Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpalp84

R6 sürüm çıkmış. Eli yüzü daha düzgün. Çince gömülü altyazı var. Crop lanmazsa, o bölüm şeffaflaştırılırsa seyredilebilecek kalitede.

TR Altyazı daha yok
  • a little bit ingilizcemizle altyazısız izledim bende dayanamıyor insan
  • kaç gündür duruyor arşivde izlemeye üşeniyorum.
  • arkadaşlar bluray eylül 30 gibi geliyor eylül başları veya ortaları 1080p de izleriz nasip kısmetse

Transformers: Age of Extinction Blu-rayUnited States 2669811
    Blu-ray + DVD + UltraViolet
    Paramount Pictures | 2014 | 165 min | Rated PG-13 | Sep 30, 2014 (1 Month)

http://www.blu-ray.com/movies/Transformers-Age-of-Extinction-Blu-ray/83888/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawson Creek

Arkadaşlar internete düşmüş müdür?

İnternete olan sürümleri hesap makinasıyla çekmişler sakın izleme göz sağlığın için hiç iyi değil
  • arkadaslar transformers prime çizgi filmlerinin bütün bolumlerine ve her sezonunu izleyebileceğim link varmı ?
  • 4 çok sıkıcı, zaten seriyi o kadar sevmem..Ama 4 te bu kadar abartılmaz yahuuu mantık hatalarından geçilmiyor bu Prime neyden yapılmış belli değil kılıc saplanıyor ama bana mısın demiyor..Ayrıca son teknolojili olanlar çok ustundu ilk savşlarında(moleküllerine ayrılıp birleşiordu) sonda hepsi fısmış bir silah sıkmayla hele Mark elinde küçük tabancayla bile zarar verdi..Bunları yaratanın gönderdiği robotlar perişan ediyordu ama yine filmin sonunda hepsi fıs çıktı bir de savaşı bırakıp gitmeyi tercih ettiler..En komik olanı koca gemi Prime silahıyla(bunları gemiye çektiklerinde) hasar görüp yere düşmesiydi yuhhhh.....Bu kadar savaş-yıkım ile şehirlerin toz dumana katılmasına ve insan katliamına gişede milyar dolarlık başarıyla cevap gelmesi hayra alamet değil 3. Dünya Savaşı kapıda galiba..

not : Demir Adam filminden ve Avengers filminden sonra bu şehri yakıp yıkmak sıktı bee...
  • Şunları da eklemek istiyorum Prime şu Galvatronun dövüşürken kıza mı hava atıyolardı acep kızın peşini bir bırakmadılar..:)

Gemiye binem sahneleride komik..Gemiye binemiyorlar işte sarı olan otobot neden inip gemiye tıkıştırmıyor bunları..:)))

Geminin metalleri çekerken arkadaş arabadan insenize arabyala ne kaçmaya çalışıyorsunuz..:)))

Tabi aksiyon filmlerinde mantık aranmaz ama bu film pes dedirtti..Yeter artık dedim saçmalamayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

4 çok sıkıcı, zaten seriyi o kadar sevmem..Ama 4 te bu kadar abartılmaz yahuuu mantık hatalarından geçilmiyor bu Prime neyden yapılmış belli değil kılıc saplanıyor ama bana mısın demiyor..Ayrıca son teknolojili olanlar çok ustundu ilk savşlarında(moleküllerine ayrılıp birleşiordu) sonda hepsi fısmış bir silah sıkmayla hele Mark elinde küçük tabancayla bile zarar verdi..Bunları yaratanın gönderdiği robotlar perişan ediyordu ama yine filmin sonunda hepsi fıs çıktı bir de savaşı bırakıp gitmeyi tercih ettiler..En komik olanı koca gemi Prime silahıyla(bunları gemiye çektiklerinde) hasar görüp yere düşmesiydi yuhhhh.....Bu kadar savaş-yıkım ile şehirlerin toz dumana katılmasına ve insan katliamına gişede milyar dolarlık başarıyla cevap gelmesi hayra alamet değil 3. Dünya Savaşı kapıda galiba..

not : Demir Adam filminden ve Avengers filminden sonra bu şehri yakıp yıkmak sıktı bee...

Micheal Bay Style

Bu adam alem ya. Her filmi böyle oluyor zaten. Bol bol patlamalı,şehir yıkımları. Justin şarkıcı,bu da yönetmen olmasın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Dark of the Moon filminin sonunu hatırlarsan, Sam ve Carly evlendi. Bu filmi değerlendirirken diğer filmleride düşünmeniz lazım. Şu an ki çizgi filmlerde bile değişiklik yapıyorlar. Adım gibi eminim başka bir yönetmen seriyi yeniden çekecek. Transformers Prime çizgi filminden yeni bir seri çok rahat çıkacaktır.

Başka biri çekecekse JJ Abrams çeksin adam Sci-Fi'da 1 numara bence.
  • aynen jon vaynen..justin veletini bu kapitalist sistem başımıza bela etti..kızlar şarkısnı bilmese bile sürü psikolojisi ergene deli oluyorlar..bay ın stili spilberg benziyor o da böyle sacma komik diyaloglar koyar..tek yönetmen değil taib senaristin rolüde var..
  • Kendisi Fringe dizisinde de bir numaraydı.
  • Şu zıkkımın ripi nete ne zaman düşer acaba ya? Bekleye bekleye fitil oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Şu zıkkımın ripi nete ne zaman düşer acaba ya? Bekleye bekleye fitil oldum.

Ayın 30'!çıkıcak aşağı yukarı şöyle söylim 2 güne düşer en fazla 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Şu zıkkımın ripi nete ne zaman düşer acaba ya? Bekleye bekleye fitil oldum.

Ayın 30'!çıkıcak aşağı yukarı şöyle söylim 2 güne düşer en fazla 1 hafta

Teşekkürler.
  • WEB-DL düştü.
  • filmi çok merak ediyorum.. henüz seyretmek nasip olmadı
  • İşe başladığımdan beri indirme işini bıraktım. Her filmi alamasam da oyun ya da film çok istediklerimi alıyorum. Öğrenci iken yapacak bir şey yoktu. Sonuçta kul hakkı var. X-Men DOFP'nin uzatılmış versiyonu ülkemize gelmezse ya da silinmiş sahneler eklenmezse indiririm.
  • Bluray az önce düştü. 720p mevcut. Ben 1080p bekliyorum. İmax de izlemiştim. Evde Bluray keyfide yapalım.
  • YIFY
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.