Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartı bilgilerini girdikten sonra, yani son aşamada, stokta yok dedi...

sepete atınca dondurmamasını anladık da bilgileri girerken dondurmamasına söyleyecek şey yok, nası bi mantıkla kampanya yaptıkları belli...
  • olm bitmiş laaaa
  • diğer ssd lerin fiyatı uygun görünüyordu corsair gs 128gb 289 gözüküyordu web'e özel %29 indirimle. sayfa 5 dk açılmadı sonra 344 lira oldu.

bunu yazarken sepete eklenmiş olduğunu gördüm ve 295 liraya bu hdd'i aldım. teşekkürler konuyu açan arkadaşa araştırma yapmama vesile olduğu için

Stok Adı Sipariş Adet Gönderilen Adet Birim Fiyat Toplam
    Corsair Force GS 128GB SATAIII 2.5'' SSD 560MB/535MB 1 244,93 244,93
    Lojistik Hizmet Bedeli 1 5,51 5,51
    Ödeme Tipi: Kredi Kartı/BONUS 03 TAKSİT (FLEXI)
    Faturalanabilir Toplam : 250,44
    KDV : 45,08
    Toplam Tutar : 295,52

• bir ara gene böyle hata olmuştu.. ama kımseye gondermedıler... bunda da göndereceklerını sanmıyorum
  • Gerçekten güzel bir SSD. Transcend ürünlerini seven biri olarak, bende bunun 256 GB lık olanı var ultrabookumda. Vatandan 330 TL ye almıştım. Daha sonra nedense SSD fiyatları yükseldi.
    Maalesef ben de kaçırdım. Ofisime bir Linux sistemi kurmayı planlıyordum. İyi olacaktı gerçekten. Artık mekanik HDD ler tat vermiyor.
    Alanlara hayırlı olsun. Eğer fiyat hatası olmuşsa büyük ihtimalle siparişler iptal olur. Tıpkı eksenbilgisayarın yaptığı gibi. Umarım öyle değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 25 Haziran 2013; 9:51:53 >
  • ben giriyorum ürüne sepete ekle şeyi çıkmıyor ana sayfada adam üye olup almış ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bir ara gene böyle hata olmuştu.. ama kımseye gondermedıler... bunda da göndereceklerını sanmıyorum

Logo vardı %58 kampanya var diye. Zannetmiyorum hata olacağını yoksa kampanya olmazdı zaten. Hem vatan da aynısını geçen hafta yaptı 350 tl lik ürünü 160 tl ye bence vatana karşı yapılan bi fiyat indirim ve müşteri çekme politikası. Olmadı ürünleri göndermezlerse FDM ailesi olarak, bimekse karşı bi karşı kampanya başlatırız, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
  • Pis mezarcılar

Aslında uyanıktım ama aklıma gelmemiş sıcak fırsatlara bakmak.

Herkese hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  • Arkadaş gece de uyanıktım nasıl girmedim bölüme ya bu bimeksten bana hayır yok yılbaşında da note2 yi kaçırmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh kaçırdikyala o kadar formdaydim dün akşam nasipsizim işte :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç forumdaşlarım benim direk sömürmüşler..
  • her gün takıp ediyorum sıcak fırsatları bu 2 dir ssd fırsatı tepiyorum :( bu sefer çok hızlı çıktılar fırsat alarm ekibi kurmak lazım
  • Ürünü siteden tamamen kaldırmışlar. Demekki distribütör bu ürünü artık getirmeyecek.
  • aynen ürün komple kaldırıldı...
  • alabilenlere tebrikler, benim gibi kaçıranlarada geçmiş olsun :)
  • En yakın zamanda almak lazım, fakat bu hangi telefonlar için uyumsuz?
  • Maşallah arkadaşlar tarumar etmişsiniz. Adamlar komple ürünü kapattılar.

İnşallah gönderirler bu kadar kişiyi mağdur etmezler
  • Kaçıranlar içinhttp://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx (199 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 25 Haziran 2013; 10:35:01 >
  • Kaçtı valla.SSD'lerde böyle büyük bir kampanya olursa biri beni haberdar ederse sevinirim(Malum harddisk ile işkence)
  • Bizim forumdaşlar ABD deki stokları bile halletmiş.
    İşte ispatı ->http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 25 Haziran 2013; 10:36:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.