Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişi iptal ettim, dün iptal edildi şeklinde görünüyordu, bugün yine "faturalanabilir" şeklinde görünmeye başladı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

benim extreme kargoya verilmiş. İstanbul'dayım İzmr'den kargoya verilmiş.

Bu adamlar ne ters adamlar en yakın şubeye göre gönderim yapıyorlarsa bana yarım saat uzaklıkta. Bakalım bana ne zaman gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Siparişi iptal ettim, dün iptal edildi şeklinde görünüyordu, bugün yine "faturalanabilir" şeklinde görünmeye başladı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

hocam muhtemelen sandisk extreme olarak değiştirmişlerdir. ihtiyacın varsa bence bekle gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Siparişi iptal ettim, dün iptal edildi şeklinde görünüyordu, bugün yine "faturalanabilir" şeklinde görünmeye başladı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

hocam muhtemelen sandisk extreme olarak değiştirmişlerdir. ihtiyacın varsa bence bekle gelsin :)

Hocam ben de öyle düşündüm ama ürün de hala Transcend görünüyor. Dün beni aradılar, ben dandik Sandisk yollarlar diye siparişi iptal ettim, sonra mail attım ve Extreme model yollarlarsa ürünü bekleyebileceğimi söyledim. Onlar da bunun mümkün olmadığını söyledi, bugün iptal edildi'den tekrar "faturalanabilir"e döndü. Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor akıl erdiremedim.

• İptal edildiye dönmüştü, sonra Sandisk extreme olarak değişti siparişim, şimdi de yine iptal edildiye döndü ne oluyor kafayı yediler iyice..
  • Bimeks ile çok istikrarlı bir ilişkimiz var. 4 gündür sipariş Faturalanabilir durumda şeytan kulağına
  • bursada transcend yerine sandisk extreme gönderilen varsa takas yapabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryy

bursada transcend yerine sandisk extreme gönderilen varsa takas yapabilirm.
    istanbulda satmak isteyen varsa alabilirim elden

yada PM olarak ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın1i -- 29 Haziran 2013; 16:23:48 >
  • satan varsa ben 1 adet alabilirim
  • satan varsa 1 tane alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

beyler bu konuda ulaşılabilecek üst yetkili maili vs bilen var mı ?

benim havale hala bekleniyor, 3 gün içinde göndermedin diyecekler iptal edecekler kesin :)

Yönetim kurulu başkanı murat akgiray beydir. ben daha önce laptop konusunda kendisine mail ve facebook üzerinden 50 kuruş ödeyerek mesaj attım.arkadaş listemde olmadığı için:) maalesef müşteri hizmetleride operasyon bölümüde çatır çatır yalan söylüyor. al birini vur ötekine. kendisi cevap yazdı ve sorun çözüldü. araştırıp bulabilirsiniz.
  • Bu fiyata bu ürünü alan, tekrar bu fiyata satmaz. Hala satan varsa alabilirim diye mesaj atanlar var.
  • quote:

Bu fiyata bu ürünü alan, tekrar bu fiyata satmaz. Hala satan varsa alabilirim diye mesaj atanlar var.

bu konu ile ilgilendiğinize göre; sizde fazla var ve üzerine kar koyarak satmak istiyorsunuz anlamına geliyor.
    alan alır- satan satar. alan satan memnun olduktan sonra, başkalarına söz düşmez. alan satana hayırlı olması dileği ile.
  • Gelişme var mı beyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 1 Temmuz 2013; 12:23:38 >
  • benim extreme geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryy

bursada transcend yerine sandisk extreme gönderilen varsa takas yapabilirm.

http://forum.donanimhaber.com/m_77210313/tm.htm
  • benim sipariş hala faturalanabilir olarak görünüyor cumadan beri kargolayacağız diyorlar

diğerini de keyfi iptal etmiştiler şikayet ettim yok 48 saatte havale yapcaktınız filan diye saçmalıyorlar bana mail gelmişti 24 saat içinde havale yapabilirsiniz diye bende ona güvendim ama mail'den 5 dakika sonra sipariş iptal edildi hatta sipariş verirken 3.iş günü havale süremiz olduğu yazıyordu.
  • Siparişim iptal edilmişti, ama para iadesi yapılmadı birkaç gündür. Ben de mail attım, hala neden "faturalandı" yazıyor ve paramı neden geri alamadım diye. Verdikleri cevap:

Sayın E*** Y***;

Göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak; "Sandisk 120 GB Sata3 Extreme SSD Disk 550MB/510MB (SDSSDX-120G-G25)" marka ürün adresinize gönderecektir.

Demişler, bakalım ürün ne zaman elime geçecek.

Edit:

Ürün ne zaman kargoya verilir diye sordum ve verdikleri cevap da şu oldu:

Sayın E*** Y***;

Göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak; siparişiniz kargoya verildiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

Oluşturulan siparişlerde adres değişikliği yapılamamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 1 Temmuz 2013; 16:28:45 >
  • Hâlâ faturalanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.