Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bosuna su gelecek bu gelecek diye heyecan yapmayin.m. bay'in onceki filmlerde robotlari nasil harcadigini hatirlarsiniz herhalde.shockwave 3. Filmin ana kotusu dedi cok basit harcadilar. 2.filmde rampage vs bumblebee, sideways vs sideswipe dediler ama sam'in gicik anne babasini gorduk daha cok.m. bay cok iyi fragman cekiyor ama iyi film yapamiyor.ben yine umitli degilim bu filmden.yalniz 4. Film 2. Ve 3. Filmden kesinlikle daha iyiydi.robotlarin uzerine biraz daha fazla durulmustu.ilk filmin yerinin ayri olmasinin nedeni her bir robot karakter uzerinde durulmus olmasi.iyi bir yransformers filminin formulu bu kadar basit aslinda.

• double minded kullanıcısına yanıt
    Bu sefer Optimus'a odaklanacak bir hikaye göreceğiz galiba.
  • Filmin ana villain'i Onslaught olabilirmiş zaten.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Pardon Starscream ile onslaught birbiriyle kızgın.

Neyse Bruticus olsun koşa koşa giderim şu filme

Ha bari iğrenç de yapmasınlar yahu. Devastator ne idi öyle? Köpek yaptılar.

Bunu bari bir şeye benzetsinler
    Çok mu şey istiyorum

• double minded kullanıcısına yanıt

Vallaha ya Shockwave falan öyle paraşütle ölecek kadar basit mi be.

O kadar abartıyorlar ki filmde ABD ordusunu sanki film USA vs decepticons.

Filmin ismini değiştirelim bari ABD Ordusu Uzaylılara karşı. Arada bir de autobotlar çıkıyor.

Godzilla gibi. Filmde topu topu 11 dakika vardı

• Geçenlerde televizyonda ilk filme denk geldim,şöyle bir izleyeyim dedim...Aman Allah'ım ne kadar güzelmiş. Çocukluğum aklıma geldi,ne güzel zamanlardı be.Finaldeki linkin park müziği...o aksiyon...Tarifisiz bir şey. Yeni filmlerde neden bu hissiyatı bir türlü veremediklerini anlayamıyorum. Büyük ihtimalle çok uzatmaktan. Ahh Transformers ahh
  • Ve işte karşınızda!!!!

Hot Rod karakteri Transformers 5'de olacak, kesinleşti! İşte bu da fotoğrafı ;

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

Optimus yolcu beyler....

Ayrıca Galvatron 5.filmde olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 4 Ağustos 2016; 8:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Ve işte karşınızda!!!!

Hot Rod karakteri Transformers 5'de olacak, kesinleşti! İşte bu da fotoğrafı ;

Optimus yolcu beyler....

Ayrıca Galvatron 5.filmde olmayacak

Optimus nasıl yolcu ?

• Hot Rod geldiğine göre ya bu filmde yada sonraki filmlerde Optimus ölür, yeni prime Rodimus olur. (Yani Hot Rod)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Optimus'u bu kadar aşırı güçlü yapmışken nasıl yok olacak merak ettim.

Diğer evrenlere göre über güçlü tek başına ordu deviriyor. Benim bildiğim diğer transformerslar gibi fakat biraz daha güçlü. Ama bu süperman gibi bir şey yani. Kılıçla herkese dalıyor son filmlerde.
  • Yaratıcılar tarafından yok edilebilir veya yaratıcılar onu orjinaldeki gibi zombiye çevirip Autobot'ların üzerine salabilir, Autobot'larda birlik olup Optimus'u öldürürler.

Veya üçlemenin son filminde yani 6.filmde Rodimus Prime'ı görürüz. Hot Rod'u aynı filmde hemen Prime yapmak biraz aceleye kaçabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Hot Rod geldiğine göre ya bu filmde yada sonraki filmlerde Optimus ölür, yeni prime Rodimus olur. (Yani Hot Rod)

hocam optimus u kurtarıcı moduna soktular. ama benim tahminimde 5. filmin sonunda öldürecekler. güçlerini hot rod a devredecek. . filmde de yeni prime mımız finali yapacak gibime gleiyor.
  • Yalnız Hot Rod'u gösterdiklerinden beri tepki var Optimus ölürse Transformers serisi biter diye, belki sadece Hot Rod olarak sokarlar. 7-8-9.filmler de olacak. Belki 7.filmde öldürürler yada 6.filmin sonunda falan, ama büyük ihtimal 5'de Optimus gidici, ama geri dönecek gibi gözüküyor.
  • Hot rod rodimus prime varsa banko unicron da olacak 2 3 haftaya açiklarlar

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Unicron'u bilmem de Quintessons kesin gibi.
    Yaratıcılar dedikleri onlar galiba zaten?

•  Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

Yalnız beyler Michael Bay, Hot Rod'u başka bir karakter yapmış, Hot Rod böyle bir tipte karakterdir. Michael Bay bunu Drift'e de benzetmiş biraz, ya bu herif Prime olacak, bu tiple Prime olamaz ki

• Aynen, Michael Bay kafasından karakter sıkmazsa tabi.
    Hocam o gene normal de bu nedir yahu

[simage]
    http://tfwiki.net/mediawiki/images2/thumb/1/12/DevastatorManga1.jpg/300px-DevastatorManga1.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 4 Ağustos 2016; 19:38:03 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.