Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin 3. filmi için oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

İlk iki filmde yakanılan başarı nedeniyle devamının gelmesi kesin gözüyle bakılan Transformers serisinin üçüncü üyesine oyuncu alımlarına başlandı. Bugüne kadar resmi ağızlardan herhangi bir açıklama gelmemiş olsa da ilk iki filmin Komutan Lennox�ı Josh Duhamel�den dün açıklama geldi. Josh Duhamel yaptığı açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay�le bir araya gelmiş. Filmin senaryosunun hazır olduğunu ve çekimlerine bu yaz başlanacağını belirten Duhamel �Bu yaz Transformers 3�ün çekimlerinde ben de varım� şeklinde konuştu. Böylece Duhamel çekirdek oyuncu kadrosunda yer alan Shia LaBeouf, Megan Fox ve Tyrese Gibson�a katılmış oldu.

Transformers 3, Amerika'da 1 Temmuz 2011'de gösterime girecek. Ülkemiz içinse henüz bir gösterim tarihi belirlenmiş değil.
    Alıntı(hinrj)

Sürekli hareket halinde olan kameralar la ve Amerikan propogandası yapan Transformers a tam gaz devam

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sıkmaya başladı beni bu Tıransformırs, sırf Megan'ı merak ediyorum hakikaten.
  • 18.6 Mbps

Bıtrate'ye bak nçok çok iyi yavs DTS HD-MA
  • Sadece Megan fox için izlerim gerisi çöp.
  • Herkes Megan'ı merak ediyor film hikaye
  • umarım 2. film gibi olmaz...
  • Seri gittikçe batıyor.Dibine kadar amerikan propagandası.Filmler bilimkurgu yerine berbat komedi filmlerine dönmüş durumda.3. filmde de değişen birşey olmuyacak.Bi de 2. filmin 10gb lık versiyonunu indirmiştim yazık vallahi bir daha izlenmiyecek bir filme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transformers serisi ileride ciddi bir şekilde çekilir sıfırdan benden söylemesi...
  • 1.si güzeldi... Ama 2.sinde yarısında sıkıldım ve kapattım... 3.sünde ne olur bilemiyorum...
  • aslında film görsel efekt olarak 10 numara film ama o senaryo yok mu resmen içine ediyor filmin.amerikan propagandası,çocukça espriler ve cinsellik ne yazık ki filmi mahfediyor.
  • İki filmde hem görsellik hemde aksiyon konusunda çok iyiydi ayrıca filmin müzikleride mükemmeldi. Sahneler ve müzikler mükemmel iyi birleştirilmişti o anı resmen izleyiciye hissettiriyorlardı.

Üçüncü filmdende kendi adıma çok umutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum

Megan Fox konusuna girmiyorum ve girmek istemiyorum
  • 2.ci filmi izlerken 2 defa uyuyakaldım. 1 defa çay ve ihtiyaç molası verdim. O derece yani.

Zaten ikinci filmler ilkin yerini tutamaz. Belki 3. film daha iyi olur.
  • 1 film yapıcak bırakacaktı şimdi harry potter gibi 6 lar buda
  • Filmde Megan Fox yerine başka biri oynasa 2. de 3.de çekilmezdi
  • adamalar figüran alımınada başlamışlar günlük 200 dolardan. meganı görebileceksek çeşitli yerlere eğilirken bedava da yapılır bu iş :P
  • ilk film güzeldi..
    ikinicisi vasat..
    üçüncsüde öyle olur..
    ama megan yok mu megan...
  • Arkadaşlar 2.film çokiyiyidi ya yorumları görünce küstüm size
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Arkadaşlar 2.film çokiyiyidi ya yorumları görünce küstüm size

Senin sistemde her film güzel abi
  • quote:

abi koymıyayım koymıyayım dedim ama yine dayanamıyorum koyacam:

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

abi koymıyayım koymıyayım dedim ama yine dayanamıyorum koyacam:

2012 ile ilgili film çekecek Michael Bay
    En son versiyon CGI efektlerini tanıtacak.
    Oyuncuya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Mart 2010; 23:12:13 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.