Ben Snatch filmini ona benzetmiştim(Yönetmenin kullandığı teknikleri,flashbackleri falan).Başı biraz sıkıcıydı ama güzel filmdi.Brad Pitt ve Jason Statham oynuyor.Başları biraz karışık(belki bana bu yüzden sıkıcı gelmiştir)
quote:
Orijinalden alıntı: Cinéma
Ben Snatch filmini ona benzetmiştim(Yönetmenin kullandığı teknikleri,flashbackleri falan).Başı biraz sıkıcıydı ama güzel filmdi.Brad Pitt ve Jason Statham oynuyor.Başları biraz karışık(belki bana bu yüzden sıkıcı gelmiştir)
bazı gereksiz filmler kadar bilinmiyor ama harika filmdir .
quote:
Orijinalden alıntı: Cinéma
Snatch'in üstüne film tanımam.... Benim listemde birincidir zaten. O tarz dışında pek film izlemem. LSTSB olsun RocknRolla olsun Revolver olsun hepsini izledim....
Fear and Loathing in Las Vegas A clockwork orange Fight Club
Saydığım filmler iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: thelmessos
Fear and Loathing in Las Vegas A clockwork orange Fight Club
Saydığım filmler iyidir.
Fayt kılap hariç diğerlerini izlemedim... Bakıcam sağ ol... iki filmede aşinayım ama izlemedim. İlkinde Johnny Depp ve Benicio del toro var değil mi ?
Vegas doğru hocam. Ancak clockwork orange değil. Kubrick filmi. Psikopat bişey ama, klasiktir. IMDB linki burada.