Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi-Diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıldır ? İl olarak gelişmiş mi ? Sosyal imkanlar? Şehir pahalı mı? İstanbuldan kaç saat? Öğrencilere uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi vericek herkese şimdiden teşekkür ederim

• Hocam trakya dis mi geliyor size sıralamanız kactı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbuldan mı gidiceksiniz

• Merhaba. Edirne'de sürekli bulunmadığım için pahalı olup olmadığı hakkında fikrim yok. Halk olarak Trakya'nın geneli gibi yani kimse kimseye karışmaz çok büyük bir şey olmadıkça. Baskı hissetmezsiniz. Büyük bir il değil ama bana kalırsa avantaj çünkü karışıklığa girmeden yapacak bir sürü şey bulabilirsiniz. İstanbul'a gitmek tahminimce 2,5 saat sürer. Vize sorununuz yoksa Yunanistan'a veya Bulgaristan'a geçip orada da zaman geçirebilirsiniz. Bir de kışları ayazı fena olur. Son olarak, büyük bir şehirden geliyorsanız başlarda sıkılabilirsiniz fakat bir süre sonra Trakya'nın rahatlığına alışacağınızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukakuhazard -- 28 Ağustos 2018; 19:40:7 >
  • edirne büyüklüğüne göre pahalı bir şehir. edirne'den daha büyük olup ucuz olan şehirler var.

mahmutbey gişelerden sıkıntılı saatlerde geçmezsen özel araçla iki saat, otobüsle iki buçuk saat sürüyor.

sosyal imkan açısından büyüklüğüne göre gayet iyi ama bir büyükşehir ortamı bekleme, hayal kırıklığı olur.

çok rahat şehir. kimse kimsenin giydiğine, yaptığına, içtiğine karışmaz. öğrenciye farklı gözle bakılmaz, herkes kendi işindedir. medeniyet olarak türkiye ortalamasının baya üstünde. yayaya yol veren sürücülere ilk defa bu kadar sık rastlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 28 Ağustos 2018; 19:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi00

Hocam trakya dis mi geliyor size sıralamanız kactı
    22.245 gelme ihtimali var.Gelmezse sevinirim Erzurum diş daha iyi benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akdeniz tıp
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İstanbuldan mı gidiceksiniz
    Evet hocam

• şifalıbal kullanıcısına yanıt
    Belki özel sebebin vardır ama edirne daha iyidir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: lukakuhazard

Merhaba. Edirne'de sürekli bulunmadığım için pahalı olup olmadığı hakkında fikrim yok. Halk olarak Trakya'nın geneli gibi yani kimse kimseye karışmaz çok büyük bir şey olmadıkça. Baskı hissetmezsiniz. Büyük bir il değil ama bana kalırsa avantaj çünkü karışıklığa girmeden yapacak bir sürü şey bulabilirsiniz. İstanbul'a gitmek tahminimce 2,5 saat sürer. Vize sorununuz yoksa Yunanistan'a veya Bulgaristan'a geçip orada da zaman geçirebilirsiniz. Bir de kışları ayazı fena olur. Son olarak, büyük bir şehirden geliyorsanız başlarda sıkılabilirsiniz fakat bir süre sonra Trakya'nın rahatlığına alışacağınızı düşünüyorum.
    Teşekkür ederim sağolun İstanbuldan gidicem eğer kazanırsam.Fazla sosyal biri değilim pek sıkılmam internet olsun yeter gibi benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

edirne büyüklüğüne göre pahalı bir şehir. edirne'den daha büyük olup ucuz olan şehirler var.

mahmutbey gişelerden sıkıntılı saatlerde geçmezsen özel araçla iki saat, otobüsle iki buçuk saat sürüyor.

sosyal imkan açısından büyüklüğüne göre gayet iyi ama bir büyükşehir ortamı bekleme, hayal kırıklığı olur.

çok rahat şehir. kimse kimsenin giydiğine, yaptığına, içtiğine karışmaz. öğrenciye farklı gözle bakılmaz, herkes kendi işindedir. medeniyet olarak türkiye ortalamasının baya üstünde. yayaya yol veren sürücülere ilk defa bu kadar sık rastlamıştım.
    Medeni bir şehir olması benim için çok önemli ya.Bu yüzden hep İzmiri istemiştim nasipte yokmuş.Pek sosyal biri olmadığım için sorun olmaz azcık sosyal imkan bana yeter.İstanbula yakın olması güzel 2.5-3saat iyidir Mahmutey gişelere.Sessiz sakin bir yerse Edirne guzel benim için İstanbul kalabalığı yordu beni

Hocam keske 23 lerde kapatsa da 23003 le bana da gelse

• Erzurumda arkadaşım var hocam o yüzden yalnız kalmak istemiyorum başka bir sebebi yok Edirnede güzel benim için

• quote:

Hocam keske 23 lerde kapatsa da 23003 le bana da gelse
    Garantiye almak için Erzurum,Van.. yazmışsınızıdır umarım.

Edirne için pek bir şey diyemem hocam yani ne kadar geriler felan ama az kaldı sonuçlara bakalım artık nasip kısmet

Erzurumla kpattım hocam

Trakyada da arkadaş edinşrsin merak etme hayırlı olan çıkar inşallah

• Bu arada boluyu yazdınız mı

• quote:

Erzurumla kpattım hocam
    Benim mezun senem olduğu için garanti olsun diye mühendislik bile yazdım ne olur ne olmaz diye umarım sizin gönlünüzce olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Donsuzlastik

Trakyada da arkadaş edinşrsin merak etme hayırlı olan çıkar inşallah
    Tanışma vb şeylerde pek iyi degilim ama artık üniversitede açılırız hocam hayırlısı olsun heepimiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Donsuzlastik

Bu arada boluyu yazdınız mı
    Tercih yapalı kaç gün oldu hatırlamıyorun ama unuttum ne yazdığımı.Galeriye bakıp tercih listemi atayım en iyisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.