Şimdi Ara

TRAMER DEN ARACINIZIN KAZA GEÇMİŞİNİ SORGULAMA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
42
Favori
1.368.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

sigortam.net adresinden sorgulama yapılabiliyor

Nasıl yapıyoruz ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

sigortam.net adresinden sorgulama yapılabiliyor

Nasıl yapıyoruz ki acaba?

kasko fiyatı almak istiyorum tıkla araba bilgilerini gir o zaten sana kasko yapamazsın diyorsa araç perttir
  • Kimlik no ve plaka eşleşmedi diyor.
  • arkadaşlar bende pert araç mağduruyum. şubat 2011 de 14250 tlye gaziantep'ten bir akrabamın aracılığıyla arabayı görmeden 8500 tl peşin geri kalanı 2 ayda ödenmek koşuluyla 2001 model peugeot 307 xt aldım. almaz olaydım. kaporta fazla iyi olmasada bunu önemsememiştim çünkü 10 yaşında araba ve aracı bana bulan akrabama güvenim tamdı araç ilk başlarda iyiydi. fakat sonraları arızalar çıkarmaya başladı. normal şartlarda satmayı düşünmüyordum. o sebepten araştırma gereği duymadım zaten fazlada binmiyordum. ne zamanki para lazım oldu arabayı satışa çıkardım gerçekler o zaman anlaşıldı. araç 15094 tl bedelle pert olmuştu. . şimdi satamıyorum. almak isteyenler ölü fiyata almak istiyor. aracı olan akraba(akrep)le görüştüm vallah billah benim haberim yok sen mağdur olma ben alayım diyor ama hepsini peşin veremem 1000 2000 aydan aya verebilirim diyor yani g...nü yiyim ayağı yapıyor. bu teklifi kabul etsem bile paramı alamayacağımı biliyorum yan yattı çamura battı falan filan benim anladığım yabu şerefsiz aracı ya kendi aldı benden kâr etti yada komisyonunu aldı. diyeceğim şuki bu tür mağduriyetlerin önüne geçmek için trafik çekme belgeli araçlar ya tamamen hurdaya ayrılmalı kullanılabilecek parçaları çıkma yedek parça olarak kullanılmalı yada bu husus araçların ruhsatlarında belirtilmeli ve noter satışında da yazılmalı o zaman kimsenin mağduriyeti kalmaz. ayrıca bu araçları sigorta trafiğe çıkacağını bile bile kendisi satıyor, ama iş kasko yapmaya gelince olmaz diyor bilmeden alanın suçu ne. tlf 0542 203 30 07 antlyada ikamet ediyorum bana bir çözüm önerisi olan varsa bu numaradan ulaşabilir

dostlar doğru söylüyorsunuzda tramer den kayıtlara SIRADAN VATANDAŞIN ULAŞMASI İMKANSIZ YETKİLİ KULLANICI OLMAK LAZIM
    EMNİYET MENSUBU
    EXPER
    ACENTE VS

• quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

arkadaşlar biri yardım etsin bi araba buldum adam tanıdık acık acık herseyi söyledi .Sadece boya var dedi.İstediğin servise götürebilirsin dedi.Eve geldim 5664ten sorgulattım 1200 tl lik hasar kaydı cıktı.

http://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E
    bu sayfadanda şase ve plakayı girince kayıt bulunamadı diyor.Anlamadım gitti.Biri yardım etsin

Servisinde boyattiysa gayet normal bir fiyat. Benim dikiz aynam degisti tramerde 750 tl yaziyor. Kaskodan yaptiricam denilince fiyati ucuruyorlar. Camurlugumda lokal boya yapildi 1800 tl masraf:) korkacak bisey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BOŞUNA KONTUR HARCAMAYIN ARKADAŞLAR BURADAN BAKINhttp://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E
  • ben kaçkere girdimse plaka şase no motor no t.c no ilede girdim ne kaskoyu nede trafik sigortasını bulmuyor kayıt bulunamadı diyor yaklaşık 2 ay önce ön sağ çamurluğa vurdulardı tabı ben tali yoldan ana yola çıkarken karşı taraf sigortadan yaptırdı fazla bişi yokken ben kendimi sigortadan yada kaskodan yaptırmadım neden kayıt bulunamadı diyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: girişim adayı

BOŞUNA KONTUR HARCAMAYIN ARKADAŞLAR BURADAN BAKINhttp://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E

Error 404--Not Found

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

Diyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

aracı plakadadan sorguladım bir şey çıkmadı.Şasi nodan sorguladım 3 hasarı çıktı biri 500 diğer 1000 tl birindede hiç bir masraf yazmıyor.Sizce 1500 tl hasar ağır bir şey olabilir mi?

Zannetmem.Benim sol ön davlumbaz değişti kaskodan 800 tl tutmuş.Yani usta söylüyor exper yazıyor.Hele araları iyiyse bayağı bir şişiriyor.
  • ilk mesajdaki linkte acenteler hariç sorgulama yapılamıyo galiba
    diğer linkte de error 404 not found uhatası geliyo
    vatandaş olarak sorgulayabileceğimiz bi adres var mı?
  • SMS ile sorguda artık kilometre bilgisi gelmiyor galiba. Bilgisi olan var mı?
  • Yok mudur bunun kolay bir yolu? Her seferinde 4 lira mı vereceğiz bu tramer'e?
  • evet arkadaşlar sorgulamanın bir yolu yokmu? her baktığımız arabaya 4tl vereceksek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Yok mudur bunun kolay bir yolu? Her seferinde 4 lira mı vereceğiz bu tramer'e?

http://www.sbm.org.tr/trm-ktt/public/sorgu.sbm

Plaka bilgisinin yanında motor veya şasi no varsa kayıt altına alınmış tutanakları bu linkten sorgulatabilirsiniz..
  • Teşekkürler TeQuiLaS:)

Peki TüvTurk muayene'deki KM bilgisini nasıl öğrenebiliriz. Muayane kağıdını kaybetmiş mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSTD

Teşekkürler TeQuiLaS:)

Peki TüvTurk muayene'deki KM bilgisini nasıl öğrenebiliriz. Muayane kağıdını kaybetmiş mesela?

Konuda bazı arkadaşlar Türkcell hasar sorgulamada artık km bilgisine yer verilmediğini yazmış, önceden veriliyordu.

Yetkili servis bakımlıysa servis kayıtlarından, değilse herhangi bir Tuvturk muayene istasyonunda çalışan birinden bilgi alınabilir ancak.

Onun dışında arabadan iyi anlayan bir servis veya usta ile mevcut km'nin doğru olup olmadığı sadece tahmin edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Plaka bilgisinin yanında motor veya şasi no varsa kayıt altına alınmış tutanakları bu linkten sorgulatabilirsiniz..

Cevap için teşekkürler. Maalesef plaka no dışında hiçbir bilgi elimde olmuyor. Malûm, sahibinden.com sitesinde sadece plaka bilgisi yer alıyor. Hâl böyle olunca sanırım temiz bir araç bulmak çok zor olacak.

• Km bilgisi geliyor arkadaslar baska arac deneyin gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Cevap için teşekkürler. Maalesef plaka no dışında hiçbir bilgi elimde olmuyor. Malûm, sahibinden.com sitesinde sadece plaka bilgisi yer alıyor. Hâl böyle olunca sanırım temiz bir araç bulmak çok zor olacak.

Mesaj çekerek sorgulattığınız aracın plakası değişmiş olabilir. Bu da yaptığınız sorgulamanın plaka değişim zamanından sonraki dönemi kapsayacağı anlamına gelir.

Yani Hasar servisine aracın hiç değişmeyecek olan motor veya şasi numarasıyla mesaj atmak en sağlıklısıdır.

Ayrıca sahibinden'den baktığınız ve almayı düşündüğünüz aracın sahibini arayıp motor-şasi numarası bilgisini kolaylıkla alabilirsiniz. Ben şimdiye kadar kimden istediysem tereddüt etmeden verdi. Bu bilgileri vermek istemeyen insandan araba alınmaz zaten

• Hangi menüden sorgulama yapıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.