Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

4 film de berbat... Üzerinde konuşulmaya bile değmez. İnşallah bi 10 sene sonra falan sil baştan bi seri çekerler doğru düzgün izleriz...

Sanmıyorum bu yönetmen hasılatı gördükçe ölene kadar başımıza bela olur.

Neden bela olsun , transformers'ın görsel efektleri her fillimde görülmez, tmm senaryo çok iyi olmayabilir ama bu kötü anlamınada gelmez ,çünkü TF evreni bellidir olucaklar bellidir, ne yani gizemli kafa karıştırıcı nolan tarzı TF filmimi olur,sen izlemezsin olur biter yani neden bela olucakmış başına ,ha sen diyorsun ki bela bu film, o halde bak bakalım filmin hasılatı gişe başarısı nedir, son iki film 1 milyar dolar barajını aştı, demekki seviliyor gidiliyor eminim çıksın ilk sen izliyeceksin, umarım eleştiri anlayışın vardır.

Film robot filmi ama robottan çok insanları gösteriyor. Bize sürekli robotlarımızı göstersinler. Biraz da insanlardan bahsetseler sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Bu 4. filmde çalan müzik Game of Thrones 2.sezon 3.bölümün sonunda çalan müziğin aynısı.Game of Thrones`ten çalmışlar resmen

Adamlar ya hırsız ya da parası neyse vermişler. 3.filmde de inception un trailer ında ki müziği çalmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Kadroyu değiştirmelerinin sebebi işi unicorn ve primus'a bağlayacaklar ama eski kadrodan hiç onlara ne olduğunu göstermemekde bence yanlış. Yani yeni film uzayda geçeçek diyebiliriz en azından transformers adına yakışır bir film bekliyorum ben ümitliyim 5 filmden ancak şundan korkuyorum çok inşallah olmaz diye düşünüyorum atıyorum 5 filmde 2 buçuk saat olursa aynı bu filmdeki gibi sadece 1-2 karakter değilde tüm ana karakterler ön planda olsun isterim ben mesela iki büyük kötü unicorn ve galvatron birisi geri planda olup birisi ön planda olmasın aynı tf2'deki gibi koskoca fallen filmde topu topuna 12dk göründü megatron onun iki katı sürede göründü aynısı unicorn ve galvatron için veya optimus prime ve ultra magnus için olmaz umarım. bende 10/3 veriyorum oda diğer filme kapı açtığı için

Yeni film dediğiniz gibi olursa serinin en iyisi olur. Şu yönetmen m.bay işi aceleye mi getiriyor? hep senaryo filmi batırıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Kadroyu değiştirmelerinin sebebi işi unicorn ve primus'a bağlayacaklar ama eski kadrodan hiç onlara ne olduğunu göstermemekde bence yanlış. Yani yeni film uzayda geçeçek diyebiliriz en azından transformers adına yakışır bir film bekliyorum ben ümitliyim 5 filmden ancak şundan korkuyorum çok inşallah olmaz diye düşünüyorum atıyorum 5 filmde 2 buçuk saat olursa aynı bu filmdeki gibi sadece 1-2 karakter değilde tüm ana karakterler ön planda olsun isterim ben mesela iki büyük kötü unicorn ve galvatron birisi geri planda olup birisi ön planda olmasın aynı tf2'deki gibi koskoca fallen filmde topu topuna 12dk göründü megatron onun iki katı sürede göründü aynısı unicorn ve galvatron için veya optimus prime ve ultra magnus için olmaz umarım. bende 10/3 veriyorum oda diğer filme kapı açtığı için

Yeni film dediğiniz gibi olursa serinin en iyisi olur. Şu yönetmen m.bay işi aceleye mi getiriyor? hep senaryo filmi batırıyor.

Çoçukluğumdan beri sevdiğim bir evrenin bu hale getirilmesine üzülüyorum ben açıkcası hani görsel olarak şahane lakin 1984 yılına kadar dayanan bir çizgi film geçmişi var olacaklar belli o yüzden rota bu yönde gidiyor zaten transformers 6'da seri bitecek ama senaryonun böyle olmasını anlamıyorum sürekli baba-kız kız-sevgili veya amerikan propagandası gördük robotlardan çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 31 Mart 2015; 10:11:11 >

• Sadece Efectler için izledigim bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Film çöp boşuna gitmeyin.bu kadar basit ve vasat da yapılmaz ki arkadaş.

Çinli hatuna bittim

Ayıp yahu izlemeden çöp denir mi? Bari robotların hatrına, görsellik hatrına çöp demeseydin. Sadece senaryo ve oyunculuk çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Öncelikle bilim kurgu filmleri seven biri olduğumu ve Transformers'ın anime serilerini izlemiş biri olduğumu belirterek filme yardırmaya başlayayım.

Bu Michael Bay ya filmlerini tam küçük bir çocuk zekası ile çekiyor ya da adam bu saçmalıkları bilerek yapıp izleyenler ile dalga geçen biri ikisinden biri. Buraya madde halinde filmdeki saçmalıkları yazacak halim yok filme gelen herkes Transformers konseptini kabul ederek izliyor yanlış anlamayın ama insanların olduğu veya yaptığı yani bilm kurgu ögesi içermeyen bir sürü yerde de saçmalıklar var. Aynı zamanda her şeyi oldu da bitti maşallah şeklinde hızlı hızlı geçtiği halde 2 saat 45 dakika boş patlama efektleri gördük. Filmi zaten görsel efektleri için izliyorum, aksiyon filmlerini de seviyorum dediğim gibi Transformers da seven biriyim (animesini) ama bir süre sonra aşırı derecede sıkıldım sürekli bir şeyler patlıyor, yıkılıyor boş boş bizde bakıyoruz öyle. Aynı zamanda koskoca Grimlock ve takımı bu kadar kötü beyaz perdeye taşınabilirdi. Bari en azından ben Grimlock diyeydi bir kere ağzını bile açmadı.

5. filmi de çekiyorlarmış galiba artık Michael Bay Dünyayı falan patlatacak yapacak şey kalmadı çünkü.

Bu yönetmenin zekasından şüpheliyim. İlk filmin sonunda bumblee bee konuşmuştu. Efendim izninizle çocukla kalmak istiyorum demişti. Sonra ne olduysa konuşmadı.

Yeni çizgi filmde cartoon network te ki robots in disquise filminde grimlock şakır şakır konuşuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksiyon ve efekt olarak en sevdiğim seridir transformers fakat hatalara baktığımızda inanın 20 sayfa yaparız 1 saatte. Benden bir örnek, optimus 4. Film sonunda uçtu malum e yavrum sen madem uçabiliyorsun;

1.film - dünyaya neden meteor gibi geldiniz ortalığı yıktınız.
    2.film - piramitlerde fallen'la kapışırken neden ölen robotun uçuş takımlarını aldın?
    3.film - uzaya gönderiyorlardı ya xantium'la çıktılar, o zaman neden ilk filmde bunla gelmediniz.

Yani maykıl bey seni decepticonlar gibsin öküz

• Serinin en kötü filmi diyebilirim. Gitgide güzelleşeceğine kötüye gidiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Film çöp boşuna gitmeyin.bu kadar basit ve vasat da yapılmaz ki arkadaş.

Çinli hatuna bittim

Ayıp yahu izlemeden çöp denir mi? Bari robotların hatrına, görsellik hatrına çöp demeseydin. Sadece senaryo ve oyunculuk çöp.

izlemeden çöp mü demişim?
    Filmi sinemada izlemiştim Yıllar geçti aradan

• quote:

Robotların orjinal sesleri varken tr dublaj heleki bizim robotları resmen leş ötesi ediyor bknz:

Diğer robotları bilmem de Otimus Prime ın türkçe dublajı orjinale yakın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

quote:

Robotların orjinal sesleri varken tr dublaj heleki bizim robotları resmen leş ötesi ediyor bknz:

Diğer robotları bilmem de Otimus Prime ın türkçe dublajı orjinale yakın..

Orjinale yakın da hocam, o seslendirme kalitesine yaklaşmak zor.

• Sırf müziklerinden dolayı çok seviyorum şu seriyi ama 4.film hayal kırıklığına uğrattı.
  • 1.Film baya iyidi.

2.film meh,

3.film fena değil.

4.film fena değil.

Bana göre TF filmleri bu durumda. Michael Bay'in Allah belasını versin başka bir demiyorum TF'yi öldürüyor. Senaryo kötüydü, Oyunculuk başarılı, Görsellik muhteşem, müzikleri beğenmedim. Seslendirmeler de çok iyi.

7,6/10

Transformers 5 iyi bir şey olacak gibi gözüküyor ama, hayırlısı.
  • bir sene oldu 4. film çıkalı artık yeni film için görsel yada fragman gelmesi lazım
  • 5 film çıksın yine gişede rekor kırıcak şimdiden tahminim 1 milyar dolar ve üstü hasılat elde edicek banko yani, bu film tutmuş bir kere senaryo için değil millet görsel efektler için gidiyor ve aksiyon, kimse senaryoyu tınlamıyor bu filmde, bencede öyle ,orta halli senarypsu yeterde artar fazlasına gerek yok TF candır..
  • Avengers'ın robotlusu işte arada fark yok. Avengers'da elinizin altında zilyon tane hikaye var ama tf de böyle bir şanısınız yok.
  • Yeni filmin daha iyi olması lazım. Gördüğüm en berbat seri 4.süydü.
  • Bence yinede 3. den güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Bence yinede 3. den güzeldi

Şimdi şöyle bir şey var. Belki öyledir ancak benim filmde farkettiğim bir sürü çekim hataları var. Özellikle final kısmında. O yüzden beğenmedim filmi.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.