Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Josh Duhamel'in dönüşüyle Tyrese Gibson da seriye 5.filmle birlikte geri dönecek. Kevin Kent filmde Blackbeard adlı birini oynayacak.

Mitch Pileggi ve Santiago Cabrera filmin kadrosunda.
  • Transformers 5'de Samuray drift geri dönüyor son hali hayli değişmiş

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017
  • https://www.instagram.com/p/BHz8qDMDNrV/

Filmle alakalı bir görsel. Büyük İhtimal Optimus'un savaştığı şeyler Predacon'lar. Eğer düzgün işlerlerse çok epik bir film geliyor, benden söylemesi.
  • Transformers: The Last Knight'a Yeni Karakter!

Transformers çizgi romanlarındaki askeri lider Onslaught serinin 5. filminde boy gösterecek.

Sevilen serinin 5. filmi Transformers: The Last Knight'ın çekimleri devam ederken filmin kadrosunda yer alan yeni bir kahraman ortaya çıktı! Serinin beyazperdeye uyarlandığı çizgi romanlarda askeri, elit bir Decepticon birliği olan Combaticon'ların lideri Onslaught da filmde boy gösterecek. Son olarak Heroes ve Merlin'den tanıdığımız Santiago Cabrera'nın kadroya dahil olduğu Paramount Pictures yapımı filmden set videosu ve Onslaught fotoğrafı geldi.

Serinin diğer filmlerinden tanıdığımız autobotlar Optimus Prime, Bumblebee, Drift bu filmde de karşımıza çıkarken ekibin yeni üyesi olarak Sqweeks'i tanıyacağız. Decepticonlardan da Megatron ve Barricade tekrar karşımıza çıkacak

Onslaughtan ilk görüntü

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Eee Bruticus olmayacak mı?

Brawl tekrar gelecek mi? Onslaught var da Bruticus olmazsa at çöpe gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya, Bruticus olmazsa ben neydeyim
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Transformers evreninde en sevdiğim karakter.

Devastator yapıldı. Bunu da yapsınlar

Fakat Allah aşkına biraz ortalığı dağıtsın bu. Bruticus hepsini parçalayacak güçte. Hatta dağıtır bile Autobotları.

• Bu film biraz daha karanlık olacak heralde, sonuçta yaratıcılar konusunu, Megatron'un geri gelişini, Onslaught gibi karakterlerin gelmesi, yüzünden Autobot'ların bu sefer çok daha zor bir güçle savaştığını ve bu savaşta çaresiz olacaklarını düşünüyorum. Transformers'a biraz karanlık iyi gidebilir. Zaten filmde Predacon'lar da olacak heralde. Bilmiyorum ya, ilk defa heyecanlandığım bir Transformers filmi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 29 Temmuz 2016; 10:00:54 >
    Olmazsa çok pis söverim. Bu ne arkadaş ya her seferinde Autobotlar rahatça yeniyor anasını satayım. İnsanları öldürmüyorlar. Sam Witwicky'nin 50 defa ölmüş olması lazımdı be. Adamın özel gücü falan da yok düz insan zaten.

Sinir oluyorum böyle karakterlere . İnsanların ne haddine koca Autobotlara yardım edip Decepticonlara saldırsınlar? Biri robot diğeri organik yaşam biri öldümü geri gelmiyor.

Ha bir de yıkım olsun arkadaş ya. 3. filmde doğru düzgün yıkım yoktu. Sadece patlama efektleri.

Halbuki düpedüz etmeleri lazımdı . Terminator filmlerinde daha fazla yıkım var.

Haa bir de Decepticonlar gidip insanlarla anlaşıyorlar ya . Tam komedi. Decepticonlar isterse dünyayı düpedüz ederler. Fakat önce Chicago'ya geliyorlar. Sonra da 2 oyuncak robota yenilip ağlıyorlar la de git ya.

Çocuk filmine çeviriyorlar. Anca çocuklar izler o filmleri. Tamam Batman V Superman gibi bir şey beklemiyorum da. Man Of Steel havasında olsun. New York'un ortası dümdüz olsun yahu

Hep komedi çeviriyorlar bana verseler yönetmenliği bakın nasıl bir film yaparım ha

• Ya Optimus Prime'ı her filmde insanlar kurtarıyor. İnsanlar olmasaydı Optimus şuanda ölmüştü resmen Tam komedi. Ve evet, MoS yıkımı olursa muhteşem olur ki olmalı da. Bu sefer çok yıkım olacak diyorlar zaten, Bu sefer sadece Decepticonlar yok, Predaconlar ve yaratıcılar da işin içinde. Büyük ihtimal hepsi iş birliği yapacak. Autobot'lar yenilecek diye düşünüyorum ben. Optimus Prime filmin sonunda Dünya'ya geri dönecek ve Dünya'nın içine edildiğini farkedecek. 6.filmde de ölümüne savaş olacak diye düşünüyorum, inanıyorum yani. Ya bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Bu film biraz daha karanlık olacak heralde, sonuçta yaratıcılar konusunu, Megatron'un geri gelişini, Onslaught gibi karakterlerin gelmesi, yüzünden Autobot'ların bu sefer çok daha zor bir güçle savaştığını ve bu savaşta çaresiz olacaklarını düşünüyorum. Transformers'a biraz karanlık iyi gidebilir. Zaten filmde Predacon'lar da olacak heralde. Bilmiyorum ya, ilk defa heyecanlandığım bir Transformers filmi geliyor.

Ayrıca Optimus prime taraf değiştirebilir teaserde göründüğüne göre Dark Energon anlatılcak sanırım Optimus autobotlar ile savaşabilirde hafızası olmadığı için kısacası bu filmde Optimusu autobotlar ile dövüşürken görebiliriz :)

@Centaurus A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 29 Temmuz 2016; 14:44:32 >

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum valla, o teaser'ın şaşırtma olduğunu düşünüyorum ben. İlk trailer gelmeden hiçbirşey belli değil ama Optimus autobot'larla savaşırsa güzel olur.
    Herkeste kendi takımına ihanet ediyor artık hocam. Şaşırmam..
  • Attano kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Bunun üzerine bir de Onslaught da Megatrona ihanet edecek bence. Zaten bildiğim kadarıyla Onslaught ile Megatron çok zıtlar.
  • Filmin ilk resmi posteri yayınlandı!

• Bekleneni verir yada vermez bu serinin yapımcıları bu konuyu hiç takmıyor zaten izleniyor havasında 5. filme kadar geldiler ama senaryo ekibi değişmiş. Belki biraz beklenti içine girebiliriz. Kadroda sağlam. Aksiyoooonu..bol bir film olur gene.
    Cybertron

• Kadro hiç olmadığı kadar sağlam bu sefer. Anthony Hopkins, Laura Haddock gibi oyuncular var kadroda. Aksiyon yine bol tabiki Michael Bay'in en iyi becerdiği iş aksiyondur bana göre. Senaryo ekibinin değişmesinin nedeni büyük ihtimal bu filmin konusunun orjinal Transformers konularına inmesi, eski senarist bu konuyu becerecek bir senarist değil diye değiştirdiler bence. İron Man'in senaristlerine verdiler bu filmi. Benim beklentim çok değil ama Transformers 1 kalitesinde olursa tadından yenmez.
    Tabiki kadro bu sefer güzel. Aksiyon kısmında da haklısınız. 1. Filmin kalitesinin üstünde olucaktır umarım ki. Fakat fazla beklenti içine de girmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 1 Ağustos 2016; 18:32:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.