Bildirim
Trafonun watt'ı nasıl bulunur? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam dun 100ohm dirençleri tekrar değiştirdim başka direnclerde yandi 2sc1841 transistor 1 adet yandi artik hiç ellemek istemiyorum bu bias ayari ayarlanmadan nekadar malzeme taksam yakar gibi geliyor bana.
@umut_baris
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yerde tıkanıyor işte,, yanan tüm malzemeler değişse, bu seferde hine bias tan, fire verebilir
ustam forumda benim anfiden bir arkadaşta var dedim anfiyi aç bias potunun resmini çek arkadaş anfiyi sökmeyi bilmedini bana yakinsan gelip bakabilirsin dedi arkadaşta bana uzak @Emin-Firtina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Şubat 2017; 18:25:54 >
-
Aux in ile speakers out' dan alacağım demek yanlış olur..
Aux çıkış değil giriştir,, sadece out dan çıkış alınabilir.
,,,, Bu işin de ayrıntısı vardır..
Demek istedigim ustam sony ta fe-600r anfimin aux girişininden alacağim anfi karta L R SES GİRİŞİ Bağlantisi vereceğim... Ta fe-600r anifimin speakers bağlanti uclarinida da alacağim amfi kartin ses çikiş uclarina bağlayacağim demek istediğim sony anfim arka giriş çikişlarini kullanmak
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1142262/789d8f91-a8ce-4edc-b7db-09d3f35d7044.jpg [/simage]@Emin-Firtina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Şubat 2017; 19:16:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle olmaz ,, OLMAZzz.
Aux in girişi, Sony sistemin ilk girişidir.
Yanında İN yazan tüm girişler Sony anfiye ait giriştir, çıkış alınamaz..
Out ise Sony anfinin çıkışıdır.. iki adet out var, bunlardan birisi size çıkış sinyali sağlayabilir.. (tape out)
Yeni anfiye voltajını verdiniz, out dan sinyalde verdiniz,,,
Hoparlör çıkışını kullanmak için, hoparlör çıkışlarının eski anfi ile hiçbir şekilde bağlantısı olmaması gerekir,,, yoksa yeni anfi modülüde yanacaktır...
Hoparlörler eksiyi GND denmi alıyor yoksa transtördenmi alıyor,bunlarda önemli..
Dikkat ediniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 6 Şubat 2017; 20:8:16 >
-
Yanlış teknik, olmaz,,,,, siz en İyisi yeni anfinin İN bölümüne rca veya 3.5mm jak ile pc veya telefon veya uydualiciyi baglayin,, yeni anfinin ses cikisinada yeni ses çıkış terminali yapıp, hoparlör baglayin,, Sony anfiden sadece ve sadece trafosunu alıp bağlayın..
Eski anfinin prekontrol bölümleride araya gitmesin,, biraz bekleyin, detaylı anlatırım
Demek istediğim sony anfimin giriş çikiş bağlantini keseceğim... sacede soketleri kullanacağim hocam@Emin-Firtina
Öyle ise olur,,, benim amacım, Sony anfiyi çalıştırıp preamfi fonksiyonlarından faydalanmanizi sağlamak,, sadece sony anfi devre dışı, fakat sistem baska anfi ile görev yapacak,,
Sizi başta yanlış anladım, kusura bakmayın,,,
Alttaki resim sony anfimin ses çikişi bağlanti devresi devredeki kart iptal edecegim sadece soketi kullanacağim (devrede hoparlor korumasida var devredeki mavi parçalarda 50v ac yaziziyor biliyormusun hocam anfi çalişirken ses çikiş uclarini ellediğim de normal elektrik çarpiyordu )
@Emin-Firtina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Şubat 2017; 21:55:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
Öyle ise olur,,, benim amacım, Sony anfiyi çalıştırıp preamfi fonksiyonlarından faydalanmanizi sağlamak,, sadece sony anfi devre dışı, fakat sistem baska anfi ile görev yapacak,,
Sizi başta yanlış anladım, kusura bakmayın,,,
On paneldeki volume bass treble balance iptal olacak. paneldeki power tuşu kullanacağim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Şubat 2017; 21:51:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sensation45
Hocam dun 100ohm dirençleri tekrar değiştirdim başka direnclerde yandi 2sc1841 transistor 1 adet yandi artik hiç ellemek istemiyorum bu bias ayari ayarlanmadan nekadar malzeme taksam yakar gibi geliyor bana.
@umut_baris
Bence sen o cihazı yaptır kullan. Bunun ton kontrolü de var daha. -
Mrb hocam dun gece sony anfimin içine iyice ettim birkaç parça daha yandi arti alttaki kanallarda 2 hat yandi ondan artik deymez yaptirmaya
quote:
Orijinalden alıntı: sensation45
Mrb hocam dun gece sony anfimin içine iyice ettim birkaç parça daha yandi arti alttaki kanallarda 2 hat yandi ondan artik deymez yaptirmaya
Sen onu elektürükçü hocama gönder o yapsın. Güzel amfi.
Alacağın çin malı devreler aynı kalite etmez.
Geri kullanacağınız şekilde, aniiiiyyyyy sökmüş bile,,,
Durun çok parçalamayın...
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X