Şimdi Ara

Transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce takımımızda bi tane yabancı kontenjan açığı var bunu hangi mevki ve bütcemiz dahilin de hangi futbolcuyu alırsınız.Ben sol kanada alırdım isim aklıma gelmior

2. olarak takımda herkesin yetersiz bulduğu klebersonu gnderir misiniz? eger gnderirseniz yerine kimi alırdınız yine bütceye göre, ben bordaux dan mavuba olabilir diorum defansif ortasaha olrak ama kleberson son taktik dizilişte solda oynuyor sol kanata kim olabilir sizce yine aklıma gelmior bi isim

3. de ise bobo yu gönderir misiniz gnderrir seniz kimi alırsınız ben sevilladan kanoute olabilir diorum

4. runje mağlum adam ne yapacagı belli deil

birde sağ bekte ibrahim i mi ali t yi mi yoksa serdarımı oynatırdınız

yorumlarınız için teskkürler

• bence;
    1.defansın göbeğine bir oyuncu alınmasını isterdim.
    2.klebersonun gitmesini istemem.delgadoyla birlikte çift ön libero oynaması daha matıklı.
    3.bobo iyi yedek olur dursun.zaten kanoute beşiktaşa gelmez.ne işi var.sevilla hem avrupada hem uefada yukarılara oynuyor.
    4.runje gidecekse sakaryasporun kalecisini isterim.yoksa runje dursun.satılması maddi olarak yük.
    5.sağ bekte mustafa doğanı oynatırım ben olsam.

ohh iyi oldu içimi döktüm bu sayede
  • quote:

Orjinalden alıntı: xonta

bence;
    1.defansın göbeğine bir oyuncu alınmasını isterdim.
    2.klebersonun gitmesini istemem.delgadoyla birlikte çift ön libero oynaması daha matıklı.
    3.bobo iyi yedek olur dursun.zaten kanoute beşiktaşa gelmez.ne işi var.sevilla hem avrupada hem uefada yukarılara oynuyor.
    4.runje gidecekse sakaryasporun kalecisini isterim.yoksa runje dursun.satılması maddi olarak yük.
    5.sağ bekte mustafa doğanı oynatırım ben olsam.

ohh iyi oldu içimi döktüm bu sayede

eğer sen ofsayt taktiği ve çizgi defans anlayısından vazgecersen göbege adam gerek yok sol kanata ii orta acan adam alırızı

eğer sen kleberson ve delgado yu 2 ön lidero yaparsan ortasahan iiiiicene çöker çünkü kleb öok pas hatası yapaı delgado ise çok ve greksiz topla oynuo

bobo yabancı yabancı aldın mı oynatycaksın kanuote de gelir sen merak etme parayı ver yeter ki hem o
    kadar pahalıda etmez zaten

4 e katılıorum

5 tam felaket bi bek sırf savunma yapmaz hücumda yapar mustafa dogam çok alakasız bence

• uefa da 2. tura çıakrsak sizce yabancı transfer edilir mi arkadslar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.