Şimdi Ara

Trafikte Neye Korna Çaldığınıza Dikkat Edin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
9
Favori
8.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    kaç yıldır burda düzeltmiştir biraz daha ama aksanından belli oluyor.Zaten sürekli sıcak fırsatlarda takılmasından bile belli.Milleti merhaba merhaba diye trollüyor.Zaten adı da hakan.Evlilik sorunları vardı şuanda profiline baktığımızda evlilik sorunlarına yazmış bugün tekrar.Bildiğin tuvnera yani bu kesinlikle
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hala ders almamış gibisiniz ama.

Maganda tabiri hiç bu kadar uygun durmamıştı.
  • "Ehliyeti kasapdanmı aldın" cümlesi ve "trafik canavarı" tanımı sizler için üretilmiş. Eğer sola döneceksen sol şeritte durmalıydın kendini ona göre ayarlamalıydın. Hadi diyelimki trafikten dolayı sol şerite geçemedin, uygun bir zamanı beklemeliydin.

Sen direk adamın önüne direksiyon kırarak sola dönmüşsün. O adam korna çalarak az bile yaptı. Ben olsam o sinirle neler yapabileceğimi hayal edemezsiniz. Umarım bu kadar kişinin yazdığı yorumdan haksız olduğunuzu anlamışsınızdır ve ders çıkartmışsınızdır.

Yaptığınız hata sonucunda hem o sürücünün ölümüne hemde kendi hayatınızı kaybetmenize neden olabilirdiniz.
  • Bayanın yanında kavga edilmez ama sen sağlam bir dayağı hak etmişsin.
  • Yüzde yüz suçlu olduğu halde haklı çıkmaya çalışan trafik magandası bunlar yüzünden oluyor kazalar ben olsam bu videoyu paylaşmaktan utanırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibileri keşke banada denk gelse inip o kızın yanında bir güzel estetik ameliyatı yapsam ağzına burnuna. Hem suçlu olucaksın böyle hemde araçtan inip üstüme yürüyeceksin heee.. inersin inmesinede bakalım birdaha binebilecekmisin tekrar arabana..

Hakan dur hakanmış.. bırakın gelsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Utanmadan konu acmis bir de.agzini burnunu benzetmistir ins.gun gelir deli birine catarain sol tarafi akir goturur suclu de sen olursun

utanmaz herif.. yaptığın bedduaya bak.

kötü söz sahibinindir, beddua derken , alır sol tarafı götürü derken başına gelecek muhtemel olayı söyledim.
    Orda 2 şerit olması onun haklı olduğunu ve soldakinin üzerine kırmasını gerektirmez.Hatta arabadan inip bir de marifetmiş gibi burda yazmasını hiç gerektirmez
  • Dudullu da farklı birşey beklemek olmazdı zaten, orta şeritten önüne kırıyorsun en sol şeritte cep var haksız adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan o hareketi bana yapacaktın varya

• Trafik şubeye bildirelim lütfen belki mobeseden bulurlar.

• Hocam trafikten gram anlamam ama haksız olduğun belli oluyor. Bu arada dudullunun neresinde oturuyorsun.
  • Taşı kuyuya atıp gitmiş, konuya yazmıyor ama eminim ki okuyordur.
    Merhaba trafik canavarı.
     Trafikte Neye Korna Çaldığınıza Dikkat Edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Taşı kuyuya atıp gitmiş, konuya yazmıyor ama eminim ki okuyordur.
    Merhaba trafik canavarı.
     Trafikte Neye Korna Çaldığınıza Dikkat Edin

Merhaba.
    Zevkle okuyorum, güldürüyorsunuz.
    Allah razı olsun moral veriyorsunuz.

• Merhaba. Yanınızda karşı cinsten eşiniz/bacınız vs. artık kim varsa,hem ikinizin de hayatını tehlikeye atıp,hem yanlış hareket yapıp hem de arabadan inmek marifet değil rezilliktir. Bi de bunun videosunu atmışsınız. Trafikten men edilmeniz dileğiyle.
  • Adam öldü beyler tamam

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hem yüzsüz hem ar damarı çatlamış bir birey olmak nasıl bir duygu, barzolukta Nirvana yapmışsın.
  • Bende bir konu açayım "arabadan inerken iyi düşünün,karşınızdaki adam silahlı olup kafanıza sıkabilir"

Fesübhanallah ne günlere kaldık.

• Gelmis maganda konu acmis insan utanirda yuklemez video yu artis biraz adam olda yanlis yaptiginin farkina var. Bu arada oyle her korna calana arabadan inme burda hava olsun veya baska birsey icin soylemiyorum ornek mesela biber gazi ve golf sopasi tasirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 7 Mart 2016; 23:43:13 >
  • belki selam vermişdi kornayla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.