Bildirim
Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (28. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yeni çıktım filmden,olmamış bence serinin ruhuna aykırı olmuş.İlk bölüm oldukça sıkıcıydı ikinci bölümde ise aksiyon vardı ama içi boştu decepticon tasarımları felaketti. Onslaught görünce belki film sonu bir bruticus görürüm diye umutlanmıştım oda boş çıktı.Sonlara doğru abominus kırması garip bir combiner çıktı gerçi köpek şeklinde devastator yapan adamlardan fazla bir şey beklememek lazım.Bence gitmeyin derim 6.filmde yönetmen değişse bile çok bir şey olmaz seri kanser olmuş vaziyette.Seriyi kurtarmanın en iyi yolu 6. filmi iptal edip geriye dönük Cybertron savaşları ile ilgili bir üçleme film yapıp oradan dünyaya bağlamak bence.Bu arada hot rod koymuşlar filme silahını sevdim ama bu eleman ortaya çıkmışsa Optimusun suyu ısınmış demektir.Umarım 1986 da yaptıkları hatadan ders çıkarmışlardır.Aksiyon filmi olarak düşünürsek 6/10 Transformers filmi olarak düşünürsek 2/10 benim puanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotalan -- 23 Haziran 2017; 23:3:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tr dublaj neydi oyle klasik m.bay filmi patlamali kirmali seneryo 0.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bumblebee filminin çekimleri ağustos ayında başlıyacağını söyledi yapımcı diğer yaz ise 6 film çıkıyor hadi hayırlısı diyelim. Bu arada bumblebee filminin yönetmeni ise Travis Knight
Abi elli bin defa yazdım usanmiyorum yine yazacağım ben anlamıyorum bu firmaları. Ya harbiden bir noktan anlamıyorlar ya da hiç umurlarında değil.
Transformers film serisi oluşturulurken bence kesinlikle sanatsal bir maksat yoktu maksat sadece oyuncak satmak arada biraz da filmden para gelir diye düşünmüşlerdir. İlk filmi anlıyorum beğenen vardı da . 4. Filmi bile beğenen arkadaşım vardı. Korkup da söyleyemedim çocuk musun diye zira filmi sara sara izlemiştim çok çok çok boş sahneler vardı. Mantık hatalarını söylemiyorum zira aramak saçmalık. İzle geç. Eline mısır patlaması al izle. O da yok ya. Tf4 te harbiden canım sıkıldı. Yani bir ara izlediğim zamanına acıdım. Diğer filmleri de çok şükür sadece TV de izledim. Öyle müthiş bir seri değildi ama batırmayı becerdiler. Suçlu kesinlikle Micheal Bay. Bu adam da patlama sevdası var.
Eski seriler kadar heyecanlandırmadı, alışkanlık herhal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Flimden yeni ciktim
Ilk yari rezildi ikinci yari ortalama transformers.
Yeni birsey yok.yine dunyayi coluk combalak kurtariyo.onceki flimlerdeki geyik aynen devam
Ne zaman ana objenin robotlar oldugu transformers cekicekler merak ediyorum
Spolier icerir---------@@@----------
Galvatron ne ara megatrona dondu ve neden her bolum tipi degisiyo megatronun?
Bambelbee nin gardaslik benim la gadasinin yidimin demesiylemi optimusun ustundeki buyu cozuldu?bumu yani?
Tanriyi cok kolay harcamadilarmi?
Michael Bay'i birçok kişinin aksine severim. Millet sırf eleştirmek için eleştiriyor adamı. Bu ara bu popüler tabi Bay'i gömmek. The Rock, Bad Boys 1-2, Armageddon ve Transformers'ın ilk filmini çok beğenmiştim. Son zamanlardaki Pain & Gain ve 13 Hours'da ortalama üzeriydi. Yalnız şu son 4 Transformers filmi gerçekten çok kötüydü. Hele The Last Knight, Age of Extinction'dan bile daha kötü olmuş. Michael Bay lütfen Transformers yönetme hacı. Git bak Bad Boys 3'e yönetmen aranıyor. İşte senin işin bu. -
Transformer isın ilk filmi çok iyiydi.
Gittikçe kalite düştü gibime geliyor.
My name is cheff
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha IMDb puanına bak. Daha doğru düzgün vizyon görmeden 5,4. Demek ki gerçekten leş bir filmle karşı karşıyayız. -
quote:
Orijinalden alıntı: prowl12
Hocam filmin sonunda kadın kılığında ortaya çıktı harcamamışlar. Galiba o çölümsü yerde geçen bölümü izlemeden çıkmışsınız
Izledim izledimde o oldugunu dusunmedim
Kaldiki harcamaktan kastim oldurmek degildi.bee nin tek atisiyla knock out oldu
Bu teneke filmi 3dsiz izleme şansımız var mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 24 Haziran 2017; 1:35:6 >
Yarım saatkadar önce akasya lg imax den çıktım.hayatımda izlediğim en rezil transformers filmiydi.bide 68 lira para verdik.ikinci yarıda uyumuşum bi ara.Böyle birşey olamaz.optimus 2 saat yok resmen.fragmandaki küçük kızın olaya dahil olması vs rezil ötesi.Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar bırakın bekleyin düşsün. -
burada ki yorumlara bakıp gerçekten bu kadar kötümüydü abartıyorlar diye düşünen arkadaşlar varsa gerçekten çok kötüydü gitmeyin paranıza yazık -
En komiğide robotlar ve insanlar yanyana iken bombalar patlıyor robotlar parçalanıyor, yerlerde obruklar oluşuyor ama başroldekilerde tek bi çizik bile yok abartınında bu kadarına pesss ilk 10 dk sı çok hoşuma gitmişti gladyatör tarzı bi bölümdü sonrası balon -
2.yarısına girmedim. Uzunca yazmaya gerek yok vereceğiniz paraya ve zamana yazık. -
Ulan spoiler içerisine alın bari ne kadar angut var forumda açık açık yazmışlar bir de. -
bazı arkadaşlar konuda spoiler yazmış filmi izlediniz diye başkalarıda izlemiş olmuyor
filmin sonunu yazarak neyin kafasını yaşıyorsunuz bu kişiler şikayet edildi devam ederlerse küfür yiyecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Haziran 2017; 13:51:6 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
Orijinalden alıntı: The Alessar
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
TF Serisini neden bu adama vermediler bıktıkda M.bayin şu patlatma efektleri ve absüdrd komedi ve tarzından Jon Favreau çekse keşke adamın tek kötü filmi yok bknz:ıron man 1
Son filmiymiş hocam zaten 6'ya başkasını bulurlar herhalde. Şimdi Ağustos'ta Bumblebee'nin çekimlerine başlıyorlarmış hayırlısı olsun artık o filmin konusu açılsın ordan devam ederiz artık.
Ya izleyiciler ve bizlerde dahil Tf hayranları yıkım bekliyorduk yıkım patlama değilkafayı kırmış adam bu M.bay illa patlatıcak bombaları adam bildiğin seyyar nato
görselliği çok iyi ele alıyor onda tek kusur yok hatta şu an dünyanın en iyi CGI''efektleri bu filmde iyide konu nerde babam o ilk 2 film nerde hadi geç ilk film ne güzeldi ya konu karakterlerin uyumu savaşlar yıkımlar tam bir şölendi sonra görselliğe abandı konu olmasada bu sazanlar izler ded izledikte..halbuki btün çizgi serilerini izlemiş arşivimde olan bireyim hele ben gibi 30 yaşını devirmiş bireyler çok iyi bilir tf serisini hatta ilk 84 yapımı film benimle aynı yaşta ..bundan sonra olucaksa sağlam olsun espiri olmasın az karanlık kavsetli olsun
O 84 yapımı fılm de sonunda sapıtmıstı yalnız halay ceken robotlar vardı galıba
he bide o dediğin olay var nerden geldi aklına
Ya 1.film ve 2.film çok iyiydi hele ilk film çevir çevir izle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X