Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satmak isteyen olursa nakit değerlendirebilirim..
  • cuma gününden beri kargolanacak diye oyalıyorlarhala faturalanabilir durumunda
  • Bimeksi sevmem ama adamlara bravo. Vatan bilgisayarın SSD kampanyasında yaptığı terbiyesizliği unutmadık. Vatan bilgisayar
  • benim sipariş hala transcend olarak gözküyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Bimeksi sevmem ama adamlara bravo. Vatan bilgisayarın SSD kampanyasında yaptığı terbiyesizliği unutmadık. Vatan bilgisayar

Kesinlikle. Adamlara helal olsun.
  • Sandisk Extreme göndereceğiz dediler, ama hala kargoya verilmedi. Beklemekten bir hal oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Sandisk Extreme göndereceğiz dediler, ama hala kargoya verilmedi. Beklemekten bir hal oldum.

hocam bazı arkadalaşlara tedarik uzun sürebilir, 1 hafta bekleyebilirsiniz demişlerdi sanırım. belki ondan bekliyodur. umarım işallah :D

derken kendi siparişime baktım, faturalandı, kargoya verilecek olarak değişmiş. sen de bak bi istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Temmuz 2013; 17:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Sandisk Extreme göndereceğiz dediler, ama hala kargoya verilmedi. Beklemekten bir hal oldum.

hocam bazı arkadalaşlara tedarik uzun sürebilir, 1 hafta bekleyebilirsiniz demişlerdi sanırım. belki ondan bekliyodur. umarım işallah :D

derken kendi siparişime baktım, faturalandı, kargoya verilecek olarak değişmiş. sen de bak bi istersen.

Hocam şimdi baktım benim ürün kargoya teslim edilmiş ama takip linki yok sayfada.
  • quote:

quote:

Hocam benimki de "Faturalandı, Kargoya Verilecek" şeklinde görünüyor, keşke bugün kargoya verselerdi. Neyse 2-3 gün içinde elimizde olur.
  • Benim sandisk extremeler de "faturalandı ve kargoya verilecek"

Teşekkürler bimeks.. Utan vatan.
  • Faturalandı, Kargoya Verilece

• üsttekini mi alttakini mi gönderdikleri belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

üsttekini mi alttakini mi gönderdikleri belli değil...

bence alttakini gönderecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storage -- 2 Temmuz 2013; 21:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

üsttekini mi alttakini mi gönderdikleri belli değil...

Bence endişe etme, benim siparişin üst kısmında Transcend yazıyor ancak fatura kısmında aynı seninki gibi Sandisk Extreme yazıyor. Bize gönderecekleri Sandisk Extreme, yukarıda yazan model değil.
  • Benim sandisk extreme geldi. İçinden 3,5" aparat çıkmadığı için montajı yarın yapacağım.
  • Benimki de kargoya verilmiş, yarın elimde olur.
  • kocaeliden vermişler kargoya.

içinden 3.5 aparat çıkmaması kötü, ama kasanın herhangi bi yerine kysak sorun çıkmaz heralde dimi :)
  • quote:

kocaeliden vermişler kargoya.

içinden 3.5 aparat çıkmaması kötü, ama kasanın herhangi bi yerine kysak sorun çıkmaz heralde dimi :)

SSD'ler, HDD'ler gibi hareketli parçaya sahip olmadığı için sorun olmaz, yine de içi rahat etmeyen bir aparat alıp onunla kullanabilir.

Bu arada, benim ürün de Kocaeli'den kargoya verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 3 Temmuz 2013; 13:31:37 >
  • Benim ssd Mersin'den geldi İzmir'e
  • adres değişiklşiği için aradım da, güvenlik amaçlı yapamıyoruz dediler, la neyin güvenliği diyecektim de neyse dedim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.