Şimdi Ara

Transfer sorunumuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: JustShady

quote:

quote:

quote:

Transferden çok etik bilmemeyle alakalı.

etikden bahsedenlere bak

http://www.youtube.com/watch?v=wIph_tTLkHM

İllaha karşılaştırmak zorunda mısın? İnsan gibi yorum yaptık. Biz 40 tane transferden birinde yapmışız yine her sene aynı şeyi yapmıyoruz. Saymaya başlayayım Ali Turan'dan başlayıp?

nolmuş Ali Turan'a

Yok bir şey kardeş devam et.

Anlatsana Ali Turan transferinde ne gibi bi durum varmış biz de bilelim.

•  Transfer sorunumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

arkadaş ben anlamıyorum bu etik geyiğini,sözleşmeli futbolcuyla görüşmekte ne var?takımınla antlaşma yenileme seneye bize gel demek bile gayet doğal bir şey iken.sözleşmeli futbolcuyla görüşmenin neresi etik ile alakalı?anlamıyorum,

ne bilim tersini dusunelim gece saatlerinde selcuk inanın hiçkimsenin haber olmadan herenveen ile transfer için hollanda ya gidip masaya oturdugunu dusunsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs2910

quote:

arkadaş ben anlamıyorum bu etik geyiğini,sözleşmeli futbolcuyla görüşmekte ne var?takımınla antlaşma yenileme seneye bize gel demek bile gayet doğal bir şey iken.sözleşmeli futbolcuyla görüşmenin neresi etik ile alakalı?anlamıyorum,

ne bilim tersini dusunelim gece saatlerinde selcuk inanın hiçkimsenin haber olmadan herenveen ile transfer için hollanda ya gidip masaya oturdugunu dusunsen

Peki sen takimlarin haberi olmadan bir futbolcunun taaaa istanbula gelip transfer görüsmesi yapabilecegine inaniyormusun?
    Futbolcunun fikrini sormadan nasil gelip gelmek istemedigini bileceksin? Herennveen le anlas gecen sene gibi athletico olayi sonra oyuncuya sor yok desin sonra rezil ol bu seferde bizim yönetim gereksiz de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

O noktaya gelmesi için
    futbolcunun senden aldığı rakam düşük olmalı
    hocası tarafından sevilmemeli
    takıma uyum sağlayamamış olmalı
    bulunduğu ülkeyi beğenmemeli

bizde bu sorunların hiçbiri yok. Adama daha iyi koşullarda daha fazla para kazanacağını söylesen tabi sana gelir kölemi bu futbolcu istediği yerde oynar kimse rahat battı deyip başka takıma gitmez illa nedenleri vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heerenveen böyle bir açıklama yapmış olamaz çünkü Assaidi'nin İstabul'a gelip bizimle görüşmesine kendileri izin verdiler. Kolpa haber.
  • Şu dexter adlı trollü beslemeyin, bloklayın gitsin.
  • Forlan ve Reyes'in takımıyla anlaşıp bu 2li ile anlaşamayınca da yaygara koparmıştınız. Hem dünyadaki tüm kulüpler düşmanımız olsa ne olur. Zaten yaptığımız transferlerin geneli beleş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

etikden bahsedenlere bak

http://www.youtube.com/watch?v=wIph_tTLkHM

İllaha karşılaştırmak zorunda mısın? İnsan gibi yorum yaptık. Biz 40 tane transferden birinde yapmışız yine her sene aynı şeyi yapmıyoruz. Saymaya başlayayım Ali Turan'dan başlayıp?

nolmuş Ali Turan'a

Yok bir şey kardeş devam et.

Senin ve senin gibi çoluk çocuğun algılayamadığı, (hayır 1000 kez söylendi yinede algılayamamanız garip), Ali Turan mevzusunda etik olmayan bir şey yok, tamamen kurallar doğrultusunda gerçekleşen bir transferdi hatta etik olmayan birisi varsa o da Kayserispor tarafıydı, oyuncu sene sonu bizi bırakıcak diye kadro dışı ettiler.

• abi niye herşeye inanıyosunuz ya anlamıyorum bi yazar bişey uyduruyo sonra büyün medya aynısını yayınlıyo işte allah allah inanmayın herşeye sipariş haberler bunlar sizin gibi sazan taraftarlar yönetime kızsın diye
  • Yahu ne kadar gereksiz taraftar varsa bizde mevcut. Ota boka inaniyorsunuz. Daha 3-5 ay evvel Shaqiri aciklama yapti, Galatasaray benimle hic gorusmedi surekli kulubumle gorustu, B.Munih beni almak icin daha cok istekliydi ve onlari sectim demedi mi? Galatasaray hic bir zaman kulubun izni olmadan futbolcuyla gorusmez. İlk once kuluple anlasilir daha sonra futbolcuyla. Forlan ve Reyes ile A.Madrid kulubu ile anlasmadik mi? Daha sonra futbolcularla gorustuk ve gelmek istemediler. Gecmise donuk onlarca ornek var. Beyninize sokun artik sunu. Bize kimse etiklik falan ogretmesin. Koskoca camia neyin ne oldugunu bilmeyecek kadar gerizekali degil.
  • quote:

biri şuna emenike'yi,sezer öztürk ve mehmet topuzu nasıl almışlar sorsun ve gitsin şurdan !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_enes

quote:

biri şuna emenike'yi,sezer öztürk ve mehmet topuzu nasıl almışlar sorsun ve gitsin şurdan !

Klüplerine verdik parası neyse aldık.
  • quote:

bizim yöneticilermiz transfer yapmayı bilmiyor heralde bu gidişle dunyadaki butun kuluplerle dusman olacagız niye ilk basta futbolcuyla anlasılıp sonra kulubune haber veriliyor bu sadece bizim takımımızda oluyor niye diger takımlarda bu sorunlar yasanmıyor şimdi de herenveen kulubu acıklama yapmıs eğer assiadi için istenilen rakm verilmesse sozleşmeli futbolcumuzu ayarttıkları için uefa ya basvuracagız diye

Yapacağımız transferler çok gizli olur gazetedekilere inanma..Dany'i nerde duymuştun resmi sitede bi açıkladılar aldık diye herkes ordan öğrendi..Geçen senede böyleydi bi baktım haberlere riera gs'de diyorlardı.Ha duyulan yokmu var tabi ama gazetedekilere değil başkanın dediklerine inan başkan şuana kadar shaqiri,amrabat gibi isimleri gerçekten istedik dedi ama diğerleri gazetelerin saçmalığı..Hata takımımızda değil sende herşeye inanıyorsun sonra takımı suçluyorsun.Bir oyuncu bütün gazetelere çıktıysa o alınmaz unutma.Transferi 2 takımda onaylar borsaya bildirilir sonra medyaya açıklanır.

• Bizim trasnfer sorunumuz şu ; Şimdiye kadar şampiyonlar ligine gitmeme tehlikesi vardı. Sağlam transferler yapamadık. Şimdi ise uefadan onay geldi. Artık bir an önce kaliteli isimlerle anlaşıp şampiyonlar ligine hazır ve yakışır bi kadro kurmamız gerekli. Takımın omurgasını bozmadan gerekli olan 3-4 mevkiye gerekli isimler bir an önce alınmalı. Geçen senelerde transfeleri hep sona bırakıyorduk. Bu yanlış birşey. Transferleri önceden yapıp bu adamları kampa alacaksınız ki takıma ısınsın. Hiç kamp yapmadan 1-2 antrenman ile futbolcuları sahaya çıkarıyoruz. İşte bizim transfer sorunumuz bu. Eğer gerçekten şampiyonlar liginde başarı istiyorsak paraya kıyıp kaliteli oyuncular almalıyız artık. Zamanı geldi
  • Sözleşmesi bitmemiş oyuncuya yada sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmamış olan futbolcuyla görüşemezsin direk arkadaş bukadar basittir kurallar.
    Önce takımıyla anlaşıcanki oyuncuyla konuşucan sonra. Takım izin verirse gelebilir oyuncu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_enes

quote:

Klüplerine verdik parası neyse aldık.

Senin gibileri yüzünden insanlar forumdan soğuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.