Şimdi Ara

Transcend JetFlash 780 video inceleme '210MB/saniye hız sunan yüksek performanslı USB 3.0 bellek' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O videonun sonundaki "Ben Erdi Özüağ" yanlışlıkla oldu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: NYseagull

O videonun sonundaki Ben Erdi Özüağ yanlışlıkla oldu galiba.

hayır sonundada kendini tanıttı işte doğal birşey

• bir flash bellek ancak bu kadar övülebilir k.bakmayında bi flash bellek bu kadar mı övülür,rahat 2-3 dakika parmak kadar şeyin tasarımını anlattı eksiyi yicez ama felaket reklam kokusu aldım ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Ömür boyu garanti gibi şeyler güzel şeyler, güven veren şeyler.

ömrü 7yıl.
  • İnceleme çok güzel olmuş. Ufak bir aygıt olmasına rağmen baya detaylı anlatılmış. Tabi biz bu incelemeden daha çok teknolojiden haberdar olma şeklinde faydalanıyoruz. Zira bir SSD fiyatına denk gelen bu aygıt daha çok ihtiyaca göre satış görecektir. Bir SSD alıcısı seviyesindeki kullanıcı bile kolayca para vermeyecektir diye düşünüyorum.

İnceleme için teşekkürler.

• Peki anakartlardaki harici USB 3.0 kontrolcüler bu ürünün tam kapasite ile okuma yazma sağlamasına izin verecek mi, Zeki Müren de bizi görecek mi :)
  • Güzel incelemeymiş teşekkürler...

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü tam kapasite ile sürekli data transferi için kullanan biri için ideal ama ev kullanıcısı varsın, bu kadar hızlı transfer ihtiyacı hissetmesin Ben de şahsen bu paraya 2. bir SSD alırım. Ayrıca daha önceki mesajda da belirttiğim gibi ürünün vaat ettiği performansa ulaşmak ve ödenen paranın hak edilmesi için anakartın USB 3.0 portlarının da eş seviyede tepki vermesi lazım ki hem AMD hem de Intel cephesinde bu ürüne tam karşılık verecek anakart bolluğu yaşanmıyor. Harici USB 3.0 denetçileri çok yüksek hızlara ulaştığınız anlarda kanser edici şekilde yavaşlayıp belli süreler donabiliyorlar.
  • USB portlarında şişkinlik nedeniyle diğer portun kullanılmaması gibi detaylara değinmeniz güzel olmuş. Diğer incelemelerinizde de böyle küçük ancak önemli detayları atlamamanız dileğiyle. :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.