Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megatron un tipi hiç hoş olmamış comicsbook.com yayınlamıştıda begenmedım ben.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Ben çok beğendim valla, Predacons Rising animasyonundaki tasarımına benziyor.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    bumblebee mask de hosuma gıtmedı.Sam ve Mikaela'dan sonra çok bozdu tf :D Mark baba son filmde ekşınlara çok ham kalmıştı rallici cocukta öyle nerede o 2.filmdeki optimus vs all :(

• Söylentiye göre Filmin adının Last Knight konulmasının sebebi, filmin Kral Arthur evreniyle bir bağlantısı olduğu içinmiş. Hatta Optimus filmde şövalyeleri araştıracakmış
  • Liam Garrigan filmin kadrosuna katıldı. Kral Arthur'u oynayacakmış galiba.

Sen ne yapıyorsun Michael Bay? Bu filmin Transformers filmi olması gerekiyordu, Kral Arthur filmi değil.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya? geçmişe mi gidecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım kadarıyla Optimus Cybertron'a gidiyormuş, Cybertron ölü bir gezegen olmuş. Optimus Cybertron'u ölü bir gezegenden canlı bir gezegene tekrar döndürmek için bir yol buluyormuş. Bir eser bulması gerekiyormuş ve bu eser Dünya'daymış. Filmde Merlin ve Kral Arthur da olacakmış galiba. Ya bu film TF filmi, Decepticon'lara hiç gerek yok o zaman bu filmde, Optimus Cybertron'u geri getirmek istiyorsa, Decepticon'lar da ona yardım etsin, 3.filmde Optimus Cybertron canlanmasın diye kendini feda edecekti resmen. Yine Michael Bay, yine Michael Bay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 30 Ağustos 2016; 12:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Benim anladığım kadarıyla Optimus Cybertron'a gidiyormuş, Cybertron ölü bir gezegen olmuş. Optimus Cybertron'u ölü bir gezegenden canlı bir gezegene tekrar döndürmek için bir yol buluyormuş. Bir eser bulması gerekiyormuş ve bu eser Dünya'daymış. Filmde Merlin ve Kral Arthur da olacakmış galiba. Ya bu film TF filmi, Decepticon'lara hiç gerek yok o zaman bu filmde, Optimus Cybertron'u geri getirmek istiyorsa, Decepticon'lar da ona yardım etsin, 3.filmde Optimus Cybertron canlanmasın diye kendini feda edecekti resmen. Yine Michael Bay, yine Michael Bay.

hocam yanlışın var optimus cybertronu neden kurdurmadı Sentinel prime Cybertronu dünya üzerine kuracaktı ve insanlığın sonunu getircekti optimus bu yüzden feda etti kendini dünya üzerine kuracaklardı senaryo olarak bir hata yok burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 31 Ağustos 2016; 22:50:35 >

• forsaken54 kullanıcısına yanıt

Yinede Optimus, Cybertron'a büyük bir zarar verdi. Hatta Cybertron'un ölü bir gezegen olmasının nedeni, Optimus'un Sentinel ve Megatron'un planlarını durdurmasından dolayıymış. (Dünyayı Cybertron'a çevirmek istemedi yani) Sonuçta Dünya için Cybertron'u feda etti. Saçma geliyor bana.
  • Transformers 4'te Joshua Joyce rolünde olan Stanley Tucci, Last Knight filminde de olacak.
  • Yeni Transformers filmi:
    Transformers zaman yolculuğu yapıp Kral Arthur ve Merlin'in yanına gidecek.
    Excalibur'u Optimus Prime kullanacak.
    Daha sonra 2. Dünya Savaşı'na ışınlanıp Churchill'le birlikte Nazi ordusunu bertaraf edecekler.

Bu ne biçim senaryo? Michael Bay yine batırdı filmi. Geçmişler olsun. Yeni senaristlerde bence iş var ama Michael Bay'in batırmasından dolayı birşey yapamıyorlar. 6.film umarım iyi olur.
  • Bu nasıl konu resmen berbat edecekler. Film çok kötü olacak.

• Zaten filmi michael bay yonetiyo, ne bekliyosunuz ki?
    Cocuklugumda transformers hayrani olmama ragmen sadece serinin ilk filmini izledim, cunku biliyorum MICHAEL BAY *patlama efekti*

• patlamalar iyi hoşta bizlere izleyiciye yıkım lazım arkadaş taş taş üstüne kalmasın patama patlama kusucaz la yeter
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. En azından TF6'yı yönetmeyecek bu son filmi. Bir ara TF5 için Nolan ismi geçiyordu. Nolan yönetse muazzam olur 6.filmi
  • Optimus Prime, Megatron ve Bumblebee'in filmde nasıl görüneceği ortaya çıktı.

Görüntüler :

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

• Teaser Kasım/Aralık gibi gelecek

• Fragman kasım da geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Fragman kasım da geliyormuş

BİR GELSE ARTIK BEKLE BEKLE HELAK OLDUK
  • Beklenileni karşılayacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.