Bildirim
Transformatör Ölçümü hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
slm 220v kısmında 1k civarı göstermeli yoksa sarı bantı sök sigorta var onu iptal et öyle çalıştır. -
-
Selam elinde deneme kablosu varsa trafoya 220 ver çıkış voltajını kontrol et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle trafoyu nereden söktün. çünkü bazı trafolar, fitre görevi görebiliyor. kademeyi düşürerek, ölçmeye devam et. bilmediğiniz trafoya, 220 volt vermenizi önermem. ters tepebilir. sargıların dc direncini ölçerek, primer ucundan emin olmalısınız. -
Hocam bunu koşu bandından söktüm. Sifir sürücü karti aldim. Surucu kartina 220v geliyor, çıkışında da motoru calistirmak olmasi gereken volt var ama anakart faal değil. Bu parçadan supheleniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
smps güç kaynaklarında kullanılan bir trafo olmalı. -
-
görünüşe göre, smps güç kaynağında, regüle etmek için kullanılan, trafolardan birisi. özel sarımlı olduğu için, istediğin gibi, kullanamayabilirsin. -
trafoyu yakın çekim çek ölçütün uç çıkış yeri bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X