Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sefer senaristler İron Man'in ilk filminin senaristleri, bu yüzden beklentim yüksek benim, fakat baya karmaşık olabilir. Hem Optimus Prime tarafını, hem Galvatron tarafını, hem de Cade Yeager ve diğer Autobot'lar tarafını iyi işlemeleri lazım.
  • güzel olcak bence yenisi
  • TTNC Space kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yalnız zaten Megatron, Galvatron olarak yeniden doğmamış mıydı? Acayip kafam karıştı, bunun gözleri de Optimus'un gözlerine benziyor, ya Galvatron Megatron görümüne tekrar ulaştı ya da bu Megatron değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

+1

Adamın sınırsız çizilmesine mi güldün ? Hiç hoş değil birgün seninde başına gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ona gülmedim ki kardeşim, asla öyle birşey yapmam. Ben yeni Transformers filminin güzel olacağını düşünmekteyim. O yüzden mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Ben ona gülmedim ki kardeşim, asla öyle birşey yapmam. Ben yeni Transformers filminin güzel olacağını düşünmekteyim. O yüzden mutluyum.

Yanlış anlaşılma olmuş. Bende merak ediyorum gelecek filmi. Dün gecede TRT'de ilk filmini oynattılar. Bakalım nasıl olacak ? İnsanları kahraman etmek değilde umarım robotlar ön plana çıkar. Dünya'yı zaten insanlar berbat ediyor. Birde kurtarıcı falan rolüne koymaya çalışıyorlar. Tabii bir film ama insanların daha çok ön planda yer almasına karşıyım bu filmle ilgili olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 1 Haziran 2016; 14:08:41 >
  • Dün gece izledim TRT'de. Gerçekten ilk film baya güzel. Aynı başarıyı Transformers : Last Knight'da yakalayacaklar bence. Ekip bu sefer sağlam birde katılıyorum size, insanlar bu kadar çok öne çıkmamalı. Zaten bu filmle ilgili beklentiye girmemin bir nedeni de son TF filminde OP'ın uzay'a gitmesiydi. Büyük ihtimal daha çok Optimus'a odaklanacak. Adından da anlaşılıyor bence.
  • Micheal Bay varsa zerre umudum yok
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Ama senaristler İron Man'in ilk filminin senaristleri.
  • 2 yeni haber var.

1.Haber : Anthony Hopkins, Transformers : Last Knight'ın kadrosuna katıldı. Kendisini Thor filmlerinden de tanıyoruz.

2.Haber : TF : Last Knight'ın resmi twitter hesabından paylaşılan bir tweet :

Cybertron’s newest knight already has an armor of gold…

Büyük ihtimal Bumblebee'den bahsediyor, Last Knight'ın Bumblebee olması çok yüksek, bu durumda Optimus Prime ölecek ve komutayı Bumblebee devralacak.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Optimus un olecegini sen mi tahminen soyluyorsun, yoksa filmden gelen bir haber mi ?

• Bir rezalet daha. Isıtıp ısıtıp aynı filmleri veriyorlar.

• Ben Optimus Prime'in öleceğini bile düşünmüyorum, bakma sen yazıyorum ama Çünkü orjinal hikayeden esinlenme istiyorum ben. Optimus Prime ölürse filmin gişesi düşük gelebilir. Zamanında sahte bir haber olan ''Optimus dies, Rodimus Rules'' haberi gerçekten savaşa yol açtı, herkes Michael Bay'e Optimus öldüğü için küfürler etti, yani ben Optimus Prime'in öleceğini düşünmüyorum, Twitter'daki o tweet'in de Optimus Prime'la alakalı olduğunu düşünüyorum. Hem Optimus ölse bile ancak filmde olur bu olay, yoksa gişede batar TF5. Gerçekten Optimus yüzünden giden çok insan var TF'ye.
    Hocam Mr. Micheal kafası ve düşünceleri gereği bol bol patlamalı,ABD ordusu propagandalı,filmde robotlardan çok insanları ele alacak.

Ha kafası eser de ADAMLIK yapıp Adam gibi bir film çıkarırsa eyvallah.

İlk fragmanları görmek lazım o yüzden. Fakat şunu söylemeliyim ki film bu haliyle rezil ötesi sadece CGİ var izlenmelik.

Yahu insanlarla devasa robotlar nasıl bir olup savaşıyorlar gram mantık yok.

• Aynen kardeşim, adam 1.film hariç her filminde Transformers'la dalga geçti, halbuki çizgi filmleri severek ve keyif alarak izlerdim. 2,3 ve 4.filmler sadece CGİ'dan ibaret, 4.filmin yine güzel sahneleri vardı gerçi ama tatmin etmiyor.

İnşallah bu iyi olacak eğer olmazsa zaten, bende sizin gibi her zaman gömeceğim
  •  Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

Transformers : Last Knight'ta ki Bumblebee'nin arabasının görüntüsü yayınlandı.

Büyük ihtimal Bumblebee'nin görünümü değişecek.
    Güzel olmuş ya :)

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Aynen, ama 4.filmdeki de gayet hoştu bence
  • Laura Haddock filmin kadrosuna katıldı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.