Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinKy

Arkadaşlar fazla alan yada alıp kullanmakdan vazgecen, aldıgı fiyattan satmak isteyen pm'den yada burdan yazabilirse çok sevinirim..... Peder'in notebook için ssd kollarken gozden nasıl kaçırdım bilmiyorum.Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler.Selametle.

• Bende satmaya kıyamadım kullanmaya karar verim.

B980 işlemcili laptopa taktım süper oldu. i7 işlemcili laptop benim pc kadar hızlı değildir günlük kullanımda, tabi render v.s işlemci ağırlıklı işler hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bimeks yine ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu gösterdi ablamın hesabından aldığım siparişin havalesini yapmak için giriş yaptım siparişimi kafalarına göre iptal etmişler bir de utanmadan YALAN bir şekilde isteğiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar.

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :)

Dün akşam aradılar, bir kişi havale yapmamış. o da sizsiniz galiba; sizin ürününüzü bana gondermisler, adam öyle dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

bimeks yine ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu gösterdi ablamın hesabından aldığım siparişin havalesini yapmak için giriş yaptım siparişimi kafalarına göre iptal etmişler bir de utanmadan YALAN bir şekilde isteğiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar.

Dün akşam aradılar, bir kişi havale yapmamış. o da sizsiniz galiba; sizin ürününüzü bana gondermisler, adam öyle dedi

o kişi ben de olabilirim, benim yaptığım havaleyi bir türlü onaylayamadılar ve sipariş ondan dolayı iptal olmuş gözüküyordu, en azndan telefonda öyle dediler :)

• Sandisk Extreme olarak değiştirilmiş siparişler..
  • beni de aradılar şimdi, sandisk extreme olarak değiştiricez onaylıyor musunuz dediler, onayladık bakalım. ama şimdi extreme diye normalini göndermesin bunlar
  • beni de aradılar onaylamadım corsair marka istedim bana haber vermeden işlem yapmayın diye defalarca söyledim eğer ki iptal ederseler hakem heyeti yolu gözüktü.adamlardan 3 sipariş verdim hepsinde de aynı şeyi yaptılar stok yok diyerek 20 gün oyalayıp parayı iade ediyorlar yok arkadaş bunlara ceza verecek bir kurum olsa

128 gb 560/530 ürün yerine 120 gb 530/510 ürün vermeye çalışıyorlar.uyanıklar en ucuz ssd modelini öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 28 Haziran 2013; 14:26:51 >
  • quote:

beni de aradılar onaylamadım corsair marka istedim bana haber vermeden işlem yapmayın diye defalarca söyledim eğer ki iptal ederseler hakem heyeti yolu gözüktü.adamlardan 3 sipariş verdim hepsinde de aynı şeyi yaptılar stok yok diyerek 20 gün oyalayıp parayı iade ediyorlar yok arkadaş bunlara ceza verecek bir kurum olsa

128 gb 560/530 ürün yerine 120 gb 530/510 ürün vermeye çalışıyorlar.uyanıklar en ucuz ssd modelini öneriyorlar.

hocam transcend 560 510 du ama asenkron ve forumdaki yazma okuma testlerine bakılınca sandiskten geri kalıyor. yine sandiskin videolu incelemesi var ordan görebilirsin.

he corsair alırsan da helal olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

beni de aradılar onaylamadım corsair marka istedim bana haber vermeden işlem yapmayın diye defalarca söyledim eğer ki iptal ederseler hakem heyeti yolu gözüktü.adamlardan 3 sipariş verdim hepsinde de aynı şeyi yaptılar stok yok diyerek 20 gün oyalayıp parayı iade ediyorlar yok arkadaş bunlara ceza verecek bir kurum olsa

hocam transcend 560 510 du ama asenkron ve forumdaki yazma okuma testlerine bakılınca sandiskten geri kalıyor. yine sandiskin videolu incelemesi var ordan görebilirsin.

bu adamların amacı en ucuz ürünü göndermek ben buna sinir oldum kendilerini uyanık sanıyorlar önce düz sandisk göndermeye kalktılar baktılar forum ahalisi yemedi şimdi ondan 1 üst basamak pahalı olan extreme modelini vermeye çalışıyorlar.bizim ilk aldığım ürünün piyasa fiyatı ve kapasitesi corsair ayarında muadil vericekseler onu vermeleri gerekir.

• quote:

quote:

quote:

bu adamların amacı en ucuz ürünü göndermek ben buna sinir oldum kendilerini uyanık sanıyorlar önce düz sandisk göndermeye kalktılar baktılar forum ahalisi yemedi şimdi ondan 1 üst basamak pahalı olan extreme modelini vermeye çalışıyorlar.bizim ilk aldığım ürünün piyasa fiyatı ve kapasitesi corsair ayarında muadil vericekseler onu vermeleri gerekir.

o konuda haklısın, belki forumda ilk muadil extreme olur lafından sonra o yönde devam etmeyip corsair denseydi onu gönderirlerdi. ama extreme geldi diye kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum. 8gb lık kayıp var ama, 2. elde vs sandisk daha kolay satılır ileride, üstelik senkron, transcend asenkronmuş deniliyor.

senin istediğin model bu mu ?

Corsair Force GS 128GB SATAIII 2.5'' SSD 560MB/535MB
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126639/corsair-force-gs-128gb-sataiii-2-5--ssd-560mb-535mb.aspx

• sandisk extermeler geldiğinde takas etmek isteyen olursan transcend ile değiştirebilirim arkadaşlar, değiştirme nedenim ise 2 ayrı sipariş vermiştim ve ilk siparişim transcend olarak geldi 2. siparişim ise sandisk olarak gönderilecek. raid yapacağım ve raid 0 da farklı marka ve modeller arasında yapılmayacağı için buna mecburum.
  • Ulan extreme göndereceklerdi madem bana niye söylemedi bu müşteri hizmetlerindeki arkadaş? Kendisiyle bayağı atıştık dedim internette okudum herhalde üründen kalmamış dedim. O da evet dedim ama muadil olarak önerdiğiniz ürün bizim aldığımız ürünün yazma ve okuma hızı olarak yarısı dedim. Kendisi okuma ve yazma hızlarına bakmamak lazım sadece o değerler tam olarak doğru olmuyor gibi bir söylemde bulundu. İptal edin o zaman dedim kapattım telefonu. Arayıp extreme gönderecekseniz gönderin desem mi ki doğrusu mail de gelmiş iptal edildi diye ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Ulan extreme göndereceklerdi madem bana niye söylemedi bu müşteri hizmetlerindeki arkadaş? Kendisiyle bayağı atıştık dedim internette okudum herhalde üründen kalmamış dedim. O da evet dedim ama muadil olarak önerdiğiniz ürün bizim aldığımız ürünün yazma ve okuma hızı olarak yarısı dedim. Kendisi okuma ve yazma hızlarına bakmamak lazım sadece o değerler tam olarak doğru olmuyor gibi bir söylemde bulundu. İptal edin o zaman dedim kapattım telefonu. Arayıp extreme gönderecekseniz gönderin desem mi ki doğrusu mail de gelmiş iptal edildi diye ama.

ara hocam bence,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o konuda haklısın, belki forumda ilk muadil extreme olur lafından sonra o yönde devam etmeyip corsair denseydi onu gönderirlerdi. ama extreme geldi diye kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum. 8gb lık kayıp var ama, 2. elde vs sandisk daha kolay satılır ileride, üstelik senkron, transcend asenkronmuş deniliyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/126639/corsair-force-gs-128gb-sataiii-2-5--ssd-560mb-535mb.aspx

Benide arayıp sandisk önerdiler ancak bende kabul etmeyip corsair istedim bunu ilgili kişilere ileteceklerini söylediler dönüş yapacaklarmış bakalım artık.

• quote:

evet model bu bu arada forumu takip ettiklerini söylediler burada herkes sandisk extreme deyince en ucuz model de o olunca işlerine geldi tabi.

• @marine-gear

O ürünün muadili Sandisk Extreme'dir. Zaten 150 liraya aldık onu bile göndermeyebilirlerdi ki (THH ile uğraşır dururduk sonunda alabilecek olsan da 4-5 ay sürer) baskı yaptık şikayet ettik yollattık bi şekilde. Bence çok abartmanın anlamı yok
  • satmak isteyen olursa ulaşsın !!
  • benim extreme kargoya verilmiş. İstanbul'dayım İzmr'den kargoya verilmiş.
  • quote:

quote:

evet model bu bu arada forumu takip ettiklerini söylediler burada herkes sandisk extreme deyince en ucuz model de o olunca işlerine geldi tabi.

hız olarak bi fark yoksa, 8 gb eksiği varsa önemli değildir bence,buna da şükür

• zamanında bu ssdyi akrabama aldık 300 küsüre
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.