Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne 3 ne 4 4k izlicen 10 anca heycan oldu geri vivivivi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Ne 3 ne 4 4k izlicen 10 anca heycan oldu geri vivivivi

ne diyon
  • Zaten ilk 2 film hariç bitik idi.3-4-5 giderek daha kötü. Anlamıyorum Michael Bay senarist ekibini değiştirmiş falan yine de bu olmuş.Arkadaş bu adam çok mu karışıyor ekibe ne yapıyor ? Normalde severim Bay'ın kamera kullanmasını falan ama....

Ergen ergen davranan robotlar , 2-3 kişinin gazına gelip harekete geçen robotlar , gereksiz uzatılmış tonla sahneler..Ortada savaş var Autobot'lar ortada yok 2-3 tane ancak o kadar ortalık insan kaynıyor onlar da paso yerden yere kayıp duruyorlar
    Film 150 dk falan ama izlenmesi gereken 20 dk o kadar.Olan biten herşeyi ben 20 dk içinde çekerim bitiririm.
    Son 3 filmdir böyle yani . Yaw Autobotlar yok ya olabilir mi böyle bir şey ? Çocuk filmi anasını satayım .
    4.film zaten savaş sırasında Cade ve diğer adamın elinde bir şey ile salak salak koşuşturmasını izledik durduk en abuk kısımı buydu film bitti Optimus'u uzayda gördük heveslendik nihayet artık olması gerektiği gibi film gelecek dedik. Quintesson dediler Unicron dediler heytt dedik..
    Zortladık şimdi.Zaten çekimlere başlandıktan sonra da umudumu kaybetmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Birazdan başlayacak. Yorumlar beklentimi 0'a düşürdü. Sadece aksiyon beklentim var, o yönden nasıl?

Eski filmler ile aynı.Ama daha sıkıcı geldi bilmem neden.Aynı olduğu için mi yoksa gerçekten kötü ,tekrar olduğu için mi bilemedim

• Aksama ankara migros 9 seansina imax biletimi aldim

Bayram dolayisi ile ankaraya geldim normalde bulundugum sehirde imax izleme sansim yok

Cok iyi denk geldi zamanlama

30 gayme verdim bilete.vay babayin

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    3d filan bise yok 4k olsaydi daha iyi olurdu oruc kafasi bide hava acayip sicak yazdigimi bnd anlamadim

• Ve Transformers 5. Bu filmi nasıl beklediğimi konuyu takip ettiyseniz biliyorsunuzdur. Age of Extinction öyle bir yerde bitti ki, ben çok fena gazlandım. Zaten Transformers'ın çizgi filmlerini bayılarak izlerim. 4.filmin bittiği yerden müthiş malzeme çıkabileceğini düşünüyordum. Neyse ilk başta 2016'da çıkacak denildi ve ben bile inanmamıştım. Ve sonra film 2017'ye ertelendi. İşler, oyunlar falan derken filmi unutmadım desem yalan olur. Aklımdan çıkmıştı ama içimde hala yatıyordu o hype. Sonra ilk trailer'ın geleceği haberini aldım, bekledim; ilk trailer geldi ve ben bu filmin efsane olacağı yönünde beklenti yapmaya başladım. Fragmanın sonunda Optimus'un Bumblebee'ye saldırması özellikle çok gazdı. Ve inanıyordum ki, Transformers 5; Michael Bay'e rağmen iyi bir film olacaktı Yeni trailer'lar geldi, benim hype'ım devam etti. İyi eleştiriler alacağına falan da inanmaya başladım. Özellikle 3.trailer'dan sonra gazlanmayan insan
    Sonra saçma sapan bir fragman politikası ilerledi, izlemedim hiçbirini. İlk incelemeleri bekliyordum, incelemeler geldi. RT puan olarak çok güvendiğim bir site olmasa da hangi film iyi, hangi film kötü olmuş diye bakarım siteye. Transformers'a baktım, kocaman bir 'Rotten' yazmakta. İçim karardı, çok üzüldüm. 'Michael Bay senaristlere rağmen filme batırabildi' demiştim. Ama muhtemelendir Transformers fanboyluğumdan 12.00'daki seansa girdim. Filmi izledim. Film hakkında görüşlerim çok garip. Neyse ufaktan başlayalım. İlk önce hikaye elbette. Transformers 4'te yaşanan olaylardan sonra.... Bir dakika. Lan bu filmde 4-5 arası hayvan gibi boşluk var. Yani nasıl bu kadar başardılar bilmiyorum, biri gelsin bana açıklasın. 4'te yaşanan olaylardan sonra ne? 5.Filmdeki olaylara nasıl geldik biz? Ne ara bu noktaya geldik? Cevabı şu galiba : A Michael Bay Movie. Neyse boşlukları bir kenara bırakalım. Filmin senaryosu biraz epik, biraz sıradan, biraz da kötü olmuş. Diyorum ya, çok garip görüşlerim var film hakkında. Bu noktadan sonra spoiler:
    Epik tarafı elbette ki Optimus Prime kısımları. Optimus Prime sahneleri o kadar epik ki.. Anlatamam. Film o sahnelerde zirve yaptı. Optimus'un Cybertron'a dönüp Quintessa'ya saldırmaya çalışması mı dersiniz, yoksa Quintessa'nın Optimus'u kontrolü altına alıp şeytani planlarını anlatması mı, Veya Cybertron'un Dünya'ya yaklaşıp Quintessa'nın Optimus'u Nemesis Prime'a çevirmesi mi. O kadar epik ki o kısımlar, Daha sonra elbette Optimus Prime'ın asayı bulmaya gitmesi ve orada Cade ile karşılaşması. Ve o sahne o kadar korkutucu ki. Optimus gerçekten de bir villain olmuştu gözümde. Daha sonra Bumblebee'nin Optimus'a saldırması ve Bumblebee vs Optimus kapışması sahnesi harikaydı.
    Kısaydı ama harikaydı Valla Optimus'un kötü adamdan tekrar iyi adama dönüşmesi kısmında Bumblebee'nin 'Senin için canımı veririm Prime, beni hatırlamıyor musun?' gibi Martha 2 sahneleri beni hayal kırıklığına uğratmadı değil. Ama o kadar gaz ki o sahneler, unutmuşum Ama şunu unutamam. Optimus neden bu kadar az gözüktü bu filmde? İlk yarıda 3 kere gözüktü, ikinci yarıda da 4-5 kere falan. Lan bu filmin başrolü aslında Optimus Prime. Unuttunuz mu? Ah Michael Bay Ah. Optimus'un şövalyeler tarafından yargılanması falan çok epik kısımlar. Tekrar tekrar izlesem sıkılmam muhtemelen.
    Sıradan kısımlarını hepimiz biliyoruz, neticede bu bir Transformers filmi. Autobots vs Decepticons konsepti işliyor her filmdeki gibi. Ama aksiyon sahneleri güzel, hemde baya güzel. Ufak hayal kırıklıkları olmadı değil ama
    3.fragmanın sonundaki Megatron vs Optimus dövüşü tam 30 saniye. 30.......... 30 ne lan? En kısa Optimus vs Megatron kapışmasıydı galiba. Megatron 'Eskiden kardeştik' diyip Optimus'a kafa atıyor. Optimus da 'O eskidendi' diyor, Megatron'a bir koyuyor ve Megatron geminin dışına çıkıyor. Bu kadar basit ve saçma olabilir mi? Ama 3.filmdeki Optimus'un Megatron'u gaza gelip öldürmesinden çok daha mantıklıdır yani onu söyleyeyim. Bumblebee vs Optimus'un kısa olacağı tahmin etmiştim, yanılmamışım; ama gerçekten çok güzeldi. Filmin temposu bir an bile düşmedi. Aksiyon da aksiyon, o yüzden sıkılmadım.
    Gelelim kötü yanına.
    Nemesis Prime ve Galvatron... Ah ah, Galvatron nasıl Megatron'a dönüştü tekrar onu açıklamadılar, yabancı bir forumda okuduğum kadarıyla büyük ihtimal Megatron Quintessa tarafından dönüştürüldü tekrar denilse de zannetmiyorum. Michael Bay Megatron geri gelsin demiş ve geri getirmiş. Kimse de bana hesap soramaz modunda. He birde.
    Şu detay aklımdayken unutmadan söyleyeyim: Megatron Starscream'in kafasına bakarak 'Hain dostum' diyor. Ne haini? Bu adam zaten 3.filmde öldü ve hep Megatron'a hizmet etti. Nasıl oluyor lan bu iş? Yani ben buna kötü senaryo yazımı ve kılıf uydurmak diyorum.
    Nemesis Prime'a ne demeli? Quintessa Optimus'u Nemesis'e dönüştürüyor ama ne hikmetse Nemesis Prime 5 dakika sonra tekrar Optimus haline geliyor. Yani Michael Bay son filmde bari kullanak demiş galiba. Ulan bu kadar efsane villain'ları çektiğin son film diye kullanmak zorunda mısın?
    Hikaye genel olarak şöyle diyelim: Sıkıntıları ve plot hole'ları olan, hoş bir hikaye. Evet hoş. Bu filmin yeni karakterleri müthiş çünkü. Tanıttığı her yeni karaktere ayrı ayrı bayıldım. Cade Yeager'a çok güzel bir portre çizmişler, Vivian karakteri müthiş olmuş, Ve ilk defa Michael Bay gözümüze sokmamış, ah bakın çok güzel kız, poposuna, memelere bakın falan diye. He Laura Haddock'a aşık oldum ama öyle gözümüze sokmamış bu sefer. Anthony Hopkins'in oynadığı karakter Sir Edmund Burton müthiş olmuş. Izabella bile ilk deneyimi için çok gözüme batmadı. Hot Rod ayrı bir müthiş, ayrı bir eğlenceli olmuş. Onun sahneleri çok iyiydi.
    Amcam muhtemelen Prime olacak ileri ki filmlerde, hazırlanın diyorum o yüzden şimdiden Hot Rod'u normalde sevmem ama bu filmde müthiş olmuş. Tasarımı, karakteri, zamanı yavaşlatan silahı çok güzel.
    Teknik açıdan efektler elbette harika. Michael Bay'in en iyi yaptığı olay zaten görsellik. Yine döktürmüş, patlamalar falan olmuş hocam. Aksiyon sahneleri dediğim gibi iyi, seslendirmeler yine güzel. Peter Cullen'a bayılıyorum ya Diğerlerinin de hakkını yemeyelim çok güzel olmuş. Cogman reyizz Müzikler birkaç tane var aklımda kalan. Diğer filmlerden iyidir Diğerlerinde hiç aklımda kalmıyor en azından bunda birkaç tane kaldı
    Last Knight dediğimiz şahsın Cade çıkmasını bir yerde duymuştum film çıkmadan;
    Cade Last Knight olabilir diye, doğru çıktı. Kendisini tebrik ediyorum
    6.Filme kurulan müthiş set-up için tebrik ediyorum ekibi.
    Unicron'la savaşılacak elbette ki. Bir üçleme kapanışı olacağı için bence Infinity War'daki gibi birşey olabilir. Optimus'un ölüp yeni Prime'ın olacağı bir film olacağını tahmin ediyorum. Michael Bay de yok ya Ayrıca Mark Wahlberg, 'Michael Bay yoksa yokum' demiş. 6.filmde kendisi olmayabilir. Bahaneyle 6.filmi daha çok robot odaklı bir film yapma şansları var. Yeni director bunu sağlayabilir.
    İşte Transformers 5. Bu. Genel olarak eleştirmenlere katılmıyorum, filmde sorunlar var. Michael Bay bazı şeyleri berbat etmiş. Ama bence Ghost in the Shell ve Logan'dan çok daha iyiydi. Evet Logan'ı beğenmedim %16 ne lan, RT'a güvenim baya azaldı bu filmden sonra. Gidin izleyin diyorum. Bir 8 veriyorum filme. Ciddiyim. Hadi iyi günler. İzleyin hocam.

• Bugün gittim 3d izledim filmi.O kadar butceyle bundan iyi 5 film çekilir diye düşünüyorum.Filmde gormek istedigim robot savasiydi daha cok ama genelde bir yerler yıkılıp duruyor filmde.Izleyiciyi sıkmamak adina uretilen anlamsiz yan karakterler ilgimi çekmedi (14yasindaki kiz).Zaten ilk yarıda senaryo seyirciye anlatilmaya calisiliyor.Bu sebeple film beklentimin altinda kaldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX'le izledim gittim görsel şovdu resmen. Bir ara film bitsin ye dua ettim o kadar uzatılır mı bir film kardeşim? Ne güzel ne kötü. Sesler ve görsel efektler gördüğümün en iyisiydi ama konu saçma be abicim ne ettiniz siz

• Senaryo ufakten tefekten iyi olsun, optimus ta 5-10 robotu havalı şekilde yensin bana yeter. Ama sanırım çizgi filmlerdeki o havayı hiçbir zaman alamayacağız.
  • Imdb çakılmış. Bayram da giderim imax izlerim diyordum hevesim kaçtı .
  • Filmi yukarıda belirtiğim gibi IMAXolarak izledim. Filmde bazı sahneler IMAX kamera ile çekilmiş özellikle aksiyon sahneleri. Sorun şu, görüntünün durmadan format değiştirmesi! Adam bazı sahneleri IMAX kamerası ile çekmiş aynı sahne içinde default kameralara'da yer vermiş. Durmadan sahnede hem frame hem format değişip duruyor. Gerçekten gözü yormaktan başka bir işe yaramamış bu film. Tabi rica etse göz mastürbasyonu yaşamak isteyen arkadaşları direk IMAX salonlarına yönlendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 23 Haziran 2017; 19:18:46 >
  • Bugün İzledim kesinlikle gitmeyin arkadaşlar yılın balon filmi buydu beklentimi hiç ama hiç karşılamadı.
  • TF Serisini neden bu adama vermediler bıktıkda M.bayin şu patlatma efektleri ve absüdrd komedi ve tarzından Jon Favreau çekse keşke adamın tek kötü filmi yok bknz:ıron man 1

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    Coluk cocuk filmi mi aksiyon sahneleri felan nasildi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

TF Serisini neden bu adama vermediler bıktıkda M.bayin şu patlatma efektleri ve absüdrd komedi ve tarzından Jon Favreau çekse keşke adamın tek kötü filmi yok bknz:ıron man 1

Son filmiymiş hocam zaten 6'ya başkasını bulurlar herhalde. Şimdi Ağustos'ta Bumblebee'nin çekimlerine başlıyorlarmış hayırlısı olsun artık o filmin konusu açılsın ordan devam ederiz artık.

• Yorumlar kötü oldu gerçi belliydi böyle olacağı yine hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

TF Serisini neden bu adama vermediler bıktıkda M.bayin şu patlatma efektleri ve absüdrd komedi ve tarzından Jon Favreau çekse keşke adamın tek kötü filmi yok bknz:ıron man 1

Son filmiymiş hocam zaten 6'ya başkasını bulurlar herhalde. Şimdi Ağustos'ta Bumblebee'nin çekimlerine başlıyorlarmış hayırlısı olsun artık o filmin konusu açılsın ordan devam ederiz artık.

Ya izleyiciler ve bizlerde dahil Tf hayranları yıkım bekliyorduk yıkım patlama değil kafayı kırmış adam bu M.bay illa patlatıcak bombaları adam bildiğin seyyar natogörselliği çok iyi ele alıyor onda tek kusur yok hatta şu an dünyanın en iyi CGI''efektleri bu filmde iyide konu nerde babam o ilk 2 film nerde hadi geç ilk film ne güzeldi ya konu karakterlerin uyumu savaşlar yıkımlar tam bir şölendi sonra görselliğe abandı konu olmasada bu sazanlar izler ded izledikte..halbuki btün çizgi serilerini izlemiş arşivimde olan bireyim hele ben gibi 30 yaşını devirmiş bireyler çok iyi bilir tf serisini hatta ilk 84 yapımı film benimle aynı yaşta ..bundan sonra olucaksa sağlam olsun espiri olmasın az karanlık kavsetli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Coluk cocuk filmi mi aksiyon sahneleri felan nasildi

Aynen küçük çocuklara fazla rol vermişler adamların dibinde bombalar patlıyor, robotlar parçalanıyor tek bi çizik bile almadan kurtuluyorlar bu yüzden filmin çoğu muhabbet konuşmayla geçiyor, aksiyon çok azdı optimus prime çok az göründü serinin en sönük filmi buydu bence fragmanda yayınlananlardan fazlası yoktu bu yüzden beklentimi karşılamadı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.