Şimdi Ara

Tramer kaydı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba direk konuya gireyim 2012 yılında 2004 model bi honda civic aldım 5664e mesaj atmadım expertize götürdüm benim içime sindi aldım şimdi satmaya karar verdim oto pazarına çıkardım aracı bi müşteri geldi hasar kaydını sordu bilmiyorum dedim adam kendi yanımda sorguladı 8 kazada yaklaşık 12 bin tl hasar kaydı çıktı adam gitti ben kendi telefonumdan bi daha sorguladım aynısı çıktı bu işi araştırdım baya karşı tarafa ödenen rakam yazıyormuş galba bu doğrumu birinci sorum bu 2. sorumwww.sbm.org diye bi site varmış burdan sorgulayabilirmişiz burdan sorguladım burda hiç kayıt çıkmıyo napmam lazım beni yönlendirirmisiniz lütfen

• verdiğin link konumuzla alakasız.

tramer ise denildiği gibi karşı tarafın da masrafı yazılabilir, kazadaki kusur oranına göre işler olay. Alırken siz de sorgulasaydınız keşke. Şu anda yapılacak tek şey aracı biraz daha uygun fiyata vermek.
  • http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/KazaTespitTutanagiSorgula.aspx dediğin yer burası .Burada kaza tespit tutanağı sorguluyorsunuz.
  • ama bana 12 bin tl çok mantıksız geliyor çünkü aracımda 2 parça değişen var sağ ön çamurluk ve motor kaputu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

Karşı tarafın masrafının yazıldığına inanmıyorum. Hangi araç için para ödeniyorsa o aracın tramer kayıtlarına yansır.

Geçtiğimiz 2-3 ay içinde arkadan çarpmali kaza yaptı arkadaşım. Kendi aracını kendi yaptırdı ancak karşı tarafın basit masrafı onun tramer ine işlendi 650 tl olarak. Karşı tarafın tramerinde ise "çarpma" diye geçiyor. Bedelsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

Karşı tarafın masrafının yazıldığına inanmıyorum. Hangi araç için para ödeniyorsa o aracın tramer kayıtlarına yansır.

Geçtiğimiz 2-3 ay içinde arkadan çarpmali kaza yaptı arkadaşım. Kendi aracını kendi yaptırdı ancak karşı tarafın basit masrafı onun tramer ine işlendi 650 tl olarak. Karşı tarafın tramerinde ise "çarpma" diye geçiyor. Bedelsiz.

Ilginc. Arkadasinizin aracinin plakasini mesaj olarak atiyorsunuz ve carptigi arabanin masrafi tutarda cikiyor. Dogru degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.