Eastteki hesabımı tr'ye geçirmek istiyorum ama 2600 rp vermek istemiyorum bi arkadaşımda üniversitelerin lol sayfalarında geçiş için yardımcı oluyorlar dedi. Transfer için bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
hazır konu açmışken de eastte oynayanlarınız varsa ekleyebilirim galiba serverdaki tek türküm
Geçişleri sürekli bedava yapıyolar onların sayesinde yada gecen sezon cumartesi gecesi turnavası diye bir şey vardı onun sayesinde geçiyordun şimdi ne olur bilemem
Yeri gelmişken söyleyeyim türkiyede gold2 hesap var kendimin. Arkadaş 1 haftalığına bana verdi westteki gold 4 hesabını. 5,6 gün sonra tr'ye girdim 5,6 win streak yaptım gold 4'den 2 ye çıktım. tr'de platin diamond falan olunca en azından ego patlaması falan yaşıyorsun west'de zor o işler. TR'ye geçmekten tereddüt etme sakın. TR'nin avantajları;
-Haftasonu indirimleri çok güzel -Direk yükselebiliyorsun(lig olarak) -Arada normal girip trollemek kadar zevkli bir şey yok. -Arkadaşların oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme