Şimdi Ara

trakstor mu iriver mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, 200 ytl civarında 1 gb mp3 çalar lamak istiyorum trakstor organix in methini çok duydum forumda birde iriver dan bahsediliyor(!) trakstoru gidip mağazasında gördüm ama iriver ı hiçbiryerde göremedim nerde satılır nerde inceleme imkanı bulabilirim? ve öneriniz hangisi olur ses kalitesi önemli benim için??

• İRİVER SES KALİTESİNİ ANLATMAYA GEREK DUYMUYORUM AMERİKADA EN ÇOK KULLANILAN MP3 PLAYERLERİ KENDİM YAKLAŞIK 3 SENEDİR BU MARKANIN BİRÇOK MODELİNİ KULLANDIM HEPSİNDEN DE MEMNUNUM EGER ALMAK İSTERSEN SANA YARDIMCI OLABİLİRİM ALACAK OLACAGIN ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNE BAGLI...
  • iriver t50-t60

gittigidiyordan bakabilirsin tr de artık garantili satışı dewam etmiyor die biliyorum iriver 'in

illa garantili olsn diyorsan en yakın nt mağazasında treksor organix i deneyebilirsin
  • yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta mekanik bir cihaz problem çıkartma ihtimalinide gözönüne alarak garantili bir ürün almayı tercih ederim; sanırım trekstor organix 1 gb alıcam ama iriver ı da bi görüp incelemek isterdim lakin hiçbir mağazada satılmıyor sanırım istanbulda.
  • İriver'i tek geçeriz ses kalitesinde dost...
    Ama garantili istiyorsan da sen bilirsin...

İriveri deneyebileceğin hiçbir yer yok...Çünkü Türkiyeye gelmiyor...
    Ancak kullanıcısından izin alarak deneyebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: squarepusher

yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta mekanik bir cihaz problem çıkartma ihtimalinide gözönüne alarak garantili bir ürün almayı tercih ederim; sanırım trekstor organix 1 gb alıcam ama iriver ı da bi görüp incelemek isterdim lakin hiçbir mağazada satılmıyor sanırım istanbulda.
  • gittigidiyorda bulabilirsin
  • iriver forever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iriver gercekten cok ozel bır mp3 player arkadasımda var ınceleme ımkanı buldum ıyı bır kulaklıkla tozunu attırırsın..
  • iriver gibisi bir daha gelmez kıymetini bilin.hatta stok yapın.
  • Bende t30 var gerçekten çok güzel çok memnunum almak isteyen herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.