Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses dosyalarını torretn olarak indirebileceğimiz bir site varmı beyler tarayıcıdan inmesi kötü oluyor
  • Filmin sonunda milyarderin eski sevgilisine ne oldu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktı sonunda
  • Filmi geçenlerde izledim, görüntü kalitesi, efektler dışında senaryoda öyle gel beni izle diyen bir şey bulamadım. Filmin 2.5 saat olması da insanı çileden çıkartıyor.

Şamar oğlanına dönen Optimus
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Pm atsana sana zahmet
  • Mobildeyim hocam. Google dan aratirsaniz cikiyor hemen

Peki sağol torrent olarak bulabilsem daha iyi olur aslında
  • Torrent goremedim maalesef. Turbobit ile letitbit vardi

Biraz uzun sürüyor onlarda kapatamıyorumya kötü oluyor boş bir vaktimde yapacağım artık
  • bu hanım ablamıza noldu filmin sonunda . ben mi göremedim yoksa unuttular mı ?
     Transformers: Age Of Extinction
  • transformers serilerinde film içinde ve filmler arasında büyük kopukluklar var.diğer filmlerde de böyleydi.ne olduğunu yönetmende bilmiyordur muhtemelen.
  • transformers serilerinde film içinde ve filmler arasında büyük kopukluklar var.diğer filmlerde de böyleydi.ne olduğunu yönetmende bilmiyordur muhtemelen.
  • mark wahlberg iyi performans sergilemiş. favori oyuncularımdandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 24 Ekim 2014; 22:32:18 >
  • Görsellik 10 numara ama maalesef gerisi tırt. Vakit öldürmek için izlenir (165 dakika nasıl ölecekse artık )
  • çöp olmuş cidden keşke az bekleyip daha derli toplu konulu bi flim yapsalarmış efekler cidden iyi michael bay ın korku flimleri yapması şart yapsa zaten bide efekleri konuşdursa güzel iş yapar tutar bence
  • Ayin karanlik yuzunden gerisi tirt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Görsellik 10 numara ama maalesef gerisi tırt. Vakit öldürmek için izlenir (165 dakika nasıl ölecekse artık )

165 dakika ben izlerken ölemedi bir türlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

quote:

Orijinalden alıntı: obili

Görsellik 10 numara ama maalesef gerisi tırt. Vakit öldürmek için izlenir (165 dakika nasıl ölecekse artık )

165 dakika ben izlerken ölemedi bir türlü :)

Son 80dk güzeldi ama ve son sahnede optimus prime yerine gezegen formunda unicorn'u görsek iyi olurdu bütün film yaratıcı dediler adamı bi göstermediler.
  • Film gereksiz yere uzun.Efektler güzel ama gerisi yalan.Aynı senaryoyu izlemekten bıktım Transformers filmlerinde.
  • film in başı sıkıcıdır. ama son 30 40 dk süperdi. şu yaratıcıları korkarım ki 2016 da ki filmde de göstermeyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.