Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam forumda filmi tek beğenen kişi olarak söylüyorum, bence iyi bir filmdi. Evet sıkıntıları vardı ama Optimus Prime sahneleri için bile gidilir filme.
    Ben de 12'de gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 27 Haziran 2017; 16:17:35 >
  • Transformers evrenine iyice daldık. Değişiklikler yapılmış olsa da temel karakterleri ve önceki bölümlerden tanıdık yüzleri görmek güzeldi. Mesela
    Quintessa. Her ne kadar Unicron'u göremesek de metal boynuzlarını gördük. Tabii dünyanın kendisinin Unicron olması ayrı bir konu. O zaman da unicron dünyanın kendisi ise o zaman insanlar nereden ne zaman geldi
    sorusu yanıt arıyor. Belki ilerleyen bölümlerde bunu da değinirler. Zaten finaldeki sahne biraz ipucu veriyor. :)

3D konusunda iyi sayılır. Zaten genel anlamda Avatar kadar olmasa da 3D konusunda sinemada bir ilerleme mevcut.
    Bununla birlikte görsel açıdan etkileyici fakat keşke senaryoda hızlı geçişler ve buna dayalı boşluklar olmasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 27 Haziran 2017; 16:40:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Transformers evrenine iyice daldık. Değişiklikler yapılmış olsa da temel karakterleri ve önceki bölümlerden tanıdık yüzleri görmek güzeldi. Mesela
    Quintessa. Her ne kadar Unicron'u göremesek de metal boynuzlarını gördük. Tabii dünyanın kendisinin Unicron olması ayrı bir konu. O zaman da unicron dünyanın kendisi ise o zaman insanlar nereden ne zaman geldi
    sorusu yanıt arıyor. Belki ilerleyen bölümlerde bunu da değinirler. Zaten finaldeki sahne biraz ipucu veriyor. :)

3D konusunda iyi sayılır. Zaten genel anlamda Avatar kadar olmasa da 3D konusunda sinemada bir ilerleme mevcut.
    Bununla birlikte görsel açıdan etkileyici fakat keşke senaryoda hızlı geçişler ve buna dayalı boşluklar olmasaydı.

Hocam dünyanın kendisi değil filmde dünyanın çekirdeğinde yatan bir yaratıcı unicron Tıpkı primus gibi primus da cybertronun çekirdeğinde yatıyor.Aslında transformers tlk da Quintessa iyi bir karakter Unicronun yanında Quintessa evreni korumaya çalışıyor unicron uyanırsa Bütün evreni yok edecek önce cybertrondan başlayıp

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Unicron Transformer değil mi? Çok saçma geldi bana kim yazdı bu senaryoyu. Niye değiştiriyorsun?

Ciddi olarak söylüyorum çok büyük bir rezillik. Unicron Gibi bir robot fena harcanıyor.

Keşke seri reboot yese. Şöyle Cybertronda geçen bir şey yapılsa olmaz mı yahu? Yahu Dünyalıyım Dünyada geçen bir filmden bu kadar tiksineceğim hiç aklıma gelmezdi. Çocuklar bile tiksinmiştir bu filmden yeter ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Unicron Transformer değil mi? Çok saçma geldi bana kim yazdı bu senaryoyu. Niye değiştiriyorsun?

Ciddi olarak söylüyorum çok büyük bir rezillik. Unicron Gibi bir robot fena harcanıyor.

Keşke seri reboot yese. Şöyle Cybertronda geçen bir şey yapılsa olmaz mı yahu? Yahu Dünyalıyım Dünyada geçen bir filmden bu kadar tiksineceğim hiç aklıma gelmezdi. Çocuklar bile tiksinmiştir bu filmden yeter ya.

bir transformer ama yaratıcılardan biri o da dünyanın çekirdeğinde yatıyor hocam yani canlı ama uykuda diyim
    ilk cybertron savaşında kaybedince geldi diye biliyorum (Primus quintessa vs unicron)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Haziran 2017; 18:36:16 >

• Koks34 kullanıcısına yanıt

İyi de Unicron gezegen büyüklüğünde ve gezegen yutan bir transformers. Dünya ondan daha mı büyük? bu arada finalde kadınımsı şekilde görünen Quintesson muydu?
  • quote:

Transformers evrenine iyice daldık. Değişiklikler yapılmış olsa da temel karakterleri ve önceki bölümlerden tanıdık yüzleri görmek güzeldi. Mesela

3d konusunda katılmakla beraber en iyi 3d bu filmde mevcut ve 3d bluray orjialini sırf amazondan aldım..

• Bu seriyi genel olarak seviyorum. Ama insanların en fazla göründüğü, transformers ların en az göründüğü, optimus gibi bir karakterin son 35. dk da göründüğü, pekte aktif değildi, ayrıca optimus un en az göründüğü film. Sevmedim.
  • İlk yarı zor dayandım.

• quote:

İyi de Unicron gezegen büyüklüğünde ve gezegen yutan bir transformers. Dünya ondan daha mı büyük? bu arada finalde kadınımsı şekilde görünen Quintesson muydu?

Tabikide cybertrondan bile daha büyük Filmde quintessayı gördün heralde küçük bir boyuttaydı Quintessa aslında primus ve unicron gibi bir gezegen bunların boyunun küçülmesi Avatarları olduğundandır Yani unicron da boyunu küçültebilir veya devasa yapabilir zaten gördünüz boynuzları büyümeye başlamıştı filmde o da uyandığı anlamına geliyor yani 6.film de devasa bir gezegene dönüşecek ama bunun içinde Optimus prime da bulunan Transform olabilmesi için Liderlik matrixine ihtiyaç duyacak

Filmde aslında quintessayı kötü göstermişler gibi gelebilir ama Quintessa Şuan evreni koruyor Unicron dan O canlanırsa Bütün evreni öldürceğini bildiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Haziran 2017; 19:55:38 >

• Baştaki Orta Çağ savaş sahneleri çok iyi Michael Bay gitsin Orta Çağ savaş filmi çeksin uğraşmasın robotlarla
  • Her daim transformers serisinin bluray'leri harici diskimde vardır, arada seyrederim. Eleştirilere kulağımı kapatarak gittim, fakat gerçekten film berbat. İlk 1.5 saat kesinlikle lanet olsun dedirten türden. Bu kadar gereksiz kasıntı bölümler, anlamsız ara sahneler hem filmi berbat ettiği gibi bağlantı kurulmasını da engellemiş. Film gelmiş geçmiş en kötü tranformers filmi; o kadar kötü efektlerin güzelliği bile bu berbatlığın gölgesinde yok olmuş. Transformers sevenler izlesinler elbet; fakat berbat bir filme gidiyormuş gibi gidin, belki hayal kırıklığınız azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Haziran 2017; 10:6:4 >
  • Cidden kötüydü ya bugün izledim pişmanım

• Ben transformers filmine gittim zannettim meğersem hem çocuk hem de aşk filmini izlemeye gitmişim.Michael bay çok 5 film bile çok katlanılmış bende ki tüm saygınlığını kaybetti gerçekten.

Çok sinirliyim şuan gerçekten böyle saçma bir filme bu kadar bütçe iğrennç ötesi.IMDB şuan 5.3 ve daha da düşer ki düşmeli de.
  • Bu Transformers evreni mi karışık ben mi kendimi vererek izlemiyorum anlamadım filmleri sinemada da tvde de izlediğim halde unutuyorum.Shia Lebouf bile filmleri arda arda izlerken uyuya kalmıştı yönetmeni değiştirmeleri bir şeyi değiştirmez bence.

Filmi izleyen arkadaşlar önceki filmleri pek hatırlamadan gitsem filme sıkıntı yaşar mıyım ?

• İlk defa bi seride bu kadar sıkıldım esnedim

Ne duygu var ne heyecan

Nerde o 2 de ki çöl savaşı yada 3 de ki şehir savaşı

Çocukları savaşa felan almak felan

Film git gide kötüleşiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmeyin, gerçek hikayesi ile gram alakası yok. Megatron bu kadar iyi harcanirdi

• Son film baya ters köşe yaptı. Bence süresi çok daha uzun olmalıydı. Iki buçuk saate hem aksiyon hem hikaye sığmamış. Aksiyon sahnelerini ve efektleri beğendim diyebilirim. Bir de yeni film ile figürleri gerçekten çok detaylı olmuş. Daha öncekiler bu kadar iyi değildi. Koleksiyonuna katmak isteyenler göz atsın derim.

Transformers 5 oyuncakları
  • dün filmden çıktığımızda arkadaşın bir lafına çok güldüm : " yaa kardeş hiçbişe anlamadım ama galiba çok iyiydi yaa "

film biraz çorba olmuş ama ben ara verilene kadarki ilk kısmı çok keyifli izledim. hele ki başlangıç sahnesi çıktığında arkadaş acaba yanlış filmemi geldim demiştim aksiyon çok tatmin ediyor keşke senaryoda kopukluklar ve en sonu fazla oldu bittiye getirmeselerdi.
  • Hayırlı forumlar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.