Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.0.1 firmware lerde sorun varmış.mutlaka update edin 5.04 e demişler.burdan sorunu okuyabilirsiniz.
    belki bundandır ucuz olması.gerçi update le sorun çözülüyor anladığım kadarıyla.

http://www.amazon.com/Transcend-128GB-SATA-inch-TS128GSSD320/product-reviews/B008M9U3BM/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt/186-3371507-4529220?ie=UTF8&showViewpoints=1
  • İhtiyacı olmayıp da gaza gelip alan arkadaş varsa pm atması yeterli ürününü almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

İhtiyacı olmayıp da gaza gelip alan arkadaş varsa pm atması yeterli ürününü almak isterim.

aynen ben de almak isterim, e8400 işlemcili bilgisayarımı canlandırayım :)
  • Satmak veya farklı şekilde değerlendirmek isteyenler için Creative Wireless 3D Rage kullaklıkla takas edebiliriz
    http://forum.donanimhaber.com/m_76592655/f_//tm.htm#76592655
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-sb-tactic-3d-rage-creative-sb-tactic-3d-rage-mikrofonlu-kablosuz-oyun-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=64530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 25 Haziran 2013; 6:58:02 >

• Yuh arkadas, sabaha cikamamis urun. İsiniz gucunuz yok mu uyumuyor musunuz arkadasim ya? Liseli universiteli talebeler talan etmis urunleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Yuh arkadas, sabaha cikamamis urun. İsiniz gucunuz yok mu uyumuyor musunuz arkadasim ya? Liseli universiteli talebeler talan etmis urunleri

Aynen yahu yuh diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala stokta görünüyor.
    İlgilenenler kapsın
  • Sitede stokta var diye yazıyor. Ancak satın almaya girince
    "Üzgünüz. Sepetinizde bulunan aşağıdaki ürün(ler) siparişinizi tamamlayıncaya kadar stoklarımızda azalmış. Devam edebilmek için Sepetinizdeki adetleri aşağıdaki ürün(ler) için güncellemelisiniz.

Transcend 128GB SSD25 SATA3 : sepetinizden çıkarmalısınız."
    diye yazıyor, Yakalayanlara hayırlı olsun gerçekten çok büyük fırsatı kaçırdık.
  • Firsati kacirmisiz

• sevinenler, üzülenlere göre azınlıkta kalmış arkadaş nasıl fırsattır böyle kaçtı gitti?

satarım ben diyen var mı?
  • bunu laptopa nasıl bağlayacağım acaba, birde kullanım amacı normal harddisk gibi değil mi?

sizler hangi amaçla kullanıyorsunuz,biraz saçma gelebilir size ama bazen latoplarda hem SSD hem HDD oluyor
  • ahhh ulan ahhhh 10 dk ile kaçırdık demekki film izlerken uyumuş kalmışız arkadaş yaa
    almak itiyorum bende
  • Kaçtı.
  • Üzgünüz. Sepetinizde bulunan aşağıdaki ürün(ler) siparişinizi tamamlayıncaya kadar stoklarımızda azalmış. Devam edebilmek için Sepetinizdeki adetleri aşağıdaki ürün(ler) için güncellemelisiniz.

Transcend 128GB SSD25 SATA3 : sepetinizden çıkarmalısınız.

acaba başkasının sepetinde mi bekliyorda olmuyor
  • gece uyumadık gözlerimizi kapamadık bu fırsatı bekledik. gece 3 de yattım ben bu sevda uğruna uykuluydum sabah kalkınca 2 tane daha sipariş veriyim dedim, bi arkadaşa bi bana, ama olmadı maalesef. :)
  • 1 hafta sonra memlekete gideceğim, umarım o zamana kadar elimde olur.
  • Az once siparis verdim 1 adet

Sanirim stok tazelemisler

• 2 adette arkadaş ile kendime sipariş verdim ... bildiren arkadaşa teşekkürler
  • Bu iphone ve web site uyumsuzluğu yüzünden kaçtırdım. Stokta vardı alamadım adresi girinceye kadar..

• Alamıyorum, yetersiz stok diyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.