Oyuna geçen YILBAŞI başladım.Bu1 yılımı doldurcam.İlk ortağım kankamdı ama loto çıkınca Antalya'ya taşındılar ve KO'yu bıraktı.Bir süre ortaksız devam ettim.Sonra yeni katıldığım okulda bir çocukla ortak oldum ama olmasaydım KEŞKE...Herşeyimi çalıp kaçtı başka okula.Şimdi ise büyük bir keyifle yanlız kovboy olmaya devam ediyorum.Artık bu bölüme takılacağım...
Benim hikayemden cıkarılacak ders: Ortağın kankann bile olsa göçüp gidecektir .Benim gibi keşke dememek için güvenmediğiniz ve tanımadığınız kişilerle ortak olmayın.
TAMAMEN GERÇEKTİR!
benim kankam şifreyi vs. hepsini biliyor. kendisine çokta güveniyorum. genelleme yapmamak lazım.
o kankan olduna eminmsn
quote:
Orjinalden alıntı: _::MuSTy::_
o kankan olduna eminmsn
Hangisinin?
Benim ortagım mahalleden cocukluk arkadasım.Zaten yaş itibari ile hırs yapan kişiler değiliz.Bizimki sadece aksamları zamna gecirmek.Clan tamamen akraba ve yakın arkadaslardan kurulu suanda 6 tane +59 char şifresi ve sayamıyacagım kadar +50 şifre bende ve tüm clanda var herkez kafasına göre bir job daki charla oynuyor ve simdiye kadar cok büyük sorun yaşmadık.Sizede tavsiyem bunun sadece bir oyun oludugunu unutmayın ve cok hırslı olmayın.Hayattan kopmamanız siizn ve aileniz icin daha saglıklı olur.
D.N:şimdiye kadar bu oyuna gb cash pire v.b. hiç bir seye tek kurus vermedim ve cok da zevk alıyorum.