.

• Merhaba.

Haksızsınız stop, korna çalan adam haklı stop,
    Arabadan inince adama neden merhaba demediniz stop.

Merhabalar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.