bizim yöneticilermiz transfer yapmayı bilmiyor heralde bu gidişle dunyadaki butun kuluplerle dusman olacagız niye ilk basta futbolcuyla anlasılıp sonra kulubune haber veriliyor bu sadece bizim takımımızda oluyor niye diger takımlarda bu sorunlar yasanmıyor şimdi de herenveen kulubu acıklama yapmıs eğer assiadi için istenilen rakm verilmesse sozleşmeli futbolcumuzu ayarttıkları için uefa ya basvuracagız diye
Tamam çekilebilirsin.
Gaynak İsteriz.
eğer assiadi için istenilen rakm verilmesse sozleşmeli futbolcumuzu ayarttıkları için uefa ya basvuracagız
sence böyle birşey olabilir mi? Bu bildiğin tehdit. Oyuncu gelir ben vazgeçtim ıstemiyorum dese ne yapacak? Oyuncuyu kararından vazgeçirdi diye mi dava acacaklar?
Bizim yönetim transferi bilmiyor, peki... Sen Türkçe biliyor musun?
Bu sene CL'de yokuz desene uefa artık çok sert olympiakos geçen sene en ufak birşeyde yolladı.. nedir bu ya ortada delil olmadan kanıt olmadan herkesi yolla kafana göre tamam şikeye prim vermeyin ama ne kadar kanıt vardıki galatasaray sert davranıcaklar eminim ağır ceza gelir.. ben 2005de fenerbahçe newcastle maçını yatağımda kanal d ' den naklen izlemeyi ben 2006 yılında galatasarayı izlemeyi özledim arkadaş futboldan soğudum şu uefa digitürk ligtv yüzünden
İllaha karşılaştırmak zorunda mısın? İnsan gibi yorum yaptık. Biz 40 tane transferden birinde yapmışız yine her sene aynı şeyi yapmıyoruz. Saymaya başlayayım Ali Turan'dan başlayıp?
quote:
Orijinalden alıntı: Saligia
eğer assiadi için istenilen rakm verilmesse sozleşmeli futbolcumuzu ayarttıkları için uefa ya basvuracagız
sence böyle birşey olabilir mi? Bu bildiğin tehdit. Oyuncu gelir ben vazgeçtim ıstemiyorum dese ne yapacak? Oyuncuyu kararından vazgeçirdi diye mi dava acacaklar?
yanlı medyanın haberine inanıp galeyana gelmeyin be kardeşim. daha 2 gün önce herenveen başkanı kolaylık sağlarız demiyor muydu ?? bizim medyamız herkesi hurma zannediyor herhalde
İllaha karşılaştırmak zorunda mısın? İnsan gibi yorum yaptık. Biz 40 tane transferden birinde yapmışız yine her sene aynı şeyi yapmıyoruz. Saymaya başlayayım Ali Turan'dan başlayıp?
Ali Turan kurallara göre yapılmış bir transferdir kimse çıkıp etik değil diyemez.
nolmuş Ali Turan'a
Yok bir şey kardeş devam et.
yok yani bişey olmuşsa anlatda bilelim öyle ortaya laf atıp kaçmakla olmuyo
nolmuş Ali Turan'a
Yok bir şey kardeş devam et.
adam cool yahu sırıtıyor falan
Alıntıları Göster
arkadaş ben anlamıyorum bu etik geyiğini,sözleşmeli futbolcuyla görüşmekte ne var?takımınla antlaşma yenileme seneye bize gel demek bile gayet doğal bir şey iken.sözleşmeli futbolcuyla görüşmenin neresi etik ile alakalı?anlamıyorum,
quote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
arkadaş ben anlamıyorum bu etik geyiğini,sözleşmeli futbolcuyla görüşmekte ne var?takımınla antlaşma yenileme seneye bize gel demek bile gayet doğal bir şey iken.sözleşmeli futbolcuyla görüşmenin neresi etik ile alakalı?anlamıyorum,
Alıntıları Göster
Konuyu açan arkadaş bu konuda haklı. Yöneticilerin bu konuyu çözmesi lazım. Ucuza oyuncu alacağız diye bunun peşine düşmek yanlış. Önce takımla anlaşacaksın.