Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TF5 biraz daha karanlık olup yıkımı arttırırsa güzel bir film olur. Hatta 4.film çıktıktan sonra bazıları 5.filmde Dünya'nın çoğu yerinin yok olacağını söylemişti. İnşallah doğrudur.
  • İnternette bir yerde gördüm bu yorumu film hakkında. Fake olması çok büyük ihtimal. Ama yinede paylaşayım dedim.

Filmde Optimus, yaratıcılarının yanına gidiyormuş ve onlara dünyanın yaşanmaz bir hal aldığını ve yardım etmelerini istiyormuş ama işler istediği gibi gitmiyormuş, yaratıcılar Optimus'un da kendi başına hareket etmesinden hoşnut değillermiş, Optimus başta yaratıcılarına yardım için gidiyor yapıldığı yere daha sonra kendisini öldürülmesi gerektiğinin emrini verdiğini orada öğrenip yaratıcılarıyla mücadeleye giriyormuş. Ben bunu kesin olarak fake buldum açıkçası, Optimus en son yaratıcılarıyla savaşmaya gitmemiş miydi? Saçma geldi bana.

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Filmin senaryosu bu olabilir. Fake degildir, mantikli gorunuyor. Zaten baska nasil bir senaryo olabilirki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transformers : Last Knight'tan Drift'in görüntüsü yayınlandı :

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017

Benim düşüncem : ''Too much Red''
  • Ne bileyim ya, mantıklı gelmiyor
  • En iyi transformers filmi bu film olacaktır.Çünkü ıron man ilk filminin senaristlerin olması beni bu filme oldukça heyecanlandırıyor.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Valla senaristler sağlam, eyvallah. Michael Bay de yine çok saçmalamazsa oldukça iyi bir film bizi bekliyor.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Michael Bay umarım dediğin gibi saçmalamazsa güzel bir film olacaktır.Artık ben filmde biraz daha ciddilik,ve yıkımlar olmasını istiyorum.Koskoca filmde chicago yok oldu,diğerleri yıkım bile sayılmazdı.Neyse sanırım Unicronu ise 6.filme büyük ihtimal saklıyorlar
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yeni crosshairs

Umarım soundtrackler Dark of the moon gibi olur efsane müziklerdi age of extinction da dinobot charge harici çöp :)

Ayrıca unicronun olacağını galvatron ve optimusun gözündeki mor ışıktan anlayabiliriz Unicronun energon kaynağı dark energondur yani mor

Gözler aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Ağustos 2016; 17:46:35 >

• 1. Film haricinde diğerleri çöptü. Umarım güzel bir film olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barricade ve Houndun modeli yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 10 Ağustos 2016; 16:14:04 >

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    4.filmin müzikleri iyiydi bence,özellikle film sonunda çalan şarkı ama 3.filmin daha iyiydi kesinlikle. Unicron olsa tatlı olur ama Michael Bay karakter tasarımlarını alakasız yapıyor,Unicron diye başka birşey yapmasın bu adam

• Barricade ölmemiş miydi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

4.filmin müzikleri iyiydi bence,özellikle film sonunda çalan şarkı ama 3.filmin daha iyiydi kesinlikle. Unicron olsa tatlı olur ama Michael Bay karakter tasarımlarını alakasız yapıyor,Unicron diye başka birşey yapmasın bu adam

Eğer dediginiz gibi Michael Bay unicronu gezegen yerine küçük bir şekilde değişik yaparsa michael bay twitter da hakaret bile ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 11 Ağustos 2016; 2:12:57 >
  • Yeni Megatron(Galvatron) Modeli paylaşıldı

Megatronun yeni robot modeline baktığımızda film Predacons rising den alıntı yapılıyor

@mgsfanboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 11 Ağustos 2016; 12:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Yeni Megatron(Galvatron) Modeli paylaşıldı

Megatronun yeni robot modeline baktığımızda film Predacons rising den alıntı yapılıyor

@mgsfanboy

bu bildiğin avengers ultron olmuş.

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Muhteşem olmuş

• Karakterler muhteşem

• Bumblebee :

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.