nxpay de para hesabımda görünüyo __ gerekli evraklarımıda gönderdim müşteri hizmetleri ile bağlantıya geçtim hesap aktif __ gelgelelim para çekemiyorum arkadaş ... e her başarısız işlem 1,5 2,5 dolar mı ne .... konustuk müşteri hizmetleri ile yeni tasarım kartlarda STAR LOGO amblemi bulunurmuş sadece o amblem olan atmlerden para çekebilirmişim STAR LOGO olan bi banka bilen var mı ? eskiler PLUS LOGO ile çalşyormuş galiba .... sabahtan beri 25 dolardan fazla param gtti hala ortada sonuç yok
Şimdi aldığım cevapta tekrar para çekmeyi deneyin olmazsa yine bizimle bağlantı kurun 20 . defa ^^
not: görünen miktarın altında meblağ çekiyorum !! örneğin 200 dolar varsa 150 tl çekyorum ...(çekmeye çalşyorum)...
Sorunsuz işlem yapabilen biri yardım edebilir mi yada bi fikri olan ???
Bende de transfercard var ama üstünde star diye bir şey yok. HSBC ve TEB atm lerinden sorunsuzca cektim paramı.
konuyu hortlatıyım :)
atm den yapılan işlemlerinde döviz olarak veya tl olarak farketmez 20 ve katları olarak işlem yaparsan sorun yaşamazsın.150 tl değil de 160 veya 140 tl olarak çekebilirsin.
150 de çeker 170 de sorun olmuyor ya banka yanlıs ya şifre bunlrdan dolayı hata verir yada nxpay geçmiştir ama onay almamıstır daha bazen onay 6 7 saat surebılıyor