Bildirim
Transcend JetFlash 780 video inceleme '210MB/saniye hız sunan yüksek performanslı USB 3.0 bellek'
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ömür boyu garanti gibi şeyler güzel şeyler, güven veren şeyler. -
USB bellek güzel ama daha da güzel olan incelemenin kendisi. Renk bir seyirlik olmuş. -
yine mükemmel bi videoquote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
USB bellek güzel ama daha da güzel olan incelemenin kendisi. Renk bir seyirlik olmuş. -
Jet Flash gümbür gümbür geri gelmiş. 16GB olan eski modelini kullanmıştım. Fiyatları SSD seviyesine inse piyasayı sallar. -
Dogru okunus "Gigabayt" mi "Cigabayt" mi -
Erdi bey inceleme çok güzel ve çok bilgilendirici olmuş teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Canother
Dogru okunus Gigabayt mi Cigabayt mi
cigabayt olması lazım hocam çünki İngiliz alfabesinde G harfi ci diye okunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: DubSteq
quote:
Orijinalden alıntı: Canother
Dogru okunus Gigabayt mi Cigabayt mi
cigabayt olması lazım hocam çünki İngiliz alfabesinde G harfi ci diye okunur.
Yabancı inceleme videolarında gigabayt şeklinde telafuz ediliyor.
İnceleme için teşekkürler. -
Videoya çok güzel bir başlangıç olmuş, belleğe gelirsek tasarımı üzerinde dahada çalışılmalı gibi geldi bana ancak performansı gayet iyi... -
Kopyalama süresini çok beğendim normal 2.0 belleklerde 1gb için bekle babam bekle -
arkadaşlar bu ürünü yurtdışından satın alsak gümrükte herhangi bir sorun olurmu? -
Belgesel tadında -
-
Erdi girişleri merhabaaa ben erdi özüaaaaa şeklinde gereksiz ağırlaştırıp uzatıyorsun. -
SSD leride geçmiş fiyatta. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx
Ömür boyu garanti gibi şeyler güzel şeyler, güven veren şeyler.
ömür boyu dan kasıt ilgili ürünün kaç yıl ömrü olduğu olması lazım. örneğin cep telefonu için 6-7 yıldı sanırım ömür boyu garanti denildiği zaman.
usb3 belleklerin fiyatının düşmesi lazım ama piyasaya fazla yaygınlaşmadı ne hikmetse -
İçinde işletim sistemi mi varki 64 Gb lik belleğin 58 gb si kullanılabilir alan -
Bu kadar hız bu kadar hacim bu kadar ergonomi ama güvenlik yok. Çalınmaya karşı güvenlik değil, yazmaya karşı güvenlik. Bu kadar tehlike 10 milyonlarca virüs geziniyor ve bir tane yazma korumalı usb çubuk yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeriaLLorD
İçinde işletim sistemi mi varki 64 Gb lik belleğin 58 gb si kullanılabilir alan
Harddisk ve bellek üreticileri düz hesap yaparak bayt'ı 1024'e değil 1000'e bölerek veri kapasitesini yazar.
O yüzden böyle küçük farklar olabilir belleklerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 16 Ağustos 2013; 14:08:53 >
Benzer içerikler
- youtube uyku zamanlayıcı
- instagram giriş web
- instagram arama geçmişi silme
- amazon drive
- twitter mavi tik alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X