Bildirim
Transformers: Age Of Extinction (63. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sayende işi gücü bırakıp 5 dakika hasret giderdim sağol mavikurt -
1 Milyar barajını geçen 19.film oldu kendileri. -
Fan yapımı ama olsun cidden güzel yapmış.
Galvatronve güle güle optimus prime hoşgeldin rodimus prime.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
geçen transformers ler çok yoğun aksiyondan dolayı beyinimi paketlemişti
buda aynı mı ?
Evet insandan uzak bir film daha çok karakterlere yükleniyorlar çokda iyi oldu böyle saçma sapan sevgili sahneleri yok sadece 1 öpüşme var diğerlerinde 105165310231561 tane vardı. şimdi adam gibi robot savaşı gördük bide 5.filmde mübarek robot unicorn amcayı göreyim ölsem gam yemem. -
Güzel gerçekten ama ben megatrondan sonra daha etkileyici bir robot bekledim ayrıca tır hoşuma gitmedi pek -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Güzel gerçekten ama ben megatrondan sonra daha etkileyici bir robot bekledim ayrıca tır hoşuma gitmedi pek
Aynen bende dönüşümünü robot modunu ve tırı beğenmedim. Sadece kafa kısmı güzel bence. Bide tasarımında baskın gri renk ve seyrek mavi renk yerine aynı çizgi filmdeki gibi mor+gri beklerdim. ama olmadı
-
Koca robotların bile yok etmeye dakilarca uğraştığı robotları, elindeki kılıç çakması garip silahla tek tek indiren eleman dışında her şey iyiydi. İlla insan faktörü eklemeleri lazım ama böylede olmaz ki arkadaş. -
Sam Witwicky'i aradı gözler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lodbrok -- 10 Ağustos 2014; 1:11:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o ufak tefek olanlar minicon lar degil miydi ya :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme
Koca robotların bile yok etmeye dakilarca uğraştığı robotları, elindeki kılıç çakması garip silahla tek tek indiren eleman dışında her şey iyiydi. İlla insan faktörü eklemeleri lazım ama böylede olmaz ki arkadaş.
O silah sonuçta Cybertron yapımıdır. İnsan yapımı olsa dediğin doğru. İnsan faktörü en az düzeyde olursa daha görkemli sahneler ortaya çıkar. Revenge of The Fallen'da boşu boşuna Optimus'u ilk başta harcadılar. Sırf kendi ordularını yüceltmek için. -
Bu serinin müzikleri acayip hoşuma gidiyor.Ayrıca son filminde Mark Wahlberg başrolde. -
quote:
Orijinalden alıntı: grimser
3. film hem hikaye hem sürükleyici olarak en iyi film olarak aklımda kalıcak ha birde 2. filmdeki orman sahnesi. Zaten 4 film boyunca en güzel aksiyon o ormanda oldu.
2. Film serinin en kotu filmi ama su orman sahnesi serinin en iyi sahnesi.bir de ilk filmde ki strascream'in barajda ki akrobatik donusumu hostu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
Optimus ölecek mi yav
Şu türkçe çizgi filmlerini nerden izleyebilirim bu transformers'ın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tombombadil_07
quote:
Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme
Koca robotların bile yok etmeye dakilarca uğraştığı robotları, elindeki kılıç çakması garip silahla tek tek indiren eleman dışında her şey iyiydi. İlla insan faktörü eklemeleri lazım ama böylede olmaz ki arkadaş.
O silah sonuçta Cybertron yapımıdır. İnsan yapımı olsa dediğin doğru. İnsan faktörü en az düzeyde olursa daha görkemli sahneler ortaya çıkar. Revenge of The Fallen'da boşu boşuna Optimus'u ilk başta harcadılar. Sırf kendi ordularını yüceltmek için.
Valla Amerikayı sevmem ama ordunun içli dışlı olması benim daha çok hoşuma gitmişti fakat şimdi düşününce asıl amaçlarının sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum bende.
Dilsiz Gurme'ye katılıyorum.Yani en saçmasıda bilmem kaç bin tonu tek eliyle kaldırabilen lockdown yerdeki adamı ezmeye çalışırkendi sanırsam adam (filmdeki memelinin babası) silahla bloke koyuyor.Hemde 2 kez
Kötü bir şeyde o memelinin babasının taşıdı silahtı.Kılıçla roket atarı birleştirmişler acayip bir şey yapmışlar.Yapın adam gibi bir bombalı m4a1 tarzı bir silah(Cybertron yapımı)
-
Filmini yaptıkları çizgi film serisinde Optimus ölüp yerine Hot Rod(Rodimus Prime) geçmiş. O da Galvatron ve Unicron'u öldürmüş. Ordu içli dışlı olmalı ama ikinci planda olsa daha güzel sahneler ortaya çıkar. Minika Go kanalında Transformers Prime adlı çizgi film var. İnşallah farklı bir hikaye ve yönetmen ile daha ciddi ve karanlık bir transformers filmi yeniden yapılır. Çizgi filmlerde bile sürekli baştan yapıyorlar. Bu film 1986 yılındaki serinin filmi. M. Bay esaslı "autobot ve decepticon" ları çok kolay harcadı. -
Bu unicorn bunların yaratıcısı değil mi nasıl yaratıcısını öldürüyor yav -
serini en gıçık kaptıgım yanı starscream'in ölmesi. en sevdiğim karakterdi. -
Age of Extinction filminin başında organik bir el vardı. Yaratıcısı sanırım o. İlk başta Unicron ve Primus varmış.http://www.youtube.com/watch?v=429DQ5vqLSEhttp://www.youtube.com/watch?v=i_fX22BX1-E -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
Optimus ölecek mi yav
Şu türkçe çizgi filmlerini nerden izleyebilirim bu transformers'ın?
O kadar çok çizgi filmi varki 1986 tut 2014 kadar bir sürü ayrıca komik olan optimus hepsinde öldü
daha çok var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X