Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakurek

Baskılar sonuç verdi arkadaşlar. 120 GB Sandisk Extreme modelini yollayacaklar. Hemen yollayamayabiliriz stok durumuna göre dedi. Önemli değil dedim haftaya yollarız en geç dedi tamam dedim kabul ettim.

Hocam herkesemi yoksa aramamız mı gerekiyor? Ayrıca Transcend stoklara gelmez mi sandisk 8 gb daha az ssd de 1gb bile önemli olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 1905 -- 27 Haziran 2013; 16:03:06 >
  • benim havaleyi onaylamadıkları için iptal edilecek durumuna geçmiş. şaka gibi.

üstelik ilgili birime aktardık diye mail de gelmişti. şimdi aradım yine iletiyorum vs dediler. bakalım ne olacak.
  • Arkadaşlar extreme stoklara girdi gelmeyen arkadaşlara göndermek için extreme getirdi adamlar hakkaten ellerinde yokmuş transcend.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Baskılar sonuç verdi arkadaşlar. 120 GB Sandisk Extreme modelini yollayacaklar. Hemen yollayamayabiliriz stok durumuna göre dedi. Önemli değil dedim haftaya yollarız en geç dedi tamam dedim kabul ettim.

Hocam herkesemi yoksa aramamız mı gerekiyor? Ayrıca Transcend stoklara gelmez mi sandisk 8 gb daha az ssd de 1gb bile önemli olabiliyor.

Hocam ben aramadım beni aradılar. Sipariş sırasına göre herkese yollanacak dedi telefondaki adam. Dün kadın aramıştı bugün adam aradı. 533 lü bi numaradan. Özellikle kaç kez sordum Sandisk Extreme 120 GB olan değil mi diye evet dedi. Zaten kullandığım model performansı çok iyi yine bimeksten kampanyada 222 liraya almıştım

• yalnız transcend her yerde extreme den daha pahalı. :S daha mı iyi yoksa ektreme den
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yalnız transcend her yerde extreme den daha pahalı. :S daha mı iyi yoksa ektreme den

Hocam epeyce araştırdım ben almadan önce. Fiyatlar çok yaygın olmadığı için Transcend tarafında pahalı sanırım. 8 GB'lık bir fark harici pek fark yok bana kalırsa. O da %6-7 gibi bir fark oluyor.

Kullanıcı olarak söyleyebilirim ki Sandisk Extreme iyidir. 155 liraya çok daha iyidir :)
  • quote:

quote:

yalnız transcend her yerde extreme den daha pahalı. :S daha mı iyi yoksa ektreme den

Hocam epeyce araştırdım ben almadan önce. Fiyatlar çok yaygın olmadığı için Transcend tarafında pahalı sanırım. 8 GB'lık bir fark harici pek fark yok bana kalırsa. O da %6-7 gibi bir fark oluyor.

Kullanıcı olarak söyleyebilirim ki Sandisk Extreme iyidir. 155 liraya çok daha iyidir :)

hocam 120 gb net mi sandisk ? hani normal disklerde byte bit olayından vs tam kapasite olmuyor , sandiskteki öyle bir durumdan dolayı mı 120 gb olarak gözüküyor yoksa ssd lerde ne yazılıyorsa kapasite o mu oluyor ?

• quote:

quote:

quote:

hocam 120 gb net mi sandisk ? hani normal disklerde byte bit olayından vs tam kapasite olmuyor , sandiskteki öyle bir durumdan dolayı mı 120 gb olarak gözüküyor yoksa ssd lerde ne yazılıyorsa kapasite o mu oluyor ?

111 GB Malesef kullanım alanı. 120 milyar byte

• Benim diskte geldi fakat maddi sıkıntılardan hevesim kursağımda şuan. Satsammı yoksa kullansammı hala karar veremedim. Laptop için almıştım ve baya hevesliydim bakalım hangi duygu baskın gelecek.
    Hem iş yok hemde üstüne birde çamaşır makinası bozuldu.
  • Arkadaşlar az önce beni de aradılar "Sandisk 120 GB Sata3 Extreme SSD Disk 550MB/510MB" modeli gönderebileceklerini ancak stok durumundan dolayı zaman alabileceği bilgisi verdiler, çok abartı bir bekleme süresi olmayacak ve siz de gönderimi yapacaksanız problem olmaz dedim
  • benim sipariş iptal edlmek üzere beklemede hala

bu ne bahtsızlık arkadaş
  • Az önce beni de aradılar. Sandisk 128gb için aradaki hız farkına takılmayın günlük kullanımda hissetmezsiniz. Yapılan testler sizi yanıltmasın falan dediler. Ayrıca 8gb daha az bir model dediler. Ben extreme modelini istediğimi belirttim stokların çok az olduğunu 1 hafta 10 gün bekleyebileceğimi söylediler. Bende problem olmaz beklerim dedim. Bakalım 1 hafta sonra ne olacak.
  • bana da "Sandisk 120 GB Sata3 Extreme SSD Disk 550MB/510MB" modelini önerdiler. teslim süresi uzarmış ama bu sefer tamam dedim. aranmayan arkadaş olursa, kendi arayıp da teklif edebilir bence.
  • Arkadaşlar fazla alan yada alıp kullanmakdan vazgecen, aldıgı fiyattan satmak isteyen pm'den yada burdan yazabilirse çok sevinirim..... Peder'in notebook için ssd kollarken gozden nasıl kaçırdım bilmiyorum.Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler.Selametle.
  • 8gb da az değil ssd için ama yapacak bir şey yok. Sözde ilk alan kişilerdenim. Geçmişe doğru siparişleri göndermişler anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

8gb da az değil ssd için ama yapacak bir şey yok. Sözde ilk alan kişilerdenim. Geçmişe doğru siparişleri göndermişler anlaşılan.

transcendg önderilmiş arkadaşlardan sandisk extreme ile takas yapmak isteyen çıkacağına eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

Extremeler gelirse bimeksi tebrik edicem hatalarindan dondukleri icin. Ram+anakart icin bakinmaya basladim ram fiyatlari guzel.

128-120 olayina cok takilmayin arkadaslar.
    Sandisk extreme'in 2.elde daha pahaliya satilacagina eminim. Yada aynidir ama dusuk olmaz.

Sandisk marka olarak daha cok taniniyor ve 3 seri ssdleri arasinda en iyisi ve en pahalisini bize veriyorlar. Bence hicbir sorun yok. Muadil budur.
    %1-2 avantaj dezavantaj onemsenmemeli..

extreme vermeleri gerekirdi en azından geçte olsa hatalarını anladılar . tabii baskı sayesinde

ŞU firmaları anlamıyorum . devasa firmalar ama halen 2-3 kuruşun hesabını yapıyor . Bu mevlalar onlar için kuruş . Bimeksin cirosu baya etkileyici idi geçen senelerde
  • Aradılar ve Sandisk Extreme modelini önerdiler , 1 hafta içinde elinizde olur dediler, kabul ettim. Hatalarından dönerlerse tebrik ederim Bimeks'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

Benim diskte geldi fakat maddi sıkıntılardan hevesim kursağımda şuan. Satsammı yoksa kullansammı hala karar veremedim. Laptop için almıştım ve baya hevesliydim bakalım hangi duygu baskın gelecek.
    Hem iş yok hemde üstüne birde çamaşır makinası bozuldu.

satmayı mı planlıyorsun hocam , kısmet işi birazda . çamaşır makinasının tamir parası SSD ye mi gitmiş oldu ?
  • Almak isteyen olursa üzerine %50 kar koyar öyle satarım :D. Şakası biryana aynı görüşmeyi bende yaptım. Baskılar ciddi ciddi işe yaradı. Extermi versiyonunu 1 hafta içinde yollayacaklarmış. Bu arada dönüş yapan kişi bayağı anlayışlıydı sabırla anlattı. Teşekkür ederiz kendilerine.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.