Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Finalde olanlar benimde dikkatimi çekmedi değil, ama bir final için koca film kötü sayılmaz.
  • Hocam bütün filmler rezildi. Her şey 1 kişinin etrafında dönüyor. İlk 3'lemede Shia'nın şimdi de Mark Whalberg'in.

Bir de işin içine ABD ordusu giriyordu ayrı gıcıklaşıyordu.

Filmin bu insan müptelalarının arasında değil,robotların arasında dönmeli. Koca Megatron Sam denen güçsüz bir lise öğrencisi tarafından yok ediliyor hade len oradan. Primelar Sam'e görünüyor.

Cybertrondan başlamalıydı film.

Olayın içine Dünya da girince,rezilleşti. Çocuk filmine döndü.

Bay gerizekalısı da çocuklar için özel film üretiyor zaten. Adamın kafadan üşütmüşlüğü var. Acayip gıcık oluyorum.

Aşırı gereksiz patlamalar var. Yeter ulan Bay pislik herif. Bayformers işte filmin özeti.

Gıcık tasarımlı robotlar var yahu.

[simage]http://i.hizliresim.com/aEVZ8z.jpg
    [/simage]
    Bununla bu ne alaka?
    [simage]http://static.comicvine.com/uploads/original/11117/111171244/4109912-2010-02-23(53176)_devastator.jpg
    [/simage]
    Film izlemekten de soğutuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 3 Ağustos 2016; 13:34:37 >

• anlamadım yaw

3 . serideki megan fox'a noldu ? ne olduda hemen ayrıldılar?

ayrıca 4 seriyi hiç anlamadım ben. optimus bildiğimiz optimus'mu? yoksa silbaştan yapılmış bir optimus'mu?

ayrıca ne olduda insanlar autobotlara düşman oldular

ve de 4. seride neden hiç önceki serilerden kişiler yok ? bizim adama ne oldu ??

bide merak ettiğim birşey var , bu robotların yaratıcısı kim ? ilk robot ve onun yaratıcısı kim?

ayrıca 1. serideki küpün yaratıcısı kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 13 Ağustos 2016; 0:37:03 >

• Michael Bay'in seriye kattığı tek güzey şey sanırım Lockdown. Eleman bayağı karizmaydı.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.