Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Micheal her şeyi kafasında sallıyor zaten.

Adam çocuk zekasıyla film çekiyor.

O kadar güçlü karakterler 1 2 insana harcandı.

Bir de espriler iğrenç. Hayır yapmasınlar yahu ne onlar öyle hiç ciddiyet kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin çok karanlık olmasını istiyorum. Filmin içinde büyük ihtimal Optimus Prime ölecek, Predaconlar olacak, Yaratıcılar, Megatron,Onslaught vs.

BvS gibi kapkaranlık bir film olursa güzel olur, çünkü bu filmin konusunu buna çok müsait. Eğer Michael Bay zeki bir adamsa bu filme espri koymaz.

Ne yapacaklar? Optimus Prime orda ölümüne yaratıcılarıyla savaş verecek, Autobot'lar burada dans edecek öyle mi? Hadi ordan Michael Bay, çok zekisin.
  • Abi çok kötü ya, birde böyle bir karakteri harcadılar. Şimdi insanlar Hot Rod'u Prime olarak görmek istemezse anlarım, adamın bir kere tipte yok Prime olacak. Ya birde evreni karalıyor herif, TF'yi filmlerle tanıyan adam Hot Rod'u, Devastator'u bu tipte hemen yenilen robotlar zannedecek. Onslaught harcanmaz umarım
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Hocam başrolde aynı kişiler var 4le . Yani karanlık film falan olmasını unutun. İşin içine Transformers ile insanlar katılınca espriler mantık hataları her şey olur.

Karanlığın yayına dahi yaklaşmaz.

Optimus yaratıcılar la 5-7 hatta 1 -2 dakika dahi savaşmaz. Hemen dünya ya döner. Sanki büyük bir savaş çıkacakmış gibi görünür. Halbuki olay sadece Chicago da geçer. Transformers lar manyak olduğu için sadece Chicago ya saldırıp. Hiç katliam yapmıyorlar. 1400 kişi ölüyor sadece

T5 te de aynen öyle olacak. İnsanlar kazanacak autobotlar değil.

Yeni bir bayformers filmi yani :/

• Maalesef haklısın. (Maalesef derken film hakkında üzülüyorum yanlış anlaşılmasın )

Zaten set fotoğraflarından görüyoruz, her gün birşey sızıyor. Optimus direk Dünya'ya gelmiş.

TF5'den senaristlerinden ve kadrosundan dolayı umudum var. Ama istediğimiz film olmayacağı çok bariz.

5.filmden sonra Michael Bay yönetmeyecek, bakalım yeni yönetmen bize neler sunacak.
    Bu filme yıkım lazım patlama değil.

Zack Snyder mükemmel gider.

Fakat büyük ihtimalle ya Micheal canisi yine devam eder ya da ona benzeyen bir manyak gelir.

Zira sıkıntı seride. Seri ABD ordusu ve genç liseliler ile ilgili. Autobotlar da ABD ordusundan sözde Dünya ya yardıma gelmişlerdi

Ve işin komik yani ABD "Sizi istemiyoruz,bu bizim savaşımız diyor." Bilmem kaç çağ ilerideki yardım etmek isteyen süper robotlara

Seri tamamen değişip SADECE CYBERTRON DA GEÇMELİ. Chicago da değil. Hadi o da olmasın
    Dünya olsun. Ula bunlar onca yolu nasıl geldiler tek başlarına gemileri niye düşmedi. Meteor gibi düştüler. (3. Filmdeki roket nereden geliyordu?) Hadi o da bir kenara. Bunların dünya da bir üssü yok. Kafalarına göre geziyorlar. İnsan yapımı yerleri kullanıyorlar.

Shockwave gerizekalı gibi dolaşıyor.

Robot tasarımları iğrenç

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

Bir düzgün benzeyen optimus,brawl,Jazz var.

Starscream bile iğrenç.

Film baştan aşağı rezil

Transformers ı çizgi filmlerden romanlardan veya oyunlardan bilen birisi güler bu filmlere.

• Hocam herşeyi kısaltarak yazmaya çalışıyorum zira hakikaten büyük problemler var filmlerde. Evet 1. Film güzeldi. Fakat abartmaya gerek yok
    7 alacak düzeyde idi. Sonu komikti.

Sam in hayatını anlattılar. Ula bize ne?

Godzilla da ailenin hayatı ve ABD ordusu.

Robocop ABD propaganda filmi olmasına rağmen şu diğer filmlerden daha iyidir. Zira film Robocop üzerine kurulu. Ordunun değil. Arada sadece Samuel giriyordu ABD ordusu şöyle böyle dedi.

• Ben oyunlarını da oynadım, çizgi filmlerini de izledim. Michael Bay o oyunlardaki, çizgi filmlerdeki tadı verse keşke. Ama bu adam veremiyor abi, dediğin gibi Zack çok iyi gider. Filmlerde tüm Dünya ele alınmalı. Decepticonlar sadece Chicago'ya geliyor, başka şehirlerde falan da yok direk ana merkez Chicago. 5.filmde de Chicago olacağını söylediler.

Robot tasarımları da çok kötü. Optimus çok havalı duruyor evet ama orjinal hali bu değil Optimus'un, hiç böyle bir şekil almadı daha önce. Michael Bay galiba hiç çizgi film falan izlememiş, direk bunu çağırmışlar ; ''Filmi çekeceksin'' diye o da tamam demiş galiba. Öyle duruyor çünkü. Bu adam hiç bilmiyor TF evrenini, birde Bumblebee'i çok abarttı, adam Optimus'u kurtarıyordu az daha 4.filmde, Zaten Hot Rod'u Bumblebee'yle alakası olan bir karakter olarak katacak film evrenine. Hot Rod daha önce hiç Bumblebee'yle yakınlaşmadı, hatta benim bildiğim yan yana bile durmadılar ikisi.

Cybertron'da geçen bir film kesinlikle yapılmalı.

• 1.Film abartılıyor çünkü seride başka iyi bir film yok
    Şaka maka bizim kadar bekleyen yok galiba bu filmi .

Beklediğimiz için de çok şey istiyoruz zira ben güzel bir bilim kurgu filmine açım.

• Aynen, konuda sadece ikimiz varız, ara sıra bazıları gelip gidiyor.
  • Ben bu filmin çok büyük hayranıyım.Animated serisini pek izlemedim ama oyunlarını bitirdim (Fall of Cybertron falan) Yalnız serinin başından beridir geçirdiği evrimlere istinaden değinmek istediğim birkaç husus var:

Öncelikle ben bir aksiyon manyağıyım,aksiyon benim hayatımdır.Mıchael Bay de bunu çok iyi yaptığı için bu filmi çok seviyorum zaten. Eğri oturup doğru konuşalım şimdi,Mıchael Bay kaliteli bir yönetmen olmayabilir,donanımı anca popcorn filmler yapmaya yetecek seviyede de olabilir,fakat adam aksiyonu çok iyi yapıyor kardeşim. Bu filmin ihtiyaç duyduğu en büyük şey de aksiyon,aksiyon,daha fazla aksiyon. Bu isim de Mıchael Bay ile özdeşleşmiştir benim için. Kötü yapsın/yapmasın,Transformers denince benim aklıma Mıchael Bay'den başka bir isim gelmiyor.

Benim için serinin en iyisi 3. filmdir. Dark Of The Moon'un çıkış zamanlarını hatırlıyorum,orada heyecanlandığım kadar başka hiçbir filmde heyecanlanmadım. Her ne kadar çok bariz kötü yönleri olsa da şehir yıkımının hakkını vermişti adam. İlk kez şehir yıkımı gördüğümüz filmdi yanlış hatırlamıyorsam. Kamera arkalarını izlerdim,adamlar şehrin belirli bir bölümünü trafiğe kapatıp enkaz döşemişlerdi yola mesela,Aksiyon için bu kadar özveriye sahip olunması gerçekten takdire şayan.

Ama objektif açıdan bakarsak en iyisi ilk filmdir. Karakterlerin gerçekten bir karakterleri olduklarını o filmde serinin diğerlerine nazaran daha fazla hissediyorsunuz. Gereksiz espriler yok,yapım yılına göre aksiyon/efektler mükümmel zaten. Ama Mıchael o filmden sonra aynı seyir zevkini veremedi maalesef.

Bu film için endişeliysem bunun sebebi 4. filmdir. Age Of Extinction gerçekten kötü bir filmdi.Normalde Transformers izlediğinizde adrenaliniz tavan yapar.Bunda başınız ağrıyor ve neden bunu izledim şimdi diye durup sorguluyorsunuz. Her şeyden önce,Mark Wahlberg nedir yahu? Yani Mark Wahlberg ve Transformers deyince kimin aklında ne canlanıyor Allah aşkına? Transformers dediğin Sam'dir ya Sam!

Oyuncuların zerre alakaları yoktu 4. filmde. Stanley Tucci'yi getirmişler mesela yahu bu adamın bu filmde işi ne? Senaryo bir o kadar dağınık ve amaçsızdı.Ruh yoktu yani. E aksiyon desen serinin en zayıf halkasıydı bu açıdan. Sinemadan en kötü psikolojiyle ayrıldığım film TF4'tür. Eğer 4 gibi olacaksa iptal etsinler kardeşim yazık günah yani.

filmler kesinlikle fiyasko... transformers çekmek kim bu micheal bay kim... Bumblebee önemli karakter boş değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Unicron'u bilmem de Quintessons kesin gibi.

quintessons zaten anlatılmadımı revenge of the fallende Mısırda kendilerini dağa kapatanlar bildiğim kadarı ile fallenin kardeşleri Optimusa liderlik matrixini verenler quintesson değilmi. Optimus prime'ın yaratıcısı Primus Zaten şuanki Haberlere bakarsak Hot rod da eklendiğine göre Filmde 2 villain olacak Primus(Bu optimusa yardım edebilir) unicron ve galvatron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 5 Ağustos 2016; 18:29:10 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Galvatron TF5'de olmayacakmış galiba. Bunun yanında RotF'da anlatılan Optimus'a matrix'i veren diğer Prime'lar. TF2'de Sam Prime'ları görüyordu. Quintessons orjinal hikayede Optimus ve tüm robotların yaratıcısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam herşeyi kısaltarak yazmaya çalışıyorum zira hakikaten büyük problemler var filmlerde. Evet 1. Film güzeldi. Fakat abartmaya gerek yok
    7 alacak düzeyde idi. Sonu komikti.

Sam in hayatını anlattılar. Ula bize ne?

Godzilla da ailenin hayatı ve ABD ordusu.

Robocop ABD propaganda filmi olmasına rağmen şu diğer filmlerden daha iyidir. Zira film Robocop üzerine kurulu. Ordunun değil. Arada sadece Samuel giriyordu ABD ordusu şöyle böyle dedi.

1. Film diger filmlerden sonra basyapit gibi geliyor.

Bu galvatron olayı da acayip komikti.

Animasyon evreninde Galvatron Unicron tarafından yapıldı. Şimdiyse KSİ adlı firma

Galvatron geldiği gibi yok eder ama bu sinema evreninde ki harbi komik be.

• İyi ki Unicron yapmamış, bu Michael Bay Unicron'u çok alakasız birşey yapardı, ama Galvatron çok pis harcandı 5.filmde büyük ihtimal Galvatron Megatron'a dönüşecek.
    Hahaha ABD nükleer bomba atar yok olurdu sonra "God bless America."

Hatta ona da gerek yok. Mark Whalberg'i salsalar oraya ölmeden geri gelir

Gereksiz patlamalar yapardı her yere. Gerçi son filmde acayip patlamalar yoktu eksikliğini hissettim. Hatta kaos hiç bir şey yoktu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.