Şimdi Ara

Transcend JetFlash 780 video inceleme '210MB/saniye hız sunan yüksek performanslı USB 3.0 bellek'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Transcend'in yüksek performans ve bol depolama kapasitesi sunan JetFlash 780 USB 3.0 modeli, inceleme konuğumuz olarak ekranlarınızda. SSD'lerdeki gibi MLC tipi NAND Flash kullanan bellek, küçük boyutlarına rağmen 64GB depolama kapasitesi ve 210MB/saniyeye varan okuma ile 140MB/saniye seviyesindeki yazma hızları ile sınıfının en hızlıları arasında. Transcend'i JetFlash 780 serisi bu belleği hakkında detaylı test sonuçları, analizler ve yorumlar, video incelememizde.

• Ömür boyu garanti gibi şeyler güzel şeyler, güven veren şeyler.
  • USB bellek güzel ama daha da güzel olan incelemenin kendisi. Renk bir seyirlik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

USB bellek güzel ama daha da güzel olan incelemenin kendisi. Renk bir seyirlik olmuş.
    yine mükemmel bi video
  • Jet Flash gümbür gümbür geri gelmiş. 16GB olan eski modelini kullanmıştım. Fiyatları SSD seviyesine inse piyasayı sallar.
  • Dogru okunus "Gigabayt" mi "Cigabayt" mi
  • Erdi bey inceleme çok güzel ve çok bilgilendirici olmuş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canother

Dogru okunus Gigabayt mi Cigabayt mi

cigabayt olması lazım hocam çünki İngiliz alfabesinde G harfi ci diye okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: Canother

Dogru okunus Gigabayt mi Cigabayt mi

cigabayt olması lazım hocam çünki İngiliz alfabesinde G harfi ci diye okunur.

Yabancı inceleme videolarında gigabayt şeklinde telafuz ediliyor.

İnceleme için teşekkürler.
  • Videoya çok güzel bir başlangıç olmuş, belleğe gelirsek tasarımı üzerinde dahada çalışılmalı gibi geldi bana ancak performansı gayet iyi...
  • Kopyalama süresini çok beğendim normal 2.0 belleklerde 1gb için bekle babam bekle
  • arkadaşlar bu ürünü yurtdışından satın alsak gümrükte herhangi bir sorun olurmu?
  • Belgesel tadında
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayn88

Belgesel tadında
    Şu an piyasada olan sandisk extreme 64 gb daha performanslı gibi üstelik daha eski bir sistemde test etmeme rağmen (nec usb entegresi taşıyan nisbeten daha eski bir anakart olan x58 ud5 ve ocz agility 2 gibi okuma/yazma hızı daha düşük olan bir ssd ile test edilmiştir)
    Transcend JetFlash 780 video inceleme '210MB/saniye hız sunan yüksek performanslı USB 3.0 bellek'

• Erdi girişleri merhabaaa ben erdi özüaaaaa şeklinde gereksiz ağırlaştırıp uzatıyorsun.
  • SSD leride geçmiş fiyatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Ömür boyu garanti gibi şeyler güzel şeyler, güven veren şeyler.

ömür boyu dan kasıt ilgili ürünün kaç yıl ömrü olduğu olması lazım. örneğin cep telefonu için 6-7 yıldı sanırım ömür boyu garanti denildiği zaman.

usb3 belleklerin fiyatının düşmesi lazım ama piyasaya fazla yaygınlaşmadı ne hikmetse
  • İçinde işletim sistemi mi varki 64 Gb lik belleğin 58 gb si kullanılabilir alan
  • Bu kadar hız bu kadar hacim bu kadar ergonomi ama güvenlik yok. Çalınmaya karşı güvenlik değil, yazmaya karşı güvenlik. Bu kadar tehlike 10 milyonlarca virüs geziniyor ve bir tane yazma korumalı usb çubuk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeriaLLorD

İçinde işletim sistemi mi varki 64 Gb lik belleğin 58 gb si kullanılabilir alan

Harddisk ve bellek üreticileri düz hesap yaparak bayt'ı 1024'e değil 1000'e bölerek veri kapasitesini yazar.

O yüzden böyle küçük farklar olabilir belleklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 16 Ağustos 2013; 14:08:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.