Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

bkm express indirimi var gozukmekte kac tl oldugunu bilmiyorum.

Bende onu kullanmak istedim fakat indirim varmı yokmu, varsa bile alt limit nedir araştırdım ama bulamadım.

aynen arkadasım arastırdım detay bulamadım bende
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ixion -- 25 Haziran 2013; 1:55:56 >
  • bkm 300 tl üzeri 30 tl yazıyor google da aratınca ama deneme yaptım galiba kampanya bitmiş indirim olmuyor.
  • Bkm kampanyası yok sadece bkm ile ödeyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazma ve okuma değerleri doğrumudur acaba yazma 550 okuma 530 yazılmış...
  • Forumda incelemesi vardı performans iyi bildiğim kadarıyla.

• hABER verene teşekkürler aldık bakalım yollarlarsa çok güzel fiyat. Geçtiğimiz aylarda çok araştırmıştım. En son bununla sandisk extreme arasında kaldım sandiski tercih ettim. Ama bu da gerçekten güzel performanslı bir ssd. Alanlara hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 25 Haziran 2013; 1:48:07 >
  • Bende bugün vatan dan corsair gs 128 gb yi alacaktım 322 tl ydi. İyiki almamışım (inşallah gelen üründen de memnun olurum). Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

Bu arada anakartım sata 2, bir probler olur mu? verimlilik olarak daha düşük olacağını biliyorum, uyumluluk sorunu olur mu? ya da başka bir sorun?
  • Bimeks yolluyor hocam 3 kez yaşadım.muhtelelen indirim oranı 28 yerine 58 girilmiş.

• Tam sistemi yenileme arifesinde çok iyi bir fırsat oldu, bir tane kaptım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bu kampanya olmasa 64 gb'lık alacaktım.
  • Konu için teşekkürler bende kaptım 2 adet umarım yanlış fiyat girmemişlerdir (:
  • Sorun olmaz hocam tam performans dışında

• bimeks yolluyor genelde . arada bir böyle hatalar yapsınlar yahu
  • son 4 yanlış görmüyorsam
  • son 4 adet
  • fiyat hatalı olabilir mi sizde. 300 civarı piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 25 Haziran 2013; 1:50:44 >
  • ben sepeti boşaltayım son 5 olsun . ihtiyacı olan arkadaş alsın .
  • Tabiki hatalı hocam 28 yerine 58 girilmiş indirim oranı fakat bimeks gönderiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.