Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabaların, aslında araba olmadığı, aşırı gelişmiş teknolojinin her yanı sardığı Transformers serisi sevenlerine güzel haberlerle geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde filmin yapım şirketi Paramount’un yaptığı açıklamayla, Transformers 5,6 ve 7.filmler için tarihler belirlendi.

Transformers 5 – 23 Haziran 2017

Transformers 6 – 8 Haziran 2018

Transformers 7 – 28 Haziran 2019

Henüz haberimiz bitmedi. Bir başka açıklama ise, Transformers 6’da çok değişik bir şey deneyecekleri oldu. Açıklamaya göre:

“8 Haziran’da daha önce hiç değinilmemiş Bumblebee’nin hikayesi işlenecek. Hasbro oyuncak aleminin en sevilen karakteri.”

Bumblebee aslında ilginç bir seçim olmuş. Sonucunda ne getireceğini tahmin etmek güç. Yani, oyuncağı çok seviliyor diye, filminin de çok sevileceğinden emin olamayız. Kimi kandırıyoruz ki, hangi karakterin hikayesini işlerse işlesin o filmler her türlü izlenecek. Ama belki yedinci film için kötü bir etki yaratabilir.

Bunun dışında bir de Micheal Bay’in yönetmenliğine birkaç şey söylemek istiyorum. Kolaysa sen yap diyenler olacaktır illaki, ama bu adam bu işi beceremiyor. Transformers’ı ele alalım. Bir aksiyon sahnesinde, kim kime vuruyor, kim kimi öldürüyor belli değil. Bu kadar karışık bir görüntü işini onaylaması izleyiciye yapılan işkenceden başka bir şey değil. Biz bu adamın yönetmenliğini değil, Transformers Dünyasını seviyoruz. Keşke başka biri yönetse diye düşünüyordum ama, yapılan açıklamalarla bu adam bu seriyi bitirecek gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Bu Michael Bay çok cayak biri herif sürekli 180 derece dönüyor çocuk oyuncağı sanıyor. Evet şaka bir yana hakikaten de çocuk oyuncağı oldu. Zaten amaç oydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Arabaların, aslında araba olmadığı, aşırı gelişmiş teknolojinin her yanı sardığı Transformers serisi sevenlerine güzel haberlerle geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde filmin yapım şirketi Paramount’un yaptığı açıklamayla, Transformers 5,6 ve 7.filmler için tarihler belirlendi.

Henüz haberimiz bitmedi. Bir başka açıklama ise, Transformers 6’da çok değişik bir şey deneyecekleri oldu. Açıklamaya göre:

“8 Haziran’da daha önce hiç değinilmemiş Bumblebee’nin hikayesi işlenecek. Hasbro oyuncak aleminin en sevilen karakteri.”

Bumblebee aslında ilginç bir seçim olmuş. Sonucunda ne getireceğini tahmin etmek güç. Yani, oyuncağı çok seviliyor diye, filminin de çok sevileceğinden emin olamayız. Kimi kandırıyoruz ki, hangi karakterin hikayesini işlerse işlesin o filmler her türlü izlenecek. Ama belki yedinci film için kötü bir etki yaratabilir.

Bunun dışında bir de Micheal Bay’in yönetmenliğine birkaç şey söylemek istiyorum. Kolaysa sen yap diyenler olacaktır illaki, ama bu adam bu işi beceremiyor. Transformers’ı ele alalım. Bir aksiyon sahnesinde, kim kime vuruyor, kim kimi öldürüyor belli değil. Bu kadar karışık bir görüntü işini onaylaması izleyiciye yapılan işkenceden başka bir şey değil. Biz bu adamın yönetmenliğini değil, Transformers Dünyasını seviyoruz. Keşke başka biri yönetse diye düşünüyordum ama, yapılan açıklamalarla bu adam bu seriyi bitirecek gibi görünüyor.

Film sirasinda yeterince aktif olup takip edemiyorsan bu Michael Bay'in degil senin sucun. Bilim kurgu degil aksiyon izliyorsun ve bu adam bir aksiyon filminin nasil olmasi gerektigi konusunda cok saglam bir ders vermistir.

Godzillayi izlediniz mi bilmiyorum ama 2014'te yapilan ve turune aksiyon denilen bu muthis gorsel efektli filmi sinemada 3D izlerken uykum gelmisti. Tahmin edin neden? Hareket yoktu! Kamera zar zor saga sola oynayip sarsinti hissi yaratiyordu yani kamera hic hareket etmiyordu. Bir aksiyon filminde en onemli seylerden biri kamera hareketidir,sizi filmin icinde yasatan en onemli sey odur cunku.filmdeki patlama catlamalarin hicbir onemi yok aslinda,sizde adrenalin olusturan sey kameralarin bu aksiyon sirasinda verdigi tepkidir ve bu adam gercekten bunu cok iyi kavrayip uyguluyor.

Elestirilecek bir sey varsa o da Transformers serisinin transformers evrenine hitap etmekten uzak bir sekilde propagandalarla dolu Amerikan aksiyon filmleri olmasidir.

• Isabela Moner ve Jerrod Carmichael Transformers 5 filmine katıldı Ayrıca Transformers 6 2019'a ertelendi
  • Beklentim yuksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin tüm filmlerini sinemada izleyen biri olarak bu filmi de kaçırmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Arabaların, aslında araba olmadığı, aşırı gelişmiş teknolojinin her yanı sardığı Transformers serisi sevenlerine güzel haberlerle geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde filmin yapım şirketi Paramount’un yaptığı açıklamayla, Transformers 5,6 ve 7.filmler için tarihler belirlendi.

Film sirasinda yeterince aktif olup takip edemiyorsan bu Michael Bay'in degil senin sucun. Bilim kurgu degil aksiyon izliyorsun ve bu adam bir aksiyon filminin nasil olmasi gerektigi konusunda cok saglam bir ders vermistir.

Godzillayi izlediniz mi bilmiyorum ama 2014'te yapilan ve turune aksiyon denilen bu muthis gorsel efektli filmi sinemada 3D izlerken uykum gelmisti. Tahmin edin neden? Hareket yoktu! Kamera zar zor saga sola oynayip sarsinti hissi yaratiyordu yani kamera hic hareket etmiyordu. Bir aksiyon filminde en onemli seylerden biri kamera hareketidir,sizi filmin icinde yasatan en onemli sey odur cunku.filmdeki patlama catlamalarin hicbir onemi yok aslinda,sizde adrenalin olusturan sey kameralarin bu aksiyon sirasinda verdigi tepkidir ve bu adam gercekten bunu cok iyi kavrayip uyguluyor.

Elestirilecek bir sey varsa o da Transformers serisinin transformers evrenine hitap etmekten uzak bir sekilde propagandalarla dolu Amerikan aksiyon filmleri olmasidir.

Transformers senin gibi düşük zeka,basit izleyiciler sayesinde o kadar hasılat yapıyor zaten,istediğiniz her şeyi veriyor film.Senaryo olmasın,oradan oraya koşturup her yere ateş etsinler,2 tane de oyunculuğu 0 olan güzel kız koy oh mis.

Birde hayatında hiç bilim kurgu filmi izlemedin galiba?

• Iyice kabak tadı verdi artık. İlk filmden sonra gram zevk vermez oldu. Son 4 filmi başlattı, sıkıcıydı, safi görsel efektti. Gelmese de olur.

•  Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017
  • Teaseride yayınlandı

• Yalnız galiba o Nemesis Prime. Ulan acayip bir beklenti yaptım şimdi

Optimus Prime gibi görünmesinin şaşırtma olduğunu düşünüyorum, yaratıcılar Optimus'u yenmesi için Nemesis'i yarattı bence.

Bunun yanında Optimus yada Nemesis olan robotun gözlerindeki Dark Energon.

Filmin adının Last Knight olması Optimus'un hikayesinin iyice açılacağını ve filmin uzay tarafının Cybertron'da geçeceğini düşünüyorum.

Beklemedeyiz.

EN İYİ TRANSFORMERS FİLMİ GELİYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 17 Mayıs 2016; 7:51:26 >
  • Optimus 3 kere tıra dönüşsün, 3 kerede kavga etsin başka birşey istemem. Zaten bildiğin karateci oldu. Önüne geleni pataklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Yalnız galiba o Nemesis Prime. Ulan acayip bir beklenti yaptım şimdi

Optimus Prime gibi görünmesinin şaşırtma olduğunu düşünüyorum, yaratıcılar Optimus'u yenmesi için Nemesis'i yarattı bence.

Bunun yanında Optimus yada Nemesis olan robotun gözlerindeki Dark Energon.

Filmin adının Last Knight olması Optimus'un hikayesinin iyice açılacağını ve filmin uzay tarafının Cybertron'da geçeceğini düşünüyorum.

Beklemedeyiz.

EN İYİ TRANSFORMERS FİLMİ GELİYOR!

Nemesis değil o optimus prime

transformersin bir serisinde unicron optimusun hafizasini almışti galvatron ile dūnyaya karşi savaşmışti hatirlamadiği için yūksek ihtimal bunu konu alacaklar

• Michael bay yönetmesin artık

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Peki Optimus kendine gelebiliyor muydu o seride? Birde öyle birşey olursa güzel bir hikaye çıkabilir, tabi ki iyi işlerlerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Optimus 3 kere tıra dönüşsün, 3 kerede kavga etsin başka birşey istemem. Zaten bildiğin karateci oldu. Önüne geleni pataklıyor.

optimus boşuna prime değil. sentinel'in de dediği gibi ilah gibi birşey prime'lar. age of extinction'da da şövalyeni tanı diyordu, yani kendisi şövalye. karşısında durabilecek tek şey başka bir prime. zaten sentinel megatron olmasaydı alıyordu optimus'un kellesini

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Transformers : Last Knight, Michael Bay'in son yönettiği film olacak, ondan sonra Steven Spielberg'in yöneteceğini düşünüyorum, ki zaten kendisi Transformers filmlerinde yapımcı oluyor.
  • İlk filmler güzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus
  • Kabak tadı veren serinin boş beleş yeni filmi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.