Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 84 yapımı transformers efsanedir. Müziklerini bile Queen yapmıştır. Son seri transformers çizgi filmlerini seyretmedim ama bi 10 sene öncesine kadar olanlarda efsaneydi.
  • Ehren Kruger'den sonra senaryonun ağzına sıçmışlar. Ken Nolan hele tam bir hayal kırıklığı oldu bende. Çok çok daha güzel olabilirdi.

Güzelim serinin en güzel filmlerinden biri olması gereken 5.film beklediğimden daha kötüydü.

En sevdiğim seri olmasının hatrına 10 üzerinden 6.5

Filmin en güzel yanı yine görsel efektleriydi. Tek kelimeyle harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 24 Haziran 2017; 11:40:29 >
  • bu son film okadar yavaş gitmişki neredeyse tüm aksiyon sahneleri zaten fragmanda vardı gerçekten bukadar zaman boşa çekilmiş aynı parayı andanaya verseler 1 ayda daha heycanlı bişeyler çekerdiler önceki filmlere 10/8 versek bu film ancak 4 5 alır bu arada kadın güzelmiş :)
  • Yorumlardan anlaşılan; Görsel efekt dışında beklentiniz olmasın
  • Rezalet. İzlemenize gerek yok cidden filmde izlenilecek bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah 6. filmi Bay yönetmez.
    Belki de serinin en iyi filmi olabilecekken tutarsız bir film olmuş. Daldan dala atlamalar ve gereksiz diyaloglar vardı. Sam ve ailesinin de Transformerslar ile bir bağlantısı olduğunun ortaya çıkması güzel bir gelişme de Sam'in e-bay fotoğrafı dışında bir resmini koysalarmış. Obama'dan madalya aldığı zaman ki fotoğrafı ortamı bozmazdı.
    Devam filminde Quintessa vs Unicron, robot ağırlıklı, baştan sona tutarlı bir konu, cıvık olmayan diyaloglar görür müyüz bilmiyorum.
    Çizgi filmlerde de Dünya'nın var oluşunun sebebinin Unicron olduğu bahsi geçmişti. O beni şaşırtmadı ve yadırgamadım. Yine Optimus assolist gibi en son çıktı.

Megatron'nun serbest kalmasını istediği Decepticonlar arada kaynadı. Bire bir mücadele göremedik.

• Çöp
  • Bu Michael Bay'da UTANMA YOK MU?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar filmin başı çok çok çok iyi(ilk10dk).Sonrası için aynı şey söylemek mümkün değil.Optimus Prime için gittim ben.Malesef toplasan 10 dakika bile sahnesi yok.

Ben bu yorumu Transformers hastası olan, ara sıra filmleri tekrar izleyen bir manyak olarak yapıyorum.Açıklanmayan çok şey var filmde.Bu filmin kendisi zaten o gişeyi yapar.Düzgün bir yönetmen gelsin biz hastaları da memnun etsin lütfen.Lütfen, lütfen :(

• IMAX gitmeyi düşünüyordum fakat filmi beğenen olmamış anladığım kadarıyla. Transformers hayranı olarak üzüldüm.

Shia LaBeouf gelmezse izlenmez artık. Yada tekrar çekilsin Spider-Man gibi.
  • Belki dublaj izlemek zorunda kalmış olmamın da etkisi vardır ama cidden film olmamış. 1 milyarı göreceğini sanmıyorum.

• Delirdim yahu... bu neydi... Reis'i ne hale getirdiler...

yok beyler daha ihanet etmem size barıştıkmı? Hadi gelin vs vs alt yazılı bile tatmin etmedi bi reisin sesini son sahne duymak için küçük bir kız izledik...

Ondan sonra motor kız olamasa olmazdı... deliriceğim yahu... koymayın yazdırmayın senaryoyu bunlara... yok ingiliz şovalyelerine yardım etmişler... vs vs 82'liyim açıp çizgi filme tekrar başlayacağım...

• Film ne kadar kötü olursa olsun spoiler butonunu kullanmayı unutmayalım arkadaşlar lütfen.
  • Hafta sonu IMAX de izledim.. çöpün önde gideni... beklentiyi çok aşağıda tutarsanız izleyebilirsiniz

• hadi film kotu. Peki IMAX performansi nasil?

• Michael bay yine saçmalamış transformers evreninde olmayan şeyleri eklemiş tamamen değiştirmiş saçmaladığı noktalar şu izleyenler okuyabilir.

1)Quintessa tanrıça ve Bütün transformerların yaratıcısı falan değil filmde bütün transformerları yarattığım gibi yok ederim diyor. Quintessa bir gezegen ve Sadece quintessonsların yaratıcısı tanrıçasıdır. Transformers evreninin bütün hikayesinde Kilit nokta unicron ve primusun savaşıdır Transformerları bu yüzden yarattı primus .Quintessa ile unicronun savaşması tamamen saçmalık Hiç bir hikayesinde veya çizgi filminde böyle bir hikaye yoktur. Primus bütün robotların yaratıcısıdır.

2.Nemesis prime ile quintessa ne alaka allah aşkına ya Öyle bir hikayemi var bu kadarda transformers evreni değiştirilemezdi heralde.

3. Bir diğer saçma noktayı söylüyorum geliyor Bomba Megatron ile quintessa tamamen alakasız olmuş Megatron Unicronun öğrencisidir(Unicronun Şövalyesidir) zaten Nasıl quintessaya yardım ediyor bu dahada komik zaten Unicronu yok etmeyi istediğini söylüyor birde

Kısaca tamamen saçmalamışlar Transformers evrenininden bir şey bırakmamışlar sadece robot isimleri aynı o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Haziran 2017; 4:20:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

hadi film kotu. Peki IMAX performansi nasil?

Üst düzey.
  • Dün gece akasya da 12.15 seansına gittik. Kuzenlerle 8 kişiydik. Herkes uyudu film o kadar sıkıcıydı ki anlatamam. Sadece aksiyon sahneleri için katlanabildik. İmax olmasa hayatta gitmezdim. Puanım 5.5

• Biraz mantik saat 12 de gidilirmi filme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.