Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

ÖF ÖF ÖF ÖF! ABİ FİLM ÇOK SAĞLAM GELİYOR YA. IMAX'TE İZLEMEYEN HİÇ İZLEMESİN YA DA KALKIP IMAX'in olduğu illere gitsin artık yoksa olmaz yani :D

Videonun altındaki açıklama:

"We’re transforming your movie experience. 98% of Transformers: The Last Knight was shot using IMAX® cameras. In IMAX® theatres, these sequences will expand to fill more of the screen and provide moviegoers 26% more of the image with even greater scope, breathtaking image quality and earth-shattering 3D for a truly immersive experience."

Özetle filmin %98'i IMAX 3D kamerasıyla çekilmiş. Bu sekanslar büyükçe genişlikle birlikte görüntünün %26 daha fazlası ekranı genişletip dolduracak şekilde izleyicelere nefes kesici görüntü kalitesi ve yeri yerinden oynatacak 3D özellikler sunacakmış.

Sinemalarda devrim olacak. Tarihi not alın!

yani ilk defa böyle bir filme en iyi 3d,mi çekilmiş ilk sanırsam inş bol bol dışarı taşma efekti görürüz..

Böyle bir şeyi zaten ya Micahel Bay ya da James Cameron yapar yaparsa..Ben beklerim teknolojik bir gelişme.Zaten filmden çok merak ettiğim şey bu

3d bluray hastasıyım zati,bugüne kadar çekilmiş her 3d filmi izledim ama bu son f,lmde tmmı ımax 3d bakalım M.BAY ne kadar iddalı bakarız en iyi 3d filkm bu olur ne dersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

ÖF ÖF ÖF ÖF! ABİ FİLM ÇOK SAĞLAM GELİYOR YA. IMAX'TE İZLEMEYEN HİÇ İZLEMESİN YA DA KALKIP IMAX'in olduğu illere gitsin artık yoksa olmaz yani :D

Videonun altındaki açıklama:

"We’re transforming your movie experience. 98% of Transformers: The Last Knight was shot using IMAX® cameras. In IMAX® theatres, these sequences will expand to fill more of the screen and provide moviegoers 26% more of the image with even greater scope, breathtaking image quality and earth-shattering 3D for a truly immersive experience."

Özetle filmin %98'i IMAX 3D kamerasıyla çekilmiş. Bu sekanslar büyükçe genişlikle birlikte görüntünün %26 daha fazlası ekranı genişletip dolduracak şekilde izleyicelere nefes kesici görüntü kalitesi ve yeri yerinden oynatacak 3D özellikler sunacakmış.

Sinemalarda devrim olacak. Tarihi not alın!

yani ilk defa böyle bir filme en iyi 3d,mi çekilmiş ilk sanırsam inş bol bol dışarı taşma efekti görürüz..

Böyle bir şeyi zaten ya Micahel Bay ya da James Cameron yapar yaparsa..Ben beklerim teknolojik bir gelişme.Zaten filmden çok merak ettiğim şey bu

3d bluray hastasıyım zati,bugüne kadar çekilmiş her 3d filmi izledim ama bu son f,lmde tmmı ımax 3d bakalım M.BAY ne kadar iddalı bakarız en iyi 3d filkm bu olur ne dersin

Ben nefret ederim IMAX olmadığı sürece hiç çekemem 3D.IMAX izleyince biraz çekilir oluyor o kadar.

Ama yine de en iyisi olabilir bence

• İlk eleştiriler baya kötü. 4. filmden de kötü diyen de var,genel olarak senaryo anlamında öncekilerin aynısıymış. O kadar hayal kırıklığına uğrayan var ki görsellikten etkilenmemişler pek. Ona göre gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk eleştiriler baya kötü. 4. filmden de kötü diyen de var,genel olarak senaryo anlamında öncekilerin aynısıymış. O kadar hayal kırıklığına uğrayan var ki görsellikten etkilenmemişler pek. Ona göre gidin

bakıcaz artık yurt dışında daha çok yorum lazım gidenler ne diyor vs
  • Konu olarak bilmem ama görsel olarak beklentim yüksek göreceğiz bakalım avatardan sonra ilk defa imax izlemeyi düşünüyorum.
  • Bu film Michael Bay'in son Transformers filmi mi yoksa serinin son filmi mi? (Umarım 1. seçenektir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Birinci seçenek

Şu seriyi Nolan yönetseydi keşke en başından
  • 4.filmden kötü ise bayağı uğraşmışlar sanırım ? Bir de 4.film sonrası Bay ekibi değiştirmişti yani kötü olduğunu o da kabul etmiş sanki ? AMa yine iyi olmamışsa..

4.filmin tek iyi yani son sahne idi zaten .Optimus uzayda görünüyordu ve umutlanmıştık bir sonrakinde olabilir mi diye.
  • Gala yorumları düşer artık

Yarın boşluk yakaladım iş bankası ile 7 liraya gidelim bari " 0 beklenti var "

• Micheal Bay in son filmi olsa dahi gidip TMNT filminin yönetmenini alacaklardı sanırım. Pek bir şey değişmez gibi.

• Dört de koşturmacadan başka bir şey yoktu. Görsellikte bir yere kadar. Bunda farklı şeyler bekliyorum ama yine harala gürele koştur koştur bir film olacak heralde.

• Ne izledim bilmiyorum valla. Şekilli şukullu sahne çekelim derken ne çektiklerini unutmuşlar galiba.
    Ruh yok. İçi boş. Karakterler boş. Allahtan izlerken sıkılmadım.
    Bitişi bile bi değişikti. Aksiyon bittiği gibi filmi de bitirdiler.
    1. filmdeki ruhu arıyorum ama artık bulamam gibi

Ayrıca film 1 adet Martha ve 1 adet Apocalypse sahnesi içeriyor :D:D:D İzleyince anlarsınız.
  • Biletimizi aldık bakalım imax umarım beklentimi karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Siyah bantlar sürekli olarak görünüp kayboluyormuş sanırım. Bu sizi filmde rahatsız etti mi?

Ah evet ondan bahsetmeyi unuttum. Filmin başından sonuna kadar dikkatimi çekti.
    Arkadaşım farketmemiş bile. Gerçi o oruçluydu. 23.30 a kadar bişey yiyemedi
  • Off çok kötü çok ilk yarı bıttı 50 dk nın 40 dk'sı boş !

Salak salak hareketler diyaloglar ergenler gibi koşuşturan robotlar

Görsellık Imax olarak da farklı bır sey yok

Çıkıp çıkmamak arasında kararsızım

• Haydaa yorumlar çok kötü üstüne imdb puanı 5.4 gidip gitmemekte kararsızım

• Yarisi bitti heycan yok iki uc kavga cikti o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Yarisi bitti heycan yok iki uc kavga cikti o kadar

3d nasıl afrkadaşım pop-out yani dışa taşma efektleri ve derinlik nasıl en çok 3d,sini merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Yarisi bitti heycan yok iki uc kavga cikti o kadar

3d nasıl afrkadaşım pop-out yani dışa taşma efektleri ve derinlik nasıl en çok 3d,sini merak ediyorum

Yok.

O kadar reklam falan Imax reklamları cıktı bu fılm ıcın ama yok varsa da ben farketmedım sırf bu yuzden gırmıstım fılme ama onda da hayal kırıklığı oldu

Cıkacaktkm ama Optımus hatırına kaldım seyrettım

Bazı yerlerınde uyudum gozlugu cıkartıp ızledım falan

2-3 sahne var onlar da zaten Optımus sahnelerı

• Film çakılmış resmen koskoca seriyi bitirdiler gidecektim vazgeçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.