Şimdi Ara

trakya tıp vs muğla tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• muğla pahalı bir yer.km olarak kara yoluyla hangisine daha yakınsan onu tercih et.
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    üniler hakkında bilginiz var mı
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edirnede yaşıyorum. Gayet güzel bir yer, öğretimi de iyi.

• KESİNLİKLE TRAKYA.KESİNLİKLE!
  • ooollliiieee O kullanıcısına yanıt
    Neden kesinlikle?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Tıp mı okuyorsunuz orda

• Muğlanın güncel tus başarısı çok daha yüksek. Üniversiteler hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.dirac kullanıcısına yanıt
    Hayır edirnedeyim ve tıp okuyan arkadaşlarım var

• Trakya tip 4. Sinif ogrencisiyim. Aklindaki sorulari sorabilirsin , yardimci olayım elimden geldiğince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127298389 bu konu da faydalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: heretyx

Trakya tip 4. Sinif ogrencisiyim. Aklindaki sorulari sorabilirsin , yardimci olayım elimden geldiğince.

Sınavları diğer tıplardan(izmirdekiler veya istanbul civarındakilerden) zor mu sizce
  • heretyx H kullanıcısına yanıt
    Link bayağı yardımcı oldu da edirne yaşadığım yere bayağı uzak bi çok kişiden de en iyi tıp yakın tıptır diye bi şey duydum mantıksız mı uzak yer yazmak?

• Biraz yeni bi üniversite olduğu için şüphelerim var ayrıca prof sayısı falan da trakyanın çok gerisinde bu önemli bi etken mi?

• baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Diğer okulların sınavlarını bilmiyorum acikcasi , zorluk biraz göreceli ama çok zor olmadığını söyleyebilirim. Tabi kuruluna göre stajina göre değişiyor bu zorluk. Bir de sistem değişti bu yıl gelecekler için. Temel bilimlerde komite sistemi benzeri bir sistem olacak , eskiden kurul sistemi vardı, yalnizca o kuruldan kalma ya da gecme oluyordu. Komitede ise sene tekrarı durumu söz konusu olacak sene sonu finaliyle.Sanirim attığım linkte daha detayli yaziyordu bu sistem değişikliği, bizden geçti diye çok dikkate almamıştım

Yakınlık bence önemli bir etmen. Ben ailemle yaşıyorum ve isleri baya kolaylastiriyor bu durum. Ama yurtta da yaparim ( ya da evde) sorun olmaz diyosan ustesinden gelebilirsin. Diger soruna gelicek olursak da prof sayisi ve okulun geçmişi kesinlikle cok önemli. Alacağın eğitimin kalitesini dogrudan etkiler. Diğer etmenleri de kıyasla tabiki; labaratuvar imkanlari , kadavra durumu vesaire..

Tus başarısı daha düşükmüş bu ne kadar önemli sizce? Gerçi tusun daha çok bireysel olarak kazanıldığını duydum ama elbet etkisi vardır üninin

Tus bireysel calisma gerektiriyor. Tus dershanesileri okuldan daha faydalidir her zaman tus konusunda. Ben lise donemi icin dershanenin gereksizligini savunan bir insanim ama tus olunca isin icinde biraz fikrim dershane onemlidir noktasinda değişti. Tusta bu sene dereceye oynayan internler vardi trakyada bildigim kadarıyla. Cok kotu yapanlar da var. (Nisan tusu icin konuşuyorum)Yani trakya internleri "internlukte calistiran fakülte" grubuna giriyor.Dediğim gibi bireysel daha çok.

Anladım trakyanın gelme şansı biraz düşük kontenjan artış etkisine bağlı olarak gelme şansı olabilir ama önce trakya yı yazıcam sanırım sağolun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.