Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Standart sandisk'i geri istediler. Yerine extreme gonderdiler. Sinir harbini ve moral bozuklugunu (kaziklanmislik hissi) kenarda tutup bimeks'e tesekkurlerimi sunarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü sabah teslim aldım, yeni sistemimde ileride kullanacağım. Bimeks'i de bizi mağdur durumda bırakmadığı için tebrik ediyorum, biraz geç de olsa ürünlerimize kavuştuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

Standart sandisk'i geri istediler. Yerine extreme gonderdiler. Sinir harbini ve moral bozuklugunu (kaziklanmislik hissi) kenarda tutup bimeks'e tesekkurlerimi sunarim.

bu çok enteresan olmuş. takdir edilesi bi durum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

Standart sandisk'i geri istediler. Yerine extreme gonderdiler. Sinir harbini ve moral bozuklugunu (kaziklanmislik hissi) kenarda tutup bimeks'e tesekkurlerimi sunarim.

bu çok enteresan olmuş. takdir edilesi bi durum bence.

İşte bunu herkes yapmaz. Tebrikler ve teşekkürler bimeks. Utan vatan.
  • Bimekse helal olsun. Kendilerine olan sevgim artti. Ssd kampanyasini kacirdim ben ama en son cok ucuza tras makinesi almistim onu da gondermislerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Bimekse helal olsun. Kendilerine olan sevgim artti. Ssd kampanyasini kacirdim ben ama en son cok ucuza tras makinesi almistim onu da gondermislerdi

Evet hocam cruzer 6 beard&head ve bir sürü braun ürünü. Tebrikler bimeks. Diğer firmalar örnek alsın biraz
  • satmak isteyen varsa pm atabilir
  • Vaybe ne soygun dönmüş burada
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.