selamlar, 200 ytl civarında 1 gb mp3 çalar lamak istiyorum trakstor organix in methini çok duydum forumda birde iriver dan bahsediliyor(!) trakstoru gidip mağazasında gördüm ama iriver ı hiçbiryerde göremedim nerde satılır nerde inceleme imkanı bulabilirim? ve öneriniz hangisi olur ses kalitesi önemli benim için??
İRİVER SES KALİTESİNİ ANLATMAYA GEREK DUYMUYORUM AMERİKADA EN ÇOK KULLANILAN MP3 PLAYERLERİ KENDİM YAKLAŞIK 3 SENEDİR BU MARKANIN BİRÇOK MODELİNİ KULLANDIM HEPSİNDEN DE MEMNUNUM EGER ALMAK İSTERSEN SANA YARDIMCI OLABİLİRİM ALACAK OLACAGIN ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNE BAGLI...
iriver t50-t60
gittigidiyordan bakabilirsin tr de artık garantili satışı dewam etmiyor die biliyorum iriver 'in
illa garantili olsn diyorsan en yakın nt mağazasında treksor organix i deneyebilirsin
yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta mekanik bir cihaz problem çıkartma ihtimalinide gözönüne alarak garantili bir ürün almayı tercih ederim; sanırım trekstor organix 1 gb alıcam ama iriver ı da bi görüp incelemek isterdim lakin hiçbir mağazada satılmıyor sanırım istanbulda.
İriver'i tek geçeriz ses kalitesinde dost... Ama garantili istiyorsan da sen bilirsin...
İriveri deneyebileceğin hiçbir yer yok...Çünkü Türkiyeye gelmiyor... Ancak kullanıcısından izin alarak deneyebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: squarepusher
yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta mekanik bir cihaz problem çıkartma ihtimalinide gözönüne alarak garantili bir ürün almayı tercih ederim; sanırım trekstor organix 1 gb alıcam ama iriver ı da bi görüp incelemek isterdim lakin hiçbir mağazada satılmıyor sanırım istanbulda.