Kazanan veya okuyan arkadaşlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kazanan veya okuyan arkadaşlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayşekadın da hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun hocam, ben de oradayım uygulamalı bilimlerde. kolay gelsin şimdiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Size de hayırlı olsun hocam, yeni mi kazandınız siz de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni sayılır hocam 2.sınıfa geçtim ama yatay geçiş ile geldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım hocam, Edirne'ye yabancı iseniz yardımcı olabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam, sorum olursa sorarım. bu ders kayıtları hakkında bilginiz varsa, seçili dersleri kaydet dedim başka bir şey yapmama gerek var mı? danışman onaylayacakmış sanırım sadece, benlik bir şey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yoktur hocam. Danışman onayı kalmış bir tek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam teşekkürler hocam, tekrardan hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |