Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Beyler eski filmlerle hiç alakası yok

Sam yok ailesi yok eski filmden 1 tane bile insan yok açıklama da yapmamışlar niye böyle bir bilen varmı ?

Pek zevk almadım valla

Çünki şuanda işlenecek konu uzayda geçiyor tamamen cizgi filmlerini esas alarak işleniyor onun için insanlar geri planda napicaklar koca unicorn veya galvatron u sam veya nest ekibimi yada abd ordusu fuzemi atacakda öldürecek. Yani tamam beğenmez olabilirsiniz beni ilgilendirmez ancak bu sozum sana degil. konudaki bazi sivri zekalıların sadece filmi izleyerek yada sadece kari kiz icin izleyerek değerlendirmesi komik adam çıkmış diyorki yaaa filmde dinazorlar var izlemem iyyy bu filme gitmeyin diyor sorsam cocukken ne izledin diye ben 10 diyecek iste bunu yatırıp .....

Düşüncelerime tercüman olmussun .

• Çizgi filmlerinde çocuk boyutunda motora falan dönüşebilen ismi dilimin ucunda olan robotlardan vardı. 4. Filmi daha izlemedim ama var mı orada tarife uygun birşeyler? Çizgi filmde onlar robotları güçlendiriyordu,onlara yardım ediyordu, optimus az dayak atmadı. Gerçi serinin asıl fanatikleri benim gibilerle uğraşmak zorunda olmasa daha iyi olurdu belki ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Çizgi filmlerinde çocuk boyutunda motora falan dönüşebilen ismi dilimin ucunda olan robotlardan vardı. 4. Filmi daha izlemedim ama var mı orada tarife uygun birşeyler? Çizgi filmde onlar robotları güçlendiriyordu,onlara yardım ediyordu, optimus az dayak atmadı. Gerçi serinin asıl fanatikleri benim gibilerle uğraşmak zorunda olmasa daha iyi olurdu belki ama...

Tf2 haric o robotlardan hic gözüken olmadı

Pembe olanin adi arcee

mavi olani bende unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. mavi robot clark diye hatırlıyorum yada buna benzer bir isim. Aslına bakarsanız 2. filmdeki çok önemli bir detay bütün seri boyunca es geçilmiş bir özellik var o da sam'in üniye başladığında peşini bırakmayan hatunun decepticon çıkması. Bana göre bu çok önemli bir detay ve birçok sahne de kullanılabilirdi. Düşünsenize 3.filmde ki ekibin başındaki sarışın gıcık hatunun decepticon olduğunu çok daha aksyonik sahneler izleyebilirdik..
  • dün torrentte düşen iyi bir versiyon; Transformers:Age of Extinction.2014.720p.R6.HTC.x264.AAC-M2M, indiriyorum şimdi görüntüyü beğendim, öneririm.
  • Güzel film, sinemasına gittik arkadaşla. Görsel olarak güzel filmdi. Önceki filmleri beğenen bunu kesinlikle beğenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

dün torrentte düşen iyi bir versiyon; Transformers:Age of Extinction.2014.720p.R6.HTC.x264.AAC-M2M, indiriyorum şimdi görüntüyü beğendim, öneririm.

Eyw tmmdır 3 gb zati HTC Telefon ile 720p de çekilmiş hiç yoktan iyidir diyecemde BD yani bluray çıksın Dİrek y ISO Yada orjinal alıcağım film süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 1 Ağustos 2014; 20:12:49 >
  • quote:

dün torrentte düşen iyi bir versiyon; Transformers:Age of Extinction.2014.720p.R6.HTC.x264.AAC-M2M, indiriyorum şimdi görüntüyü beğendim, öneririm.

Dostum nasıl beğendin o sürümü, bildiğin çamurdu. Kaliteli TS ripler çıkıyor bence biraz daha bekle.
  • o değil optimusun evden kactıgı an hurda tırı lamborghini kovaladı ve yakalamadı demi :D
  • Ha bugün ha yarın derken bir türlü gitmek nasip olmadı
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    1 ağustos torrente düşme tarihi dün indirip izledim sen hangi ara indirip izledin merak ettim

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Yok patron indirmedim. benim üye olduğum sitelere bir kaç gün daha erken sunulmuş. SS lerine baktım. Bence görüntü çamur, ayrıca çince gömülü altyazı var. Biraz daha beklenip gayet kaliteli TS sürümler çıkıyor. O'nlarla seyredilir. Ama bu sürüm çamur be patron
  • Ben resmen batırırlar diye düşünüyordum ama film beklediğimden çok daha iyiydi,M.Wahlberg'in ve özellikle S.Tucci performansı üst düzeydeydi
  • artık yavaş yavaş torrente düşer sanıyorum daha kaliteli ripler ama dayanamadım gözüm görmedi çince altyazıyı valla görüntü çok da kötü gözükmedi bana küt pat ingilizcemizle izledik 2 saat 40 dakikayı anlamaya çalıştım konuyu. Kendimce izlenimlerim;

müziğin bu kadar az kullanılması hem 3. hem bu film için büyük talihsizlik, optimus ilk başta mahvolmuş vaziyetteyken nasıl olduda o tırı görünce kendine geldi güçlendi biri açıklasın galvatron yanlış görmediysem 3 4 elemanıyla birlikte şehire indi ama savaşa başlayınca optimus ve diğer otobotlar neredeyse 30 tane robotla dövüştü diğerleri nerden geldi ne zaman geldi bu belli değil ve son olarak bu filmde bumblebee çok arka planda bırakılmış o yeşil dumanlı otobotun sahneleri bumb'ı 10a katlar derecede çoktu. Son da optimus birşeyler söyleyip uzaya gitti elveda der gibi uçarak süzüldü uzayda maşallah 4. filmde bu özelliği kazandıysa 5.filmde de görünmez falan olur diye düşünüyorum

• quote:

artık yavaş yavaş torrente düşer sanıyorum daha kaliteli ripler ama dayanamadım gözüm görmedi çince altyazıyı valla görüntü çok da kötü gözükmedi bana küt pat ingilizcemizle izledik 2 saat 40 dakikayı anlamaya çalıştım konuyu. Kendimce izlenimlerim;

müziğin bu kadar az kullanılması hem 3. hem bu film için büyük talihsizlik, optimus ilk başta mahvolmuş vaziyetteyken nasıl olduda o tırı görünce kendine geldi güçlendi biri açıklasın galvatron yanlış görmediysem 3 4 elemanıyla birlikte şehire indi ama savaşa başlayınca optimus ve diğer otobotlar neredeyse 30 tane robotla dövüştü diğerleri nerden geldi ne zaman geldi bu belli değil ve son olarak bu filmde bumblebee çok arka planda bırakılmış o yeşil dumanlı otobotun sahneleri bumb'ı 10a katlar derecede çoktu. Son da optimus birşeyler söyleyip uzaya gitti elveda der gibi uçarak süzüldü uzayda maşallah 4. filmde bu özelliği kazandıysa 5.filmde de görünmez falan olur diye düşünüyorum

Mod değiştirirken yenilenir robotlar ancak optimus o kadar rezil duruma düşürülmüşki sanki koca dünyada araba bulup dönüşememiş . Ksı'de o kadar çok prototip varki onlarıda uyandırdı bizim reyiz galvatron. Bumb bencede geri plandaydı ama ben oldum bittim sevemedim ayrıca crosshairs kadroya yeni dahil oldugu için onu ön planda tuttular bence iyide oldu. Elveda etmedi büyük kötü unicorn dayı ile görüşmeye gitti ayrıca 5.filmi 50 göz ile bekliyorum Unicorn Galvatron Rodimus Prime(Hot Rod) bekli olursa Primus ve Ultra Magnus ve malum en büyük şölen galvatron vs optimus prime ve goodbye optimus prime

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    hem perişan olmuş çok külüstür bir kamyona dönüş hemde git terkedilmiş bir tiyatroya saklan.. Korkak yapmışlar birde uydudan izlemesinler diye hepimizin bir beklentisi vardı ama benim beklentilerimin altında kaldı. Dinobotların lockdown'ın gemisini parçalaması gerekirdi devasa 3 robot dandirik hava akımını yenemedi ya la
  • quote:

hem perişan olmuş çok külüstür bir kamyona dönüş hemde git terkedilmiş bir tiyatroya saklan.. Korkak yapmışlar birde uydudan izlemesinler diye hepimizin bir beklentisi vardı ama benim beklentilerimin altında kaldı. Dinobotların lockdown'ın gemisini parçalaması gerekirdi devasa 3 robot dandirik hava akımını yenemedi ya la

Devasa mıknatıs olum hava akımı olsa süpürge gibi şehiri yutardı
  • geçen transformers ler çok yoğun aksiyondan dolayı beyinimi paketlemişti

buda aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

geçen transformers ler çok yoğun aksiyondan dolayı beyinimi paketlemişti

buda aynı mı ?

Hocam aynı ama bunda daha sıkıcı aksiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. film hem hikaye hem sürükleyici olarak en iyi film olarak aklımda kalıcak ha birde 2. filmdeki orman sahnesi. Zaten 4 film boyunca en güzel aksiyon o ormanda oldu.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.