Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk üç filmi beğenerek izlemiştim.Son çıkan filmi biraz izleyip bitirememiştim.Zaten sarmamıştı açıkçası.Umarım bu güzel olur.
  • Detaylar gelmeye devam ediyor..

Mark Wahlberg Cade Yeager ile geri dönecek, bunun yanında Isabela Moner de filmde bulunacak, Peter Cullen efsanesi tekrar Optimus reyiz'i seslendirecek, Jerrod Carmichael'in rolü henüz belli değil, İlk 3 filmde Major Lennox karakterini canlandıran Josh Duhamel Last Knight ile geri dönecek, Bunun yanında Megan Fox ve Shia Labeouf filmde bulunabilir söylentileri dolaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Detaylar gelmeye devam ediyor..

Mark Wahlberg Cade Yeager ile geri dönecek, bunun yanında Isabela Moner de filmde bulunacak, Peter Cullen efsanesi tekrar Optimus reyiz'i seslendirecek, Jerrod Carmichael'in rolü henüz belli değil, İlk 3 filmde Major Lennox karakterini canlandıran Josh Duhamel Last Knight ile geri dönecek, Bunun yanında Megan Fox ve Shia Labeouf filmde bulunabilir söylentileri dolaşıyor.

Shia gelsin tek istediğim o.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Benimde tek istediğim sağlam bir senaryo.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin, güzel bir film yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah, bu arada filmde büyük ihtimal Rodimus Prime'ı göreceğiz, ben Optimus Prime'ın kalmasını istiyorum valla, fakat belli olmaz.
  • Shia gelsin tek isteğim bu of of çok sağlam geliyor bu sefer
  • Aynen kardeşim, senaryo ekibine baktım, Iron Man 1'in senaryosunu yazan ekip Transformers Last Knight'ın senaryosunu yazıyor.
    Karamsar olmak istemiyorum ama nedense Micheal Bay geçiyorsa o filmin içinde güzel olacağından şüphe duyarım açıkçası. CGI'ylara ve patlamalara abanırlar diye korkuyorum. 1-2 diye kadın koyarlar...
  • Filmle ilgili haberleri ben yapacağım anlaşılan.

Filmin kadrosuna Allen Phoenix katıldı, filmde Luke Reynolds adlı birini canlandıracak.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Bu aralar hastaneden çıktığım yok, foruma zor giriyorum. Kandiliniz mübarek olsun.
  • Güzelim Transformers'ı mahvettiler, son filmde zaten sıkıntıdan baygınlık geçirecektim. Bıraksınlar yapmasınlar artık. 3-4 sene sonra baştan başlasın Transformers serisi...
    Sağol kardeşim senin de Kandilin mübarek olsun.
  • quadream kullanıcısına yanıt
    Bu sefer iyi olacak gibi, senaristler İron Man'in ilk filminin senaristleri, o yüzden benim beklentim var baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Bu sefer iyi olacak gibi, senaristler İron Man'in ilk filminin senaristleri, o yüzden benim beklentim var baya.

iron man'in ilk filmi efsanedir gerçekten, belki yapılmış en iyi superkahraman filmlerinden biridir. eğer ona birazcık benzerse film baya güzel olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Merak etmeyin, güzel bir film yolda.

Daha hicbir sey belli degil birader,nereden anladin guzel olacagini Allah askina ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

Kabak tadı veren serinin boş beleş yeni filmi.

aynen dediğiniz gibi vallahi..
  • Teaser'da gozuken arkadas cok buyuk ihtimalle Nemesis Prime

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Bende Nemesis Prime diye düşünüyorum ama yaratıcılar Optimus Prime'ın beynini yıkamış olabilir.
  • Treaser acaba oyundan olabilir mi?

Seneye seri 10.yilina giriyor bu defa titiz calissinlar hikayaye bagli izleyicileri memnun edecek bir yapit meydana getirmelerini umit ediyorum yoksa yerden yere vurulur michael bay 10 yil bu dile kolay! tf projesini cocugu gibi gordugunden birakamadigini belirtmisti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.